-
پاسخ: خلاقيت ... imagination ...
سلام...
خواهش میکنم بابک جان...
کارهای زیبا رو باید تحسین کرد و کار شما هم عالی بود...
درباره کار جدید من هم با دوست عزیز Red کاملا موافقم.یه دید بسیار خلاقانه و عالی تبریک میگم.
یه حس جالبی بعد از دیدن این عکس پیدا کردم ،ادم رو یاده فیلم ای تی میندازه.
-
عكس بسيار زيبايه مخصوصا پس زمينه فريبندش اما نميدونم چرا به من فقط حس يه آبكش وارونه تو يه حوض(استخر) رو القا كرد.
-
بعد از يک هفته ...
از دوستان عزيز، جناب red، آقاي قبادي و آقاي ديناروند بابت توجهشون تشکر ميکنم
کاوه جان اين اشاره اي که به ET کردي، يک خط فکري که در ذهن من بود رو پررنگ تر کرد، ET يک فضايي بود که کسي شک نميکرد عروسکه! اما ميشد باورش کرد و حتي بهش علاقه مند شد
اما مثلا در "جنگ دنياها" موجوداتي ميبينيم که از فضا اومدن و خيلي طبيعي تر هم جلوه ميکنند اما نه ميشه باورشون کرد نه بهشون علاقه مند شد و نه حتي من حوصله تماشاي آتش بازيشونو دارم
شايد بشه داستان مشابهي هم بين بازي هاي قديم و امثال ps3 تعريف کرد!
فروش لذت رويا به اضطراب رفلکس!؟
اما در مورد اين عکس، عکس العمل برخي از دوستان و آشنايان لبخند بود وبرخي هم جبهه ميگرفتند که خوب اينجوري گرفتي : )
البته نکته اساسي که بر آن تاکيد داشتم همين بود که بلوف يا فريبي در کار نباشه و بيننده امکان داشته باشه که با آگاهي از اصل قضيه بتونه بر فراز بشقاب پرنده پرواز کنه، در اعماق دريا شناور بشه يا اگر دوست نداشت به همان آبکش قديمي کفايت کنه
به همين دليل هيچ ويرايشي در عکس انجام ندادم و فقط سعي کردم با استفاده از دريچه دوربين تخيلي کودکانه را انتقال بدهم ...
http://www.filehigh.com/serve/14967/220008.jpg
http://www.filehigh.com/serve/14967/224998.jpg
-
آقای بابک عکساتون خیلی جالب شده. حداقل متفاوت از عکسهای قبلی. این در واقع ما در بند چیزهای ثابت و بدون تغییر نمیکنه. اینطوری آدم بیشتر مجبور میشه تا قوه تخیلش رو بکار بندازه. این یعنی خلاقیت.
-
ممنون آريو خان، در واقع با بشقاب پرنده سعي داشتم مثالي براي تعبيري که در بحث خلاقيت گفته بودم ارايه کنم، همان جستجو در کمدي قديمي براي پيدا کردن اسباب بازي تازه : )
-
آقا بابك نمي دونستم Et هم با فرهنگ ايروني آشناست البته اگر تو عكست يه قليون هم ميزاشتي محشر مي شد
-
بابک خان، کاملا درست ميگيد ; )
جاي قليون يا ديزي واقعا خاليه، متاسفانه در دسترس نبود
البته اونموقع بايد پشتي هم ترکمن يا کمي آبرومند تر ميشد : )
اين رو يکي از آشناها براي فرزندشون خريده بودن که 5 شنبه خونه ما اومده بودن ... برام جالب بود که بعد اين همه سال هنوز عروسک اين موجود ساخته ميشه و دقيقا قبل از قصه اي که ميخوام تعريف کنم خونه ما مياد
-
با اجازه این عکس رو هم من میذارم. اگه اشکالی داره یا ناشیانه است ببخشید !
ریختن آب توی لیوان :
http://img.majidonline.com/pic/37646/livan.jpg
پیتزا !
http://img.majidonline.com/pic/37745/pizza !.jpg
-
سلام...
بابک جان عکس آخرت خاطره انگیز بود ،من رو برد به چند ساله پیش که این فیلم رو دیدم، یادش بخیر.اون فضای سنتی هن که معرکس.و یه کم خنده دار.منتظر کارهای بعد هستیم.(بابا زود به زود عکس بزار)
-
babak22 عکسهای اینچنینی با نور فلاش اصلا جالب نمیشوند. سوژه هم باید تفاوتهای محسوسی داشته باشد. زاویه عکس هم به جای عمودی مایل بود بهتر بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a80300d
babak22 عکسهای اینچنینی با نور فلاش اصلا جالب نمیشوند. سوژه هم باید تفاوتهای محسوسی داشته باشد. زاویه عکس هم به جای عمودی مایل بود بهتر بود.
ببخشید این راهنمایی که کردین مزبوط به عکس لیوانه ؟
-
-
سلام - خلاقیت انتها نداره هرچی بیشتر بری جلو فضای حرکتت به جلو و جلوتر وسیعتر می شه..
-------
نور در مشت!
[IMG]http://i9.*******.com/352j874.jpg[/IMG]
-------
روزنه ی امید.. (این عکس لامپ اتاقمه که از توی یه چیز لوله مانند گرفتم!)
[IMG]http://i10.*******.com/2sblafr.jpg[/IMG]
-------
انعکاس چه گوارا ! (این پوستر روی دیوار اتاقمه که تصویرش اینجوری روی سی دی افتاده)
[IMG]http://i9.*******.com/2ai37o5.jpg[/IMG]
-------
حرکت نکنید! (عکس بخشی از جلد یک مجله)
[IMG]http://i10.*******.com/42n60ly.jpg[/IMG]
-------
قابل توجه که این عکسها رو زمانی گرفتم که دوربین نداشتم و با دوربین موبایلم که اون موقع 6600 بود عکاسی می کردم!!
-
آدم عینکی یا عینک آدمی.. !
[IMG]http://i9.*******.com/43hd214.jpg[/IMG]
چرا کسی درباره ی این عکسها نظر نمی ده؟!
-
-
آقای رضا بنظر من عکس عینک شما یک نمونه خوب سوژه خلاقانه است. اما یک مقدار تاریک و بی کیفیت است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a80300d
آقای رضا بنظر من عکس عینک شما یک نمونه خوب سوژه خلاقانه است. اما یک مقدار تاریک و بی کیفیت است.
آریو خان ممنون از نظرت. در مورد تاریک بودنش آخه شب بود.. با فلاش هم گرفتم ولی خیلی روشن افتاد فکر کردم بدون فلاش بهتر بشه عکس با فلاش رو می ذارم.. ببین کدومش بهتری؟
[IMG]http://i9.*******.com/4d4dc44.jpg[/IMG]
-
با فلاش بهتره. البته کلا این سوژه ای نیست که بشه زیاد از نظر نور پردازی روش مانور رفت. چون بعدی به اون صورت نداره و تخت محسوب میشه.
مگر اینکه اجزای عینک رو با چیزی مثل نخ از جایی در هوای آزاد آویزان میکردید و با فوکس روی سوژه (و بلر شدن پشت صحنه ) عکس زیبایی میگرفتید.
ولی مهم خلاقیته که شما دارید.
-
جناب مینوسپهر ممنون از نظرتون.
-
این چطوره؟ به نظرتون تار شدن چرخ جلو خوبه یا بده ؟! میشد که نشه؟
[IMG]http://i10.*******.com/4d6y0wm.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Retex
این چطوره؟ به نظرتون تار شدن چرخ جلو خوبه یا بده ؟! میشد که نشه؟
این که خوبه یا بده بسته به سلیقه داره اما با تنگ تر کردن دیافراگم میشد که نشه.
-
وقتی آدم حوصلهاش سر بره يه فكرهايی به سرش ميزنه!
[IMG]http://i9.*******.com/2h2m6xg.jpg[/IMG]
-
آقا رضا به نظر من اگه چرخ عقب رو تار ميكرديد بهتر بود :biggrin:
-
msalz3: کار جالبی بود... فقط عکس خیلی تک رنگ و یکنواخته اگه مثلا هر کدوم از تخم مرغها رو به یه رنگ نقاشی می کردی عالی می شد.
saeedglx: ممنون از نظرت ایندفه چرخ عقب رو تار می کنم ببینم چه جوری می شه
-
-
1 فایل پیوست
-
سلام خدمت همه دوستان - نظرتون راجع به اين عكس چيه - آدم رو ياد يه سرباز خسته جنگ جهاني دوم ميندازه مگه نه ؟
http://www.zizi.ir/reg/images/2605Picture 001 (21).jpg
-
من بیشتر به یاد کسی می افتم که در پیک نیک کفشهایش را در آورده است!
برادر، مگر سربازی نرفته ای؟ پوتینهای سربازی خشن تر از این حرفهاست!
-
بله حدس شما درسته nmroshan عزيز كاملا درست - گفتم كه شبيه سربازهاي جنگ جهاني دوم آخه من اونجا براي متفقين مي جنگيدم :) :) :eek:
-
سلام....
بنده هم با نظر استاد روشن کاملا موافقم.این کجا و آن کجا.
از کسایی که سربازی رفتن باید پرسید که بابت یه پوتین کار کرده و پا خورده حاضر بودن چقدر بپردازن.
-
-
با سلام خدمت تمام دوستان
با عرض پوزش خدمت دوستان که دیگه کم میرسم بیام تو فورم (دوران مجردی تمام شد)
اول از همه تشکر کنم از دوستان که عکسهای جالبی گذاشتن توی این تاپیک , مخصوصا جناب آراز سركارفرشی
ولی خب در مورد این عکس آخرتون بگم که اسم زنجیر یه اسم نرمال سوزه هست و خلاقیتی توش نیست , عکس خیلی جالبه ولی با یه اسم بهتر میتونست خلاقیتتون رو نشون بده.
یه مثال ساده بزنم:
اسم این عکس رو من گذاشتم " درخت کاج"
http://www.filehigh.com/serve/15464/262670.jpg
این نشون میده که من میوه درخت کاج رو به خود درخت کاج تشبیه کردم , (البته به این تشابه شاید خیلیها فکر کردن و خلاقت آن چنانی در کار نیست ولی مثال خوبیه) ولی اگه اسم این عکس رو بذاریم " میوه کاج " دیگه خلاقیتی نیست.
واگه خاطرتون باشه من روی اسم عکسهای خلاقتون خیلی تاکیید داشتم .
بازم منتظر عکسهای خوبتون هستم.
-
ابهام
http://www.filehigh.com/serve/15464/262669.jpg
افسوس که گذشت زمان تصویر تو را از ذهنم ربود. ولی یاد تو در دلم......
-
سلام ...
آرش خان تبریک فراوان برای پایان دوران مجردی، و تشکر به خاطر نظرتون. در مورد اسم عکس شاید دلیلش این بود که خود من با اسم زنجیر حلقه های به هم پیوسته برام تداعی میشه نه زنجیرهای این شکلی، ولی خوب دقت نکردم که به هر حال به اینها هم زنجیر میگن!
عکس کاجتون سوژه خیلی جالبیه، شباهت سایه با درخت کاج واقعا زیاده. عکس دومتون هم سوژه کاملا خاص و گویایی هست ولی کاش کمی کمتر نور می دید.
-
1 فایل پیوست
سلام .امیدوارم خوشتون بیاد
-
سلام....
این هم یه عکس از بنده.شاید خلاقانه نباشه ولی برای شروع بد نیست.
High Voltage
اطلاعات در Exif عکس هست....
http://www.zizi.ir/reg/images/9785DSC01405 (Medium).jpg
-
من اين رو 2 آينه ميبينم!*:*)
-
آقای قبادی خیلی عکس جالبیه. بنظرم خلاقانه هست و مانند آنها را از سام جوانروح دیده بودم.
-
كاوه عكس خيلي قشنگي شده
من چند وقت قبل توي كاتالوگ كنون همچين عكسيو ديدم و ميخاستم همين عكسو بگيرم كه شما پيشدستي كردي به قول قديميا ( عمرت از من درازتره )
ولي در كل عكس و سوژه خيلي جالبيه
-
سلام....
راجع به عکس ممنون .تقدیمش میکنم به شما..........
-
اینجا چندتا عضو داریم که از فنلاند به فروم تشریف میارند. اینهم یه چیز بامزه به مناسبت داشتن دوستان فنلاندی در فروم ! :)
http://www.hamedpix.com/aks/Entrance.jpg
توضیح: کلمه ورودی ( یا Entrance ) به زبان فنلاندی! اصلا وقتی دیدمش نتونستم خودمو کنترل کنم! :) همه هم با تعجب نگاه میکردند که این داره از چی عکس میندازه! چند تا دیگه هم دارم که کم کم اینجا براتون میزارم! ;)
-
1 فایل پیوست
آقا حامد ما یک بدبختی داریم سر این زبان بی قاعده. بعد هم بیشتر کلماتشون زشت ترین حرف های خودمون تو زبان فارسی است. خدا می دونه چقدر ما خجالت کشیدیم اوایلی که اومده بودیم اینجا :)
بعد هم اینکه اینطرف ها تشریف میارید، مارا قابل دونستید خوشحال میشیم کلبۀ مارا نورانی کنید. ما Tampere هستیم. 1.5 ساعت با Helsinki و 2 ساعت تا (Turku(Åbu فاصله داریم.
این هم روبروی کتابخانۀ مرکزی
-
يک دايناسور غول پيکر که در سرزمينهاي شمالي از عصر يخبندان به جا مانده
http://www.filehigh.com/serve/14967/292231.jpg
-
آقا بابک نگاه جالبیه ...
دوستان عزیز
من تاپیکی با موضوع نور و آتش باز کردم که عکس های شما رو می طلبه. اون تاپیک هم کاملاً به خلاقیت مربوط می شه (با اجازه ی آرش خان زمانی).
منتظرتون هستم ...
مرسی
-
سلا م دوستان عزیز .
چند باری به این تایپک سر زدم با توجه به اینکه عنوان تایپک خلاقیت بود و موجب شد در این رابطه به نکاتی اشاره کنم"
خلاقیت در عکاسی چیست ? عکاس خلاق کیست و عکس دارای خلاقیت چه عکسی است? با عرض پوزش من در این تایپک کمتر عکس دیدم که دران خلاقیتی نهفته باشه جز دو یا سه عکس و بیشتر با عکسهایی مواجه شدم که بقول خود عکاس برای اولین بار گرفته شده و پس از آن دیگر خلاقیتی در عکسهای مشابه نیست.
