انتقاد ، پیشنهاد ، ویرایش آزاد
انتقاد ، پیشنهاد ، ویرایش آزاد
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
بین خطوط برانید
مکان عکس
تهران، تونل رسالت
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/22
15 sec
ISO-100
18mm
درود
بعد از مدتها که از سایت و عکاسی دور بودم...
کاخ ساسانی (کاخ بهرام گور)
Canon 6D, 16mm, f3/2, 25s, ISO 1250
202+2 شات
ویرایش توسط MohammadH : Sunday 9 October 2016 در ساعت 00:49
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود
کاخ ساسانی سروستان - فارس
محمّد حسین کشاورز
آسمان ترکیبی از 300شات سی ثانیه ای با ایزو 1000
دوستان از دید شما نقاط ضعف این تصویر چیست؟
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
نورپردازی نامناسب پیش زمینه ضعف اصلی این عکس است به نظر بنده. البته روی رنگ آسمان هم کار می کردید به نحوی که تونالیته قرمز از آن حذف شود، برای نمایش رد ستارگان و کلا عکس آسمان شب بهتر می بود.
در ضمن بنده نوعی ناهمگونی رد ستاره در ناحیه نزدیک ستاره قطبی می بینم که علتش را متوجه نمیشوم.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.
چندین وقت بود می خواستم در مورد چند عکس نظراتم را بنویسم. همچنین دوست داشتم عکسها مربوط به یک فرد خاص نباشد تا نظرم در مورد فردی خاص نباشد.
در عکسهای مشابه عکسهای بالا آسمان بسیار غیر طبیعی و گرافیکی از آب در آمده است به نحوی که به نظر من این آثار هنری در حیطه عکاسی جایی ندارند. شاید با چیدمان چند نقطه رنگی و اعمال نوعی از فیلترهای رادیال بتوان به شیوه راحت تری به این خروجی دست پیدا کرد. ارتباط و هماهنگی زمین و آسمان کاملا قطع میباشد و ظاهرا یک آسمان ساختگی روی عکسها اصافه شده است. شاید با دید بنده زحمت دوستان زیر سوال برده شده باشد و شاید اگر خودم این زحمات را کشیده بودم نظرم متفاوت می شد. ولی خوب چیزی که موجود است خروجی نهایی یک عکاس است و نظر روی آن داده میشود.
البته باید خدمتتان عرض کنم بنده تخصصی در حیطه عکاسی از آسمان ندارم و ژانر تخصصی بنده نمی باشد ولی خوب به عنوان بیننده این حق را به خودم می دهم که نظرم را در این فروم بنویسم و هشدار خودم را در مورد دور شدن از "عکاسی" عنوان کنم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ممنون از نظر شما
چندوقت پیش متنی از یکی از کاربران همین فروم خواندم که بنظرم بی ربط به این نوع تصاویر نباشد.
ارادتمندکاربرد عکس، قطعا نحوه و میزان ویرایش در مورد یک عکس خبری با یک عکس که صرف جنبه زیبایی دارد یا یک عکس پرتره یا انتزاعی فرق می کند.
مسلما هیچ کس قبول نمیکند که در یک عکس خبری، یک جزء مهم از تصویر کم یا زیاد شود و یا تصویر از جایی کراپ شود که معنا و مفهوم واقعی آن تغییر نماید. چون هدف از عکس خبری، بیان واقعیتی است که این ویرایش، باعث وارونگی یاتغییر آن می شود. ولی در یک عکس منظره یا پرتره، بیان زیبایی و چشم نوازی تصویر مهم و هدف است
در دنیای واقعی ما هم حتی چنین اصالتی رعایت نمی شود و کسی مخالف نیست. اگر اصالت خوب است هیچ درخت سروی را نباید با قیچی باغبانی هرس کنند یا حتی کسی نباید مدلهای موی خاص بگذارد یا خانمها نباید با آرایش ظاهر طبیعی صورت خود را تغییر دهند و...
به نظر من، تنها نوع کاربرد عکس است که تعیین کننده میزان ویرایش عکس است. اگر جایی نوع کاربرد، انتظار بیان واقعیت را دارد، نباید با ویرایش واقعیت تغییر نماید، ولی اگر در کاربرد عکس، هدف بیان واقعیت نباشد، مهمترین مساله این است که دید و نگرش خاص هنرمند در اثر هنری اش بیان شود.
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
درود
ثبت اتفاقی یک شهاب بزرگ درست در مرکز کهکشان. آن هم در زمانی که تازه دوربین را روی سه پایه بسته بودم و در حال آماده سازی برای ثبت کهکشان، شاتر را فشردم که با بررسی عکس، کادر خود را ببندم و میزان ایزو را تنظیم کنم. ناگهان با فریاد یکی از همراهان، به سمت آسمان نگاه کردم که یک شهاب بسیار بزرگ که میتوانم به جرات بگویم بزرگترین شهابی بوده که تا بحال به چشم دیده ام، رد شد و در انتهای کمان خود، منفجر شد! و همه این ها در جلوی دوربین بنده نقش بست!
محمّد حسین کشاورز