اینجا نوری وجود ندارد که کسی نورسنجی کند.
مشخصات در اگزیف عکس موجود است عکس با ایزوی 1600 ثبت شده
برای این عکس پیشنهاد من کنترل نویز است که در ادیت قابل بهبود است اما وجود نویز طبیعتاً ربطی به نورسنجی ندارد.
یوسف جان وجود انسان را در این ثبت دوست ندارم. وجود انسان در این عکس به شرطی زیبا میشود که بوسیله فلاش اکسترنال نور کنترل شده به سوژه شلیک شود طوری که انسان و آسمان هردو کاملاً مشخص باشند.
منظور از انسان در عکس خود یوسف باقری بود
سلام
شما اول اینو نگفتین!(اگه نوع نور سنجیتون رو نوشته بودین!)
شما گفتین "نور سنجی" که منظور اندازه گیری نور و بعد تنظیمات بر اساس اون اندازه گیری است در عکاسی از ستاره ها مقدار نور موجود با نور سنج عکاسی قابل اندازه گیری نیست پس کاربرد کلمه نورسنجی در این خصوص صحیح به نظر نمی رسد البته نور وجود دارد و عکس بدون نور گرفته نمی شود ولی نور قابل اندازه گیری با نور سنج متداول وجود ندارد.
هم چنین نور پردازی در این مورد تقریبا بدون کاربرد است.
ولی تنظیمات مکرر و متعدد دیافراگم و سرعت که فرمودید بسیار کاربرد دارد و معمولا از طریق سعی و خطا نتیجه مطلوب حاصل می شود.
آذري
ممنونم سهیل جان، غیر مستقیم گفتی مارو دوست نداری دیگه :)
داستان از اونجا شروع شد که دوست نداشتم که عکس بدون پیس زمینه باشه، و چون توی یه بیابان بودم و کاملا تاریک بود و یه تک درختی اون اطرف بود که اگر توی تاریکی پیداش میکردم و تو پیش زمینه قرارش میدادم قطعا ثبت خیلی قوی تر میشد، ولی چون چراغ قوه همراهم نبود نتونستم پیداش کنم این بود که تصمیم گرفتم خودم در پیس زمینه قرار بگیرم. انشالله قسمت بشه دوباره به این مکان برم حتما در کنار اون تک درخت یه عکس دیگه میگیرم .
فرشاد جان ممنون بابت ویرایش ولی خوب این جزو اولین عکس های من توی شب بود انشالله تو ادیت دقت بیشتری خواهم کرد.
آقای عاشوری نیا مگه شما نباید سرعت و دیافتون رو تنظیم کنید مگه غیر از اینه که عکاسی بازی با نوره و برای هر عکسی باید یه نوع نور پردازی صورت بگیره البته اگه اشتباه می کنم دلیل بی سوادیمه من ور اهنمایی کنید
متوجه جمله " عکاسی بازی با نور است " نیستم. عکاسی بازی نیست.
نورپردازی هم معنای خاصی دارد. در بسیاری از عکسها، عکاس نورپردازی نمیکند. از جمله عکس مورد بحث.
در پست قبلی نوشته بودید عکس نویزی است و اگر نوع نورسنجی را نوشته بودید بهتر میشد نظر داد.
دریافت من از "نوع نورسنجی" انواع نورسنجی موجود در بدنه دوربین مانند نورسنجی نقطهای و یا متوسطگیر مرکزی و ... بود. چنین ابزاری در عکاسی شب کاربردی ندارد.
برای عکاسی شب باید بر اساس تجربه و یا با دوربینهای دیجیتال با آزمایش و خطا به عدد مناسب A & S & iso برسید. خلاصه اینکه در مد M عکاسی میکنید.
محدودیت دیگری هم دارید. آنهم حرکت زمین، که باعث کشیدگی ستارهها در تایم نوردهی بالا میشود.
دوست عکاسمون تنها در وضعیتی میتوانست از ایزوی پایینتری استفاده کند که لنز سریعتری داشته باشد.(نمیدانم با چه لنزی عکاسی کردهاند) اما استفاده از گشادگی زیاد دیافراگم مشکلات فوکس را هم دامنخواهد زد.
خلاصه اینکه تکنیک عکاسی صحیح است. از نظر سلیقه با سهیل هم موافق نیستم. به نظرم عکس خوبیست و در صورتی که فرد با فلاش روشن میشد از زیبایی عکس به شدت کاسته میشد.