بسیاری از عکسها دارای نام و اسم خلاقانه ای بودند حال انکه خود عکس خلاقیتی نداشت. ایا عکسی که نامی متفاوت و یا حتی نامی خلاقانه دارد عکسیست با خلاقیت؟ ایا صرفا عکس گرفتن از موضوعی نو و خلاق عکس خلاق و همراه خلاقیتی پیدا میکنیم.؟
فرض کنیم در یک اثر معماری خلاقیتی مشاهده میشود ایا عکسی که ازان گرفته میشود عکسی خلاق است l یا میشود از یک اثر معماری که بارها دیده ایم و موضوعی تکراریست عکسی با خلاقیت گرفت ? من فکر میکنم خلاقیت باید در نگاه عکاس باشد نه در موضوع عکاسی. بسیاری عکاسی خلاق را شاخه ای از عکاسی میدانند و بسیاری دیگر معتقند اصولا هر عکس خوب (به معنی هنری نه از لحاظ کیفی) عکسی خلاق است .شاید بهترست اینجا به معنی خلاقیت هم بپردازیم:
از نگاه "گیلفورد" خلاقیت مجموعه ای از توانائیها و خصایصیست که موجب تفکر خلاق میشود. "ورنون" معتقد است هنر با ارزش در مفهوم خود حاوی خلاقیت است و اصولا هنر بدون خلاقیت معنی ندارد و شاید نظر "گیزلین" بیشتر به موضوع بحث ما مربوط میشود :او معتقد است خلاقیت عمیقتر نگاه کردن و خارج شدن از پشت درهای بسته است که میل به دانستن ایجاد میکند. "سارتر" معتقد است هر موضوع یک هستی دارد و یک وجود که هستی مجموع صفتهای ان موضوع است و وجود ,جضورش در جهان .
پس هنرمند خلاق به عقیده من کسیست که با نگاهی عمیقتر و دیگرگون به هستی ( صفات) هر موضوع گونه ای دیگر از حضور ان موضوع را در جهان به ما عرضه میدارد . سخن بسیار است و ...
اگر با تعاریف خلاقیت به عکسهای این تایپک نگاه کنیم لااقل من با خلاقیتی مواجه نمیشوم به جز یکی دو مورد . ولی عکسها عمدتا عکسهای خوبیست با نامهای جالب و بعضا نامهای خلاق. شاید نام یک اثر هنری نشاندهنده طرز دید خالق اثر و زاویه دید او به ان موضوع باشد و هنگامی میتواندیک مجموعه خلاق با اثر هنری بسازد که هردو ما را به تفکر وادارند و چیزی نو , نگاهی نو را عرضه کنند تا نگاه تکراری ما را به جهان تغییر دهد...
نباید به نقش کلیدی آگاهی و تسلط بر انچه میخواهیم خلق کنیم بی تفاوت باشیم . خلاقیت یک هنرمند برگرفته از تواناییها . تجربه ها . اگاهی و تسلط بر تکنیک های اوست .فراموش نکنیم که خلاقیت یاد گرفتنی و اموزش دادنی نیست .شاید گرفتن عکس خلاق با ابزار دیجیتال به گمان بسیاری راحت تر از ارائه عکس خلاق با دوربین انالوگ ( نگاتیو ) است اما برای هنرمند توانایی که میداند چه میخواهد و توانایی آُفریدن ان را نیز دارد این دو ابزار تنها در امکانات متفاوت است . البته ایجاد خلاقیت !!! در ویرایش عکس و مباحث پیرامون ان در حوصله این بحث نیست .
از همه دوستان به خاطر بزرگ شدن این نوشتار عذر میخواهم.... اینهم دو مصاحبه در همین رابطه:
www.persian.kargah.com/archives/003263.php
www.persian.kargah.com/archives/002923.php
مسیح صمیمی
-
1- تاپیکی مثلا به عنوان "عکسهای جالب" در کنار تاپیکهای دیگر جایش خالیست. این باعث میشود کسی مثل من، عکسی کاملا به دور از خلاقیت را اینجا بزاره و دلیل نبود یک تاپیک خاص برای آن منظور است.
2: نمیشه که برای همه چیز تاپیک خاص داشته باشیم! در دنیای ایده آل حرف شما درست است ولی زندگی روزمره هم بلاخره جریان داره و آدمها هم با هم خیلی متفاوت اند. شاید موسیقی از نظر کسی فقط موسیقی کلاسیک و سمفونی شماره 9 باشد و حتی شاید هم حق با او باشد، ولی دلیل نمیشود همه آحاد جامعه سمفونی شماره 9 رو به عنوان موسیقی گوش کنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
1- تاپیکی مثلا به عنوان "عکسهای جالب" در کنار تاپیکهای دیگر جایش خالیست. این باعث میشود کسی مثل من، عکسی کاملا به دور از خلاقیت را اینجا بزاره و دلیل نبود یک تاپیک خاص برای آن منظور است.
