snapseed + straightening & a little contrast in ps
هنوز عکسهای موبایلم را در حدی نمی دانم که در تاپیکهای تخصصی مثل منظره و شهری ارسالشون کنم. خوب روی ویرایششون هم وقت زیادی نمی گذارم. طبیعیه....
snapseed + straightening & a little contrast in ps
هنوز عکسهای موبایلم را در حدی نمی دانم که در تاپیکهای تخصصی مثل منظره و شهری ارسالشون کنم. خوب روی ویرایششون هم وقت زیادی نمی گذارم. طبیعیه....
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
6 شات / هواوی g510
منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان
درود
کار قشنگی شده.
پیشنهاد می کنم رنگ ها را کمی گرم کنید.
حرکت آب را هم محو تر
در نهایت سنگ و مابقی کادر را هم بهتره شارپسازی کنید تا بیشتر جلوه کنه
بخش Under Expose شده زیر سنگ هم در کادر خود نمایی می کنه البته بد نیست ولی بنظر بنده ای کاش کمی روشنتر بود و به نحوی بهش نور تابیده می شد.
ارادتمند
GLX G6
درود مصطفی عزیز.
چشمات قشنگ میبینهکار قشنگی شده.
حتما در عکس های بعدی مد نظر قرار میدم... به روی چشمپیشنهاد می کنم رنگ ها را کمی گرم کنید.
حرکت آب را هم محو تر
امان از این مانیتورهای جدید تا محدوده قیمتی ارزون بشه... الحق که مانیتورهای CRT یک چیز دیگه بودن! حتما به فکر تهیه یک مانیتور میفتم.در نهایت سنگ و مابقی کادر را هم بهتره شارپسازی کنید تا بیشتر جلوه کنه
تو مانیتور منزل، شارپسازی خوب به نظر میومد. الان در محل کارم خیلی فرق داره!
این شرکت هواوی هم خودشو مسخره کرده... به جایی که به نیکون بره، به کنون رفته... تو ریکاوری سایه ها ضعیفه .... از شوخی بگذریم، حتما برای موارد بعدی، یک فکری برای تابیدن نور در این قسمت ها بر میدارم. نکته کاملا درسته.بخش Under Expose شده زیر سنگ هم در کادر خود نمایی می کنه البته بد نیست ولی بنظر بنده ای کاش کمی روشنتر بود و به نحوی بهش نور تابیده می شد.
ارادت داریم مصطفی جان.
درود
6 شات / هواوی g510
آماده شنیدن نظرات و انتقادات دوستان