صفحه 24 از 28 نخستنخست ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 231 تا 240 , از مجموع 274
Like Tree1089تشکر

موضوع: عكاسي در مناسبت هاي ملي، مذهبي و اجتماعي

كاربر همراه Ali Talebi آواتار ها
    تشکر کرده
    2397

پیش فرض پاسخ: عکسهاي چهارشنبه سوري

نقل قول نوشته اصلی توسط sharagim1 نمایش پست ها
    درود بر دوستان

یکی‌ از اساتید به ما کمک می‌کند لطفا؟

۱)آیا من باcanon eos 7d
    lens ef 28-135

قادر هستم در شب عکس بگیرم؟ منظورم در نور کم
    تنظیمات دوربینم باید چگونه باشد؟ ممنون از راهنمایی شما
    سلام دوست گرامی. چند نکته :
    1- لطفا سوال خود را در تاپیک مربوطه مطرح بفرمایید.
    عکاسی در شب

2- سوال شما ایرادی ندارد ولی جزو الفبای عکاسی محسوب می شود و لازم است شما حتما در این زمینه ها مطالعه کافی را داشته باشید. بنابراین مراجعه به مقالات این سایت را اکیدا توصیه می کنم.

3- دوربین و لنز شما برای عکاسی در شب ایده آل نیست ولی بد هم نیست.

4-1- استفاده از ایزوی بالا (800 یا 1600) . ولی اگر بیشتر شود، آثار نویز در تصویر مشهود خواهد بود.
    4-2- سرعت شاتر کم (در صورت استفاده از سرعت کمتر از 1/15 یا 1/10 نیازمند سه پایه خواهید بود.
    4-3- دیافراگم باز (برای دوربین شما بین 3.5 الی 5.6 )
    xman_a، Sina.J، faryadprs و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا nikon_ir آواتار ها
    تشکر کرده
    67

سلام . فردا سه شنبه توی لندن جشن بزرگی برای چهارشنبه سوری برپا میشه که میخوام برم . خواهشی که داشتم این بود که میشه منو راهنمایی کنین که بدونم با چه تنظیمی و چه تجهیزاتی میتونم عکس خوبی از مراسم چهراشنبه سوری بگیرم ؟ دوربین نیکون دی 90 دارم و فلاش اس بی 900 و لنز 50 میلیمتر و 18-200 و 105 ماکرو . به نظرتون روی چه تنظیمی باید عکس بگیرم و ایا به فلاش یا لنز خاصی نیاز دارم ؟ یا فقط همون 18-200 رو همراه ببرم و با درجه پی و ایزوی بالا عکس بگیرم ؟ نمیدونم چون تا حالا از چهارشنبه سوری عکس نگرفتم ...
    Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
    F L I C K R

كاربر همراه SIAMAK™ آواتار ها
    تشکر کرده
    1340

نقل قول نوشته اصلی توسط nikon_ir نمایش پست ها
    سلام . فردا سه شنبه توی لندن جشن بزرگی برای چهارشنبه سوری برپا میشه که میخوام برم . خواهشی که داشتم این بود که میشه منو راهنمایی کنین که بدونم با چه تنظیمی و چه تجهیزاتی میتونم عکس خوبی از مراسم چهراشنبه سوری بگیرم ؟ دوربین نیکون دی 90 دارم و فلاش اس بی 900 و لنز 50 میلیمتر و 18-200 و 105 ماکرو . به نظرتون روی چه تنظیمی باید عکس بگیرم و ایا به فلاش یا لنز خاصی نیاز دارم ؟ یا فقط همون 18-200 رو همراه ببرم و با درجه پی و ایزوی بالا عکس بگیرم ؟ نمیدونم چون تا حالا از چهارشنبه سوری عکس نگرفتم ...
    خب چون قاعدتا عکاسی تو شب هست مشکل نور وجود داره که به دور طریق قابل حله , یا نوردهی زیاد که نیاز به سه پایه داره یا ایزوی زیاد که فکر کنم چون صحنه ها سریع اتفاق میافته ایزوی بالا بهتر کارساز باشه گرچه استفاده از سه پایه هم برای نور دهی بیشتر و حلق عکسهای جذاب تر میتونه مفید باشه , در هر صورت فکر نکنم بشه نسخه خاصی برای فردا شب پیچید و باید تو همون لحظه تصمیم بگیری که چیکار میخوای یکنی چون ممکنه از قبل برنامه ریزی کنی بری و به جای ترقه یه مینی بمب اتمی کنارت بترکه که تمام هوش و حواس از سرت بپره گرچه بعید میدونم تو لندن همچین خبرایی باشه
    در هر صورت امیدوارم موفق باشی , منم فردا شب خدا بخواد و موقعیتش فراهم باشه میرم ببینم دنیا دست کیه
    E.Fattahi تشکر می‌کند.
    سیامک حاجی محمودی
    My Photo Blog

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط nikon_ir نمایش پست ها
    سلام.
    50مم هم لازم میشه. چون دیافراگم باز داره و معمولا در چنین جشن هایی لازمه که از تمام امکانات برای رسیدن به سرعت مناسب شاتر استفاده کنید.
    البته خیلی به شرایط نوری اونجا بستگی داره. اگه نور کم بود باید از ایزو بالا و دیافراگم باز استفاده کنید. یه نسخه کلی نمیشه داد. بهترین راه اینه که از ایزو 400 شروع کنید به عکس گرفتن. یه عکس که گرفتید روی lcd ببینید و اگه می بینید که عکس وضوح کافی نداره ایزو رو زیاد کنید و ادامه بدید تا جایی که از عکستون راضی باشید.
    عکس رو هم بزرگ کنید و ببینید چون در اندازه کوچک خیلی مشخص نیست که عکس واضحه یا نه.
    این نکته هم یادتون باشه که "معمولا" ایزو بالا و نویز بیشتر رو میشه اصلاح یا تحمل کرد اما تصویر blure رو نمیشه.
    برای عکس هایی که موضوع عکس متحرکه VR به درد نمیخوره. و بهتره از فاصله کانونی های پایین و دیاف باز استفاده کنید.

خوش بگذره ;)
    alie تشکر می‌کند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

و البته لازم هم نیست که حتما ً به دنبال سرعتهای بالا و فریز کردن سوژه ها باشید, چه بسا ثبت بعضی از حرکات (آدمها, آتش و ..) جالبتر از فریز کردن آنها با سرعت بالا باشد (بخصوص با فلاش که ...)
    Amir Tavakoli، Amin Zarif، mreza1001 و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر همراه alie آواتار ها
    تشکر کرده
    2011

حالا تا تنور گرمه منم یه سوال بپرسم
    بهترین حالت کدوم هست منظومر مود دوربین هست ؟
    علی اسلامیان

كاربر آشنا sharagim1 آواتار ها
    تشکر کرده
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Talebi نمایش پست ها
    سلام دوست گرامی. چند نکته :
    1- لطفا سوال خود را در تاپیک مربوطه مطرح بفرمایید.
    عکاسی در شب

2- سوال شما ایرادی ندارد ولی جزو الفبای عکاسی محسوب می شود و لازم است شما حتما در این زمینه ها مطالعه کافی را داشته باشید. بنابراین مراجعه به مقالات این سایت را اکیدا توصیه می کنم.

3- دوربین و لنز شما برای عکاسی در شب ایده آل نیست ولی بد هم نیست.

4-1- استفاده از ایزوی بالا (800 یا 1600) . ولی اگر بیشتر شود، آثار نویز در تصویر مشهود خواهد بود.
    4-2- سرعت شاتر کم (در صورت استفاده از سرعت کمتر از 1/15 یا 1/10 نیازمند سه پایه خواهید بود.
    4-3- دیافراگم باز (برای دوربین شما بین 3.5 الی 5.6 )
    از لطف شما و طعنه‌ای که زدی

والا من تا بحال به خیلی‌ از سوالها برخورد کردم که ابتدایی تر از سوال من(به قول شما)بود ولی‌ دوستان به جای این که تیکه بندازن، به اون کمک میکردن،

نکته بعدی این که بار اول و تنها از شما میشنوم که canon eos 7d
    برای عکس برداری در شب مناسب نیست

در مورد لنز میتونه درست باشه ولی‌ در مورد دوربین .....
    در روضه قلب جز گل عشق مکار

كاربر همراه Ali Talebi آواتار ها
    تشکر کرده
    2397

نقل قول نوشته اصلی توسط sharagim1 نمایش پست ها
    از لطف شما و طعنه‌ای که زدی

والا من تا بحال به خیلی‌ از سوالها برخورد کردم که ابتدایی تر از سوال من(به قول شما)بود ولی‌ دوستان به جای این که تیکه بندازن، به اون کمک میکردن،

نکته بعدی این که بار اول و تنها از شما میشنوم که canon eos 7d
    برای عکس برداری در شب مناسب نیست

در مورد لنز میتونه درست باشه ولی‌ در مورد دوربین .....
    اگر فکر می کنید من قصد طعنه زدن را داشتم (که اصلا چنین نبوده است) عذر می خواهم.
    همه می دانند که خودم هم تازه کار هستم.
    این از این.

ضمنا من کجا گفتم مناسب نیست؟ عرض کردم ایده آل نیست. ولی بد هم نیست. حالا شاید دوستان دیگر بیایند بگویند نخیر ایده آل است. مهم نتیجه گیری و تصمیم شما است. (هرچند گویا این تصمیم را قبلا گرفته اید.)

باز هم ضمنا اگر جواب سوالتان را می دانستید (حالا صحیح یا نادرست) ، پس چرا پرسیدید؟ :confused:

و باز هم ضمنا معمولا پاسخ دادن به هر سوالی مستلزم صرف وقت است. از این بابت برای خودم متاسفم.

امیدوارم عکسهای خوبی بتوانید بگیرید. موفق باشید. ;)

(لطفا بعد از مطالعه ایشان حذف شود. ممنون.)
    farhad44، xman_a، Amir Abdolpanah و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

سلام
    NASSIRI4080، ME، yasin-m و 24 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    .

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

ما كه امشب يك دستمان فندك گاز روشن كن بود و دست ديگرمان كيسه ي مهمات (هفت ترقه و آبشار و پروانه و سيگارت و .... ) و در حال پريدن از روي آتش و آرزوي زرد شدن آتش و سرخ شدن چهره ي خودمان چشمانمان و حواسمان هم مواظب بچه ها بود كه آسيبي نبينند و ...

ديگه جايي براي دوربين (اي كه نداريم فعلا) و عكاسي و ... نماند. اميدواريم شاهد عكسهاي زيباي دوستان مجرد فوروم در اين تاپيك باشيم ;)
    shabab، Ali Shadi، Amir Tavakoli و 17 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

صفحه 24 از 28 نخستنخست ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 آخرینآخرین