2: نمیشه که برای همه چیز تاپیک خاص داشته باشیم! در دنیای ایده آل حرف شما درست است ولی زندگی روزمره هم بلاخره جریان داره و آدمها هم با هم خیلی متفاوت اند. شاید موسیقی از نظر کسی فقط موسیقی کلاسیک و سمفونی شماره 9 باشد و حتی شاید هم حق با او باشد، ولی دلیل نمیشود همه آحاد جامعه سمفونی شماره 9 رو به عنوان موسیقی گوش کنند!
در مورد شماره 1 : نظر شما رو کاملا" قبول دارم شاید بیشتر این عکسها . عکسهای جالبی باشه ولی عکس خلاق نیست ..
در مورد شماره 2 :
عکاسی خلاق ربطی به دنیای ایده ال نداره و اتفاقا چیزیست که در بطن عکاسی جریان داره و جدا از عکاسیهای روزمره ما نیست برای همین مثال اون ساختمان تکراری رو زدم به تفاوت ادمها و سلایقشون هم واقفم .فقط درین نوشته تعریفی از خلاقیت ارائه کردم و بر اساس اون تعریف که عمدتا؛ نظرات شخصی من هم نبود گفتم که خیلی از این عکسها با توجه!! به این تعریف عکس خلاق نیست و مطمئنا عکسهای خوبی هم هست ولی... دوم اینکه من نسخه ای واسه عکاسی نپیچیدم که مثلا عکاسی فقط و فقط اینست ولاغیر یا بقول شما موسیقی فقط موسیقی کلاسیک است و ... اما بزرگ کردن دایره این تعریف برای اینکه هر عکسی توش بگنجد کمی به مبحث خلاقیت لطمه خواهد زد. با اینحال یکبار دیگه نوشته رو خوندم ولی هیج جا تاکید یا قطعیت و یا تجویزی ندیدم که شما میگویید : همه احاد جامعه از سمفونی شماره۹ .....
خواهش میکنم یکبار دیگه نوشته من و خودتون رو مطالعه کنید اگر باز به همون نتیجه رسیدید من قطعا جایی نتونستم خوب نظرم رو منتقل کنم.
از اساتید گرامی هم خواهش میکنم نظرشون رو درین رابطه از ما دریغ نکنند..
-
چند بار در تاريخ تاسيس همين عنوان در اين مورد بحث داشتيم ... از آنها مطلع هستيد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bf
چند بار در تاريخ تاسيس همين عنوان در اين مورد بحث داشتيم ... از آنها مطلع هستيد؟
ممنون میشم اگه منظورتون خارج ازین تایپک هست لینک بدهید
-
مسیح جان من فقط خواستم خلاقیت کسی که مجسمه را درست کرده را نشان بدم. اون هم خلاقیت است جانم:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vargha
مسیح جان من فقط خواستم خلاقیت کسی که مجسمه را درست کرده را نشان بدم. اون هم خلاقیت است جانم:)
ورقا جان دوست عزیز :
عکس زیباییست عکس شما ولی خلاقیت واقعی خلاقیت مجسمه ساز بوده است و شما نشاندهنده این خلاقیت به ما ولی آیا بین این عکس و عکسهای خوب دیگر شما تفاوتی هست؟ در این صورت خبرنگاران و عکاسانی که خبر و عکس اختراع و یا کشف چیزی را به ما میدهند هم مخترع و کاشفند ... ولی انتخاب این سوژه نشاندهنده ذوق شماست امیدوارم منظور مرا خوب متوجه شده باشید قصد من زیر سوال بردن خلاقیت و توانایی دوستانم نبوده و نیست ...
-
مسیح جان یک شوخی بود فقط:)
بله این مدت بحث دوستان را در این زمینه دنبال کردم و تقریبا به یک درک نسبی در رابطه با کلمۀ خلاقیت پی بردم.
ولی بقول حامد عزیز بعضی وقت ها عکس هایی گرفته میشه که جایی براش تو فروم نیست دیگه باید یک جا پستش کرد:)
-
نقل قول:
اگه منظورتون خارج ازین تایپک هست لینک بدهید
خير منظورم در همين تاپيک بود، در ارسالهاي گذشته
-
امروز رفتم یه گشتی توی انقلاب و کتابفروشی ها زدم یه کتاب خوب خریدم در مورد خلاقیت در هنر و ...خوندنش رو به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد میکنم:
کتاب خلاقیت نوشته " David Bohem " ترجمه "محمدعلی حسین نژاد" نشر ساقی قیمت 1.600 تومان
-
با سلام خدمت دوستان
در درجه اول تشكر كنم از آقاي مسیح صمیمی بخاطر مطالب جالبي كه نوشتن و وقتي كه گذاشتن و اطلاعات در مورد خلاقيت كسب كردن . منتظر چكيده اي از اطلاعات كتابي كه معرفي كرديد ، هستيم.(دنبال كتاب رفتن سخته)
در كل از تمام دوستان خواهش دارم كه هر مطلبي در مورد خلاقيت پيدا ميكنن حتما اينجا بذارن تا روش بحث كنيم و هر چه بيشتر در اين مورد اطلاعات كسب كنيم.
