نوشته اصلی توسط
delavari
سلام
قبل از اینه به سوال شما جواب بدهم باید عرض کنم که همین قدر که این مجموعه عکس را جناب دکتر روشن تایید نمودند پس قطعا ویژگی های یک مجموعه را داشته است .
و در جواب سوال شما هم عرض کنم این مجموعه عکس از بین یک سری عکس انتخاب شده و بر اساس Photo Essay در کنار هم چیده شده است . البته به نظر من تا حدودی هم اجزا و ترتیب ان رعایت شده است. بر اساس پست شماره 9 همین تایپیک نوشته دکتر روشن عزیز
اولین شات یک واید شات (ورود به داستان و نمای کلی از جایی که داستان در آن اتفاق می افتد)
شات بعدی یک مدیوم شات است که میگوید این موضوع داستان ماست و اینها کاراکترهای آن هستند در مورد عکس من حضور حداکثری خانم ها
شات Detail یک شات نزدیکتر است که جزئیات را بیان میکند. در عکس من حضور گهواره نمادین و پرچم
شات Moment خیلی مهم است. عکسی که در یک لحظه خاص گرفته شده باشد که نشانگر یک حرکت، یک اتفاق یا حتی یک حالت خاص انسانی یک ژست ومانند آن باشد. این شات در یک Photo essay و ارزشگذاری آن نقش مهمی را ایفا میکند. یک لحظه، یک اکشن در مورد عکس من شاید لحظه یک لحظه اکشن نباشد اما یک لحظه خاص است از حضور مادر و بچه و آن پرچم
یک پرتره که البته از نظر من می تواند هم تمام کننده هم باشد . و هم ادامه دهنده ! این داستان همیشه ادامه خواهد داشت.
بر اساس Photo Essay این یک مجموعه عکس است هر چند شاید ایراداتی هم بر آن وارد باشد اما به نظر من تقریبا همه عناصر یک Photo Essay را داراست . پس این مجموعه صرفا عکاسی از یک مراسم و یا مکان و رویداد اجتماعی و چیدن آنها در کنار هم نبوده است !