سلام
سلام
جناب صبحدل
عکس از نظر کادر و تون زیباست (از نظر این حقیر) ، ولی جسارتاً در رتوش چهره زیاده روی شده و نتایج آن مخصوصاً در قسمت چپ پیشانی مشهود است ، با توجه به دیتیلی که در موها و شال مشخص است ، این قسمت از پیشانی و بعضی قسمتهای صورت خیلی صاف شده(گرچه ظاهراً خانمها اینطوری بیشتر می پسندند) .
اگر اشتباه می کنم اساتید تصحیح بفرمایند.
متشکرم
سلام
جناب محمد دردانی عکسها را من نمی بینم یافت می نشود
جناب صبحدل عکس خوبی شده مخصوصا سیاه وسفید اما دوتا نکته یکی آن سیاهی روی چانه که نمی دانم چیست و دیگر بک گراند آن اشکال چشم را خیلی به طرف خود می کشد(البته فکر می کنم کادر اصلی این نبوده)
یک لطفی می کنند بزرگان در مورد پرسپکتیو و دیستروشن پست 2509 نظر نظر شان را بگویند(البته اگر اگزیف داشت بهتر بود)
با عذرخواهی فراوان دوباره عکسها را می ذارم
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
سلام جناب صبحدل
به نظرتون اگه انعکاس نور از داخل پره های بینی خذف یا کنترل میشد بهتر نبود؟ جمله من ناظر بر این مطلبه که واسه بر طرف شدن تردیدم پرسیدم نه بابت ایراد عکس.
چون از نظر من عکس زیبایی گرفتین ولی این مورد که عرض کردم توجه منو به خودش جلب کرده
سلام
در مورد ژست سوژه باید بگم معمولا این ژست برای خانمها استفاده میشه.
ممنون از ارسال
علیرضا اصلانی
سلام دوستان عزیز .
بد نیست به سایت این عکاس هم یه سری بزنید .
البته بعضی از کارهای این عکاس ناد - و فشن هست .
http://www.matusinsky.cz/personal
باشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
1/4000 f/2.5 50mm
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x