سلام
خیلی بد شده؟
سلام
خیلی بد شده؟
سلام....به نظرم که کار دوستانمون بهتر از کار منه....باور ندارید...به کار زیر نگاه کنید!به خودتان اعتماد داشته باشید دوستان......
برای جلوگیری از مرگ تدریجی..دست به دست هم دهیم....
سلام دوستان
مرسی که لطف میکنید و برای این تاپیک وقت میذارید منکه چند وقته سرم شلوغه و بقیه دوستان هم که کم لطف شدند.
کامیار عزیز عکس شما تضادرنگی جالبی داره اما سعی کنید دنبال سوژه های جالبتر باشید و سوژه رو مطلقا وسط کادر قرار ندهید.
آقای ساسانیان عکس مورچه خیلی زیباست فیگور و شارپ بجایی داره ولی ایکاش وسط کادر قرار نمی گرفت
احسان جان عکستون فکر خوبی داره ، اما ماهی نبایستی کراپ میشد ، نویز عکس هم زیاد شده
هامی ترید عزیز عکس شما ، کمی مشکل فوکوس و مرکزیت قرارگرفتن سوژه و کراپ گلها را داره
تمامی این مشکلات با چند شات عکس گرفتن قابل حله ، منم اولین عکسهام فوقالعاