ممنون از دوستان تیز بین
راه حل حذف این پترن چیست؟ چون تجربه ای در مورد عکاسی در شب ندارم.در عکس اصلی بدون ادیت هم قابل مشاهده هست الان که دقت میکنم
ممنون از دوستان تیز بین
راه حل حذف این پترن چیست؟ چون تجربه ای در مورد عکاسی در شب ندارم.در عکس اصلی بدون ادیت هم قابل مشاهده هست الان که دقت میکنم
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
درود
بنظر من شما از ISO خیلی بالایی استفاده کردید و حدث می زنم از Noise Reduction نرم افزاری بهره برده باشید!
یکی از بهترین روش های حذف نویز استفاده از DarkFrame هست که در نوردهی بالای 1 ثانیه عمل می کنه و ممکنه فعال یا غیر فعال کردن این گزینه به شما برای حذف این اثر کمک کنه!
ارادتمند
درود
تشکر بابت نظرتون.مراحل ادیت شامل جدا کردن قسمت آسمان و اعمال کنتراست بوده و در مرحله ی بعدی ادجاسمنت سلکتیو کالر برای روشن تر کردن قسمت های سفید و کمی کم کردن آبی آسمان.و در آخر هم داج اند برن روی درخت ها و گرفتن خروجی
اعمال شارپنس فقط در مرحله ی نهایی انجام شده و خروجی عکس در حالت اول بدون ریسایز بوده من معمولن از خود paint برای ریسایز استفاده میکنم چون هم کمی حجم تصاویر رو پایین تر میاره و هم به نسبت سایز شارپنس مورد نظر رو ایجاد میکنه برای عکس
درود و ممنون از راهنمایی تون
برای حذف نویز از topaz renoiz استفاده شده.و نویز ریداکشن خود دوربین هم روشن بوده (به خاطر خوب نبودن مموری و طول کشیدن پردازش در دوربین)
دوربین من 60D هست و دو گزینه نویز ریداکشن داره.که در این عکس فکر میکنم هر دو روشن بوده.یکی روی حالت استاندارد و دیگری روی مود روشن
ممنون از نظرتون
اگر امکانش هست کمی در مورد neat image توضیح دهید ممنون میشم
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
اینجا دوستانی با تجربه تر از من هم هستند که اطلاعات بهتر و به روز تری در این زمینه دارند.
گزینه debonding در topaz denoise هم تست کنید شاید راهگشا باشد. مخصوص حذف همین bonding noise است.
neat image هم از نرم افزارهای کاهش نویز است در اینترنت نسخه قفل شکسته اش را می توانید پیدا کنید.
Neat Image :: Examples
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود حسین جان. منم به این مشکل برخوردم.
منظور دوستمون این پلاگین هست:
Neat Image - best noise reduction for digital cameras and scanners
بهترین پلاگینی که برای کاهش نویز استفاده کردم: Noiseless Pro
https://itunes.apple.com/us/app/nois...69978718?mt=12
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی