با سلام
روستاي ايزي-خراسان رضوي
با سلام
روستاي ايزي-خراسان رضوي
عاشورای امسال برای اولین بار به تعزیه ای رفتم که قبلا فقط تعریفشو شنیده بودم. تعزیه روز عاشورا روستای عرب زبان "طغلی آل عباد " 15 کیلومتری رامهرمز- خوزستان
عکسها زیاد خوب نشده آخه بدون هماهنگی رفتم و نشد که برم توی میدون تعزیه واسه عکاسی و به ناچار نزدیکترین پشت بام را پیدا کردم و خودمو رسوندم اونجا. عکسهای زیر چند شات از این تعزیه با شکوه 5 ساعته است که از ساعت 12 الی 5 بعد از ظهر طول میکشه!
1-
2-
3-
4- فقط واسه نشون دادن وسعت میدان و هنرمندان اجرا کننده
5- و انتهای عاشورا - درد بزرگ همه شیعیان
مرتضی رفیع خواه
ٌWWW.30x40.blogfa.COM
سلام ( روز تاسوعا 88 ، بازار تهران)
نميدونم دوستان چقدر در زمينه عكاسي از دسته جات عزاداري در بازار تهران تجربه دارند ؟
كاري است بس مشكل ! فضاي تنگ و باريك بازار ، ازدحام فوق العاده و فشار زياد جمعيت ، نور كم ، . . . تنها راه حل مشكل استفاده از ايزوي بالا براي استفاده از سرعت بيشتر ميباشد (البته داشتن لنز سريع هم نعمتي است)
عكسها اگزيف دارند :
سلام.
کورش خان! شما برای سیاه و سفید کردن عکستون از کدوم متد استفاده می کنید؟
ممنون.
ج.ابراهیمی
nikon d90
85mm
f/2.5
1/2000
من عذر خواهی می کنم بابت دیر گذاشتن عکس ها. چون اینترنتم قطع بود.
عليرضا تارا
مرتضی رفیع خواه
ٌWWW.30x40.blogfa.COM
سلام
میدونم جوابی که به سوال شما میدم قطعا" از نظر اساتید فن تایید نمیشه ولی خوب چه میشه کرد.بضاعت بندهشما برای سیاه و سفید کردن عکستون از کدوم متد استفاده می کنید؟
در همین حده.
من عکسهام رو با پلاگین niksoftware در فتوشاپ silver efex سیاه و سفید میکنم.کنتراست رو هم کمی با ابزار curve
بالا میبرم.لایه بازی ها رو خوب بلد نیستم در آخر هم تو acdsee در قسمت لایتینگ با تنظیمات سایه ها و هایلایت ها کلنجار میرم تا تصویر به سلیقه ام نزدیک بشه.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.