درود جناب پارسا،
بله تمامی اون نقطه ها ستاره هستند. به نظر میاد که نوردهی شما زیاد نبوده و همچنین از ایزوی خیلی بالایی استفاده نکرده اید. هات پیکسلها به صورت نقاط رنگی مثل سبز، آبی، بنفش و قرمز تو عکسها ظاهر میشوند و هر چقدر ایزو بالاتر و زمان نوردهی هم بیشتر باشه، احتمال ظاهر شدنشون هم بیشتره و از عکسی به عکس دیگه متفاوته. بنابراین اگه هات پیکسلی وجود داشت با افزایش whites، رنگ اون تغییر نمیکنه چون ابزار فوق فقط بر روی رنگ سفید تاثیر داره و مقدار اون رو کم یا زیاد میکنه حال آنکه هات پیکسل ها سفید نیستند.
درود
بله نه تنها ممکنه بلکه هست!
برای همین منظور هم در شرایط محیطی یکسان پس از ثبت تصویر با تنظیماتی که برای ثبت عکس صورت گرفته یک فریم هم با درب بسته (Dark Frame) گرفته می شه تا این مشکل اصلاح شود.
البته دوربین های کنون از مدل هایی مثل 10D (قبلش رو اطلاعی ندارم) سیستم Long Noise Reduction داشتند که خودش بصورت اتوماتیک بعد از ثبت تصویر یک فریم هم بصورت Dark می گرفت و بر اساس الگریتم مخصوصی هات پیکسل و پیکسل های سوخته را حذف می کرد.
ارادتمند
سلام فرشاد عزیز
بعد از تهیه فریم ها اولین موضوعی که در مورد عکسها در همان منطقه عکاسی بین دوستان صورت گرفت نحوه ترکیب عکسها و از آنجایی که در تجربه های قبلی نتوانسته بودم خروجی قابل قبولی از ترکیب عکسها داشته باشم نگران این موضوع بودم
ابتدا دو یا سه برنامه که همگی کارشان ترکیب عکس و ساخت پانوراما بود را امتحان کردم که خروجی قابل قبولی نداشتن و در ترکیب آسمان نا موفق بودن
بلاخره تصمیم گرفتم از photomerge خود فتوشاپ استفاده کنم و بر خلاف تصورم در آخرین ورژن فتوشاپ این بخش بسیار قدرتمند و دقیق شده
در مرحله اول عکسها نهیه شد و تنها نکته در اینجا انتخاب وایت بالانس دستی است ، اگر وایت بالانس فریمها مشابه نباشد در ساخت پانوراما مشکل ساز خواهد شد
در مرحله دوم فریم ها با فرمت راو به فتوشاپ داده شد تا پانوراما ساخته شود
و بعد از تهیه پانوراما و کراپ های لازم بقیه ویرایش در ACR و بخشی در فتوشاپ انجام شده که شامل موارد زیر است
اصلاح وایت بالانس ، اصلاح نور اولیه ، استفاده از Curve برای افزایش نور ستاره ها و مشخص شدن هرچه بهتر کهکشان ، افزایش شارپنس و نویزگیری در همان ACR سپس در خود فتوشاپ اضافه کردن رنگ به کهکشان بوسیله ماسک و Photo Filter و در نهایت نویزگیری نهایی بوسیله پلاگین Imagenomic Noiseware
قبلا بابت وجود اشتباهات تایپی احتمالی عذرخواهی میکنم
درود
استفاده از multiple exposure
عکس دارای اگزیف است
f 2.8
26s
3200
sigma 17-50 f2.8 @ 50
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
پانوراما متشکل از سه شات
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM