آقا احسان عكساتون خيلي قشنگه اما نمي دونم چرا يكم نويز دارن فكر كنم بايد به تنظيمات دوربين يه نگاه بندازين
آقا احسان عكساتون خيلي قشنگه اما نمي دونم چرا يكم نويز دارن فكر كنم بايد به تنظيمات دوربين يه نگاه بندازين
سلام
خیلی ممنون از نظرتون بله درسته نویزشون به خاطر isoبالا برای این دوربین + زیاد کردن نور بااستفاده از نرم افزارها این نویزو ایجاد کرده
راستی کسی کمکی نمیتونه بکنه برای عکس گرفتن از این ماهیای شیطون چون زیادی حرکت میکنن و به حرف من هم گوش نمیکنن:biggrin: و این که چطوری از انعکاس روی شیشه میتونم جلوگیری کنم:(
1 ساعت قبل از عکاسی روی ماهی ها را با چیزی مثل مقوا یا پتو کاملا تاریک کن سپس برای عکاسی آنرا بر دار برای رفع انعکاس هم میتونی از فیلتر اپتیکال پولاریزور استفاده کنی
.
انعكاس چي روي شيشه ؟؟؟ آيا منظورتون فلاشه ؟؟؟نوشته اصلی توسط ehsan2
اگر اره خواهشا ديگه اينكارو نكن چون نور فلاش روي مغز ماهي ها تاثير مخرب زيادي داره اگه وقت داشتي و رفتي موزه حيات وحش دارآباد و اگر اون ماهيه سكته اي هنوز زنده باشه مي توني ببيني كه چه بلايي سرش اومده
سلام
امير ـ م
Canon S2IS
سلام دوستان
آقای شکری عکسهاتون جالبه ، پروانه کمی مشکل کادر داره و 2 عکس دیگرتون هم که دیتیل هستند جالبه ، این سبک detail رو اصولا دوست دارم ، عکس برگتون رو اگه پروسس گرافیکی نمیکردید با فضای عکاسی اجین تر میبود
ولی نورو کنتراست قشنگی داره
عکس آقای طاهری نیازی به تعریف نداره
احسان عزیز مرسی از لطفت و ماهی دومت جذاب شده و حیف دمش ...
سوسک آقای fcbayern از اون حشراتی که من خیلی دوست دارم
2تا عکس اگه گرفتاری بذاره
سعید نقشبندی
سلام
جناب نقشبندي از اينکه از سوسک عکس من تعريف کرديد ممنون ايکاش معايب را هم ميگفتيد که از حضور شما باتجربه ها هم چيزي ياد ميگرفتيم.البته ميخواستم وسط کادر نباشه ولي محدوديت داشتم.
متشکرم
امير ـ م
Canon S2IS
شرمنده میکنید راستش عکس شما محاسن بیشتری داره تا معایب ، فوکوس و شارپ بجایی داره و دیافراگم را به لحاظ عمق میدان تا انتهای گل رعایت کردید و باقی بکراند بوکه قشنگی داره ، تنها مشکل دوست عزیز همونی هست که اشاره کردید :مرکزیت قرارگرفتن سوژه که باعث گرفته شدن انرژی در کادر شده ، همون قانون قدیمی نقاط طلایی کار سازه.نوشته اصلی توسط fc bayern
موفق باشید
سعید نقشبندی
سلام...
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400