حرف تكراري:
اينو بايد قبول كنيم كه اگه بخواهيم يه عكاس خوب باشيم بايد با مفهوم خلاقيت آشنا بشيم تا با يه آدم معمولي كه يه دوربين ميگيره دستش و فرت و فرت عكس ميگيره كارهامون فرق داشته باشه ، ديگه اين روزها با اين دوربينهاي كه اومده كسي عكس بد نميگيره و تنها كاري كه واسه عكاس مونده پيدا كردن سوژه هست .
شايد هم زماني برسه كه دوربين با سه پايه خودشون برن كلي عكس توپ بگيرن بيان ، فقط عكاس تو منو ها بايد مشخص كنه كه دوربين از چي عكس بگيره. .....اينم يه مزاح خلاقانه.
-
تاپیک رو از اول تا اینجا خوندم. خالی از لطف نبود خصوصاً با دیدن چند تا از عکسهای جالب و صد البته گفته های دوستان عزیز.
آقا بابک اگر عکسهای دیگه ای در خصوص بازی با نور داری حتماً توی تاپیک نور و آتش بذار لطفاً.
-
[IMG]http://i4.*******.com/2ic304l.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://i15.*******.com/2cgfu4h.jpg[/IMG]
-
آقاي رحماني اگه براي عكساتون اسم هم بذاريد بهتره.
يعني به رسوندن منظوري كه از عكستون داشتيد بيشتر كمك مي كنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashtiani_ali
آقاي رحماني اگه براي عكساتون اسم هم بذاريد بهتره.
يعني به رسوندن منظوري كه از عكستون داشتيد بيشتر كمك مي كنه.
آقای عراقی
من عکس هام منظوری ندارن که حال با اسم گذاشتن بشه به رسوندن اون منظور کمک کرد. به نظرم عکس با منظور گرفتن خیلی سخت باشه و از عهده ی من آماتور خارج باشه. عکس های من کلا عکس های ساده ای هستن که هر روز اون ها رو می بینیم فقط من یه ذره دقت می کنم می بینم که یه دفتر چه یادداشت با جلد کرم که پشتش مات بشه یه رنگی تو همون مایه ها ایجاد بشه با نوری که از وسط سیمی اش می آد بیرون با حال میشه یا روزی دوبار ساعت 12:24
می شه یه لحظه ای که همه ی ما ها هر روز 2 بار می بینیم حالا تو یه ساعت با زمینه سیاه و اعداد سبز این به من حال می ده من ازش عکس می گیرم به دو نفر دیگه هم نشون می دم اون ها هم می گن با حال شده یه نفر هم می بینه می گه تو مغزت معیوبه خوب که چی؟؟
همه ی عکس هایی که من تو این تاپیک دیدم همین طور بودن به نظر من اون عکس میوه ی کاج، عکس پیتزا، عکس چه گوارا روی میز، عکس عینک آدمی، عکس نورها تو اتوبان کرج و .... کدومشون منظور داشتن، چی می خواستن بگن ؟؟ اگه شما فهمیدین به من هم بگین. مهم اینه که توی اون ها هم عکاس خوشش اومده از اون موضوع حالا من هم از 4 تاشون خوشم می آد باهاش حال می کنم با 2 تاشون هم نه یکی دیگه بالعکس.
یه مسئله دیگه عکس اگه خودش منظورش رو رسوند حرفه نه اینکه ما بخوایم با گذاشتن یه اسم منظورمون رو به خورد بیننده بدیم. واسه ی همینه که می گم عکس با منظور گرفتن مشکله مخصوصا اگه بخواد خلاقانه باشه و الا همه ی عکس های خبری که فلان نماینده مجلس خوابیده یا فلان وزیر دستش رو کرده تو دماغش منظور دارده ولی خلاقیت نداره.
اوه خیلی حرف زدم خلاصه من توی عکس هام خیلی دنبال این نیستم که از یه چیزی عکس بگیریم که یه منظوری رو برسونم فقط دنباله این هم که ببینم این عکسی رو که گرفتم اگه فردا نگاش کردم بهم خوش می گذره؟!؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiroo0oo
آقای عراقی
نقل قول:
همه ی عکس هایی که من تو این تاپیک دیدم همین طور بودن
آقاي رحماني اينجوري حكم كلي دادن درباره همه ي عكساي اين تاپيك يخورده كم لطفيه. مگه ميشه آدم از خلاقيت منظور نداشته باشه!؟
فقط اينم بگم كه شما پست اول اين تاپيكو اگه نخوندين بخونيد و اگه خونديد يك بار ديگه بخونيد.
من فقط يه قسمتشو اينجا ميذارم و بيشتر ازين حرفي ندارم.
نقل قول:
از دوستان ميخوام كه همكاري كنن و عكسهاي كه حس ميكنن با يه خلاقيت خاص همراه هست ، اينجا بزارن و از همه مهمتر هر عكس داراي اسم باشه (مطمعنا عكسي كه شما با يك ديد خلاق و متفاوت گرفته ايد با يه انگيزه بوده كه ميتونه اسم اون عكس رو مشخص كنه و اگه ديديد كه نميتونيد واسه عكسون اسم انتخاب كنيد بايد بگم كه بايد بيشتر نگاه كنيد و بيشتر تمرين كنيد در انتخاب موضوع عكس)البته هيچ لازم نيست كه اسم رابطه مستقيم و مشخص با عكس داشته باشه و شما ميتونيد مخاطب رو به فكر ببريد كه طرز نگاه شما از اين عكس چي بوده. يا اينكه ميتونيد بغيير از اسم براي هر عكس توضيع مختصري بديد.(البته نه در مورد سرعت شاتر و دهنه دياف يا نوع دوربين چون به اين چيزاش كاري نداريم ، مهم نگاه و خلاقيت شما هست كه در عكس پيداست)
و يه خواهش ميكنم از دوستان : در مورد عكسهاي كه گذاشته ميشه نظري ندهيد. جون هر عكس بر گرفته از خلاقيت و طرز تفكر عكاس در لحظه گرفتن عكس مربوط ميشه و چون قرار شد بدون در نظر گرفتن اصول عكاسي اين عكسها گرفته بشه پس احتياجي به ايراد گرفتن يا تعريف كردن از عكسي نيست و اسم هر عكس بايد جوابگوي سئوالات شما براي هر عكس باشه.
-
نقل قول:
فقط اينم بگم كه شما پست اول اين تاپيكو اگه نخوندين بخونيد و اگه خونديد يك بار ديگه بخونيد.
آقای آشتیانی عزیز چرا من پست اول رو خوندم چشم باز هم می خونم. همه ی اون حرف هایی که اونجا زده شده درست و صحیحه ولی باز هم می گم عکس خلاق که بخواد چیزی رو خودش برسونه نه اسمش من اینجا ندیدم اگه هست خوب اگه هست شما بگین. ولی همون حرفی که زدم بعضی هاشون حس دارن یه چیزی به آدم القا می کنن.
آدم باهاشون ارتباط بر قرار می کنه ولی این که منظور داشته باشن من ندیدم.
اسم هم با اینکه هنوز مخالفم:
عکس ساعت: مضرب
عکس دوم: واقعیت به وهم
-
با سلام خدمت دوستان
با تشکر از دقت نظر آقای آشتیانی و عکسهای که بعد از مدت ها آقای رحمانی گذاشتن.
و فکر کنم یه مقدار برداشت آقای رحمانی از خلاقیت با بقیه دوستانی که تا بحال اینجا عکسی گذاشتن متفاوت هست ( که نظرشون برای ما کاملا قابل احترام هست)
ولی برای مشخص شدن هر چه بیشتر بحث یه عکس میزارم:
http://www.filehigh.com/serve/15464/365754.jpg
بحثی که توی این تاپیک در مورد خلاقیت تا الان شده این بوده که ما (بعنوان یک عکاس) دیدمون با یه فرد عادی متفاوت بشه , و قدرت در دید فقط با تمرین و دقت بدست میاد ( مسلما مطالعه در مورد خلاقیت هم شامل میشه)
عکسی که من اینجا گذاشتم تا زمانی که به نکته ای از آن اشاره نکردم شاید خالی از معنی برای خیلیها باشه و بعضیها هم به صورتهای متفاوت این عکس رو تفصیر کنن , ولی ارزش این عکس برای من چیزی مشخص میکنه که من بهش میگم "اسم عکس" و معلوم میکنه که نگاه من بر چه سوه ای از عکس بوده و خلاقیت من برای پیدا کردن چیزی که دیگران نمیبینند در کجاست . اگر سوژه در عکس کاملا" مشخص باشه که بدون داشتن اسم همه پی به اون ببرند که عکس دارای خلاقیت نیست ( حد اقل در مورد سوژه , همان طور که قبلا گفتم یه کادر بندی با یه تغییر رنگ و .... هم میتونه خلاقیتی رو نشون بده )
مثلا همون اولین عکس در پست اول همین تاپیک به اسم "دوتا چشم و یه دهن" این عکس در کمال سادگی نگاه عکاس رو توسط اسمش به شما نشون میده در صورتی که هیچ وقت ( شاید) شما به این شکل بوجود امده ته یک کنترل تلوزیون توجه نکرده اید.....
خب اسم عکسی که این جا گذاشتم " ظلم " هست .
اون تابلو شبرنگی که الان زیر تابلو "دور زدن ممنوع " له شده یه زمانی به مردم مسیر راه رو نشون میداد و شما رو از هیچ چیزی منع نمیکرد تا اینکه ............
پی نوشت: دیدن عکسهای خلاقتون به خلاقیت ما کمک خواهد کرد و میتونه راه های دیگری برای دیدن متفاوت برای ما باز کند .
منتظریم .............
-
سلام آقای زمانی
آقا دمت گرم زدی تو خال. ببین خود من که عکس رو دیدم قبل از اینکه اسمش رو ببینیم نمی گم با یه نگاه ولی با کمی دقت توجه ام رفت سراغ اون تابلوی زیری یه جوری احساس له شدگی دیدم تو عکس. حالا اسمی که گذاشتی هم کمک کرد ولی شاید بهتر باشه اول عکس رو ببینیم بعدا اسمش رو بخونیم که ببینیم اون چیزی که ما فهمیدیم همون نظر عکاس بوده ولی اگه از اول اسم رو ببینیم دیگه روی عکس دقت نمی کنیم فکر نمی کنیم یه چیزه حاضر آماده است.
-
[IMG]http://i14.*******.com/3z1tn2u.jpg[/IMG]
وز میان خنده هایم تلخ
و خروش گریه ام ناشاد
از درون خسته سوزان
می کنم فریاد ، ای فریاد
-
1 فایل پیوست
سلام
امروز فرصتي دست داد تا همه ي پست هاي اين تاپيك رو بخونم. و از مطالب مفيد دوستان مستفيذ بشم. از ديدن خيلي از عكس ها هم صرف نظر از اينكه خلاقانه بود يا نه لذت بردم . تعريف خلاقيت اونقدر ساده نيست كه همه روش بتونن به اجماع برسن ، شايد يك عكس از ديد من خيلي خلاقانه به نظر بياد و از ديد ديگري بي ارزش و برعكس.
من اين عكسو دوست دارم. خلاقانه نيست ولي من دوستش دارم اسمشم گذاشته ام 5 ثانيه با ساعت من !
-
سلام:
نميدونم اسمشو چي بزارم تو دو سه تايي اسم گير كرده بودم كه اسمشو محيط زيست گذاشتم.
نميدونم چرا بعضي از مردم تو رودخونه يا هر جايي كه خودشون بعدا براي گردش وتفريح ميان اشغال و خرتو پرتهايي كه ميخورند داخل رودخونه ميريزن اين هم عكس من شايد خلاقيت نباشه ولي مردي كه داره اشغالهاي زاينده رود و جمع ميكنه با يه دسته گل تازه هم مواجعه ميشه كه داخل رودخونه افتاده....:(
[IMG]http://i9.*******.com/47l0qcm.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash20d
با سلام خدمت تمام دوستان
با عرض پوزش خدمت دوستان که دیگه کم میرسم بیام تو فورم (دوران مجردی تمام شد)
اول از همه تشکر کنم از دوستان که عکسهای جالبی گذاشتن توی این تاپیک , مخصوصا جناب آراز سركارفرشی
ولی خب در مورد این عکس آخرتون بگم که اسم زنجیر یه اسم نرمال سوزه هست و خلاقیتی توش نیست , عکس خیلی جالبه ولی با یه اسم بهتر میتونست خلاقیتتون رو نشون بده.
یه مثال ساده بزنم:
اسم این عکس رو من گذاشتم " درخت کاج"
http://www.filehigh.com/serve/15464/262670.jpg
این نشون میده که من میوه درخت کاج رو به خود درخت کاج تشبیه کردم , (البته به این تشابه شاید خیلیها فکر کردن و خلاقت آن چنانی در کار نیست ولی مثال خوبیه) ولی اگه اسم این عکس رو بذاریم " میوه کاج " دیگه خلاقیتی نیست.
واگه خاطرتون باشه من روی اسم عکسهای خلاقتون خیلی تاکیید داشتم .
بازم منتظر عکسهای خوبتون هستم.
سلام...
از خلاقیتی که تو عکس بکار بردید و اسم مناسبی که براش انتخاب کردید, ممنون.;-)
ایده ی خوبی دادید.مرسی:)
-
نقل قول:
سلام...
از خلاقیتی که تو عکس بکار بردید و اسم مناسبی که براش انتخاب کردید, ممنون.
ایده ی خوبی دادید.مرسی
تشکر میکنم از توجهتون.
-
اما نه با کفش !!!!!
http://www.filehigh.com/serve/15464/417245.jpg
قدم شما روی چشم
اما نه با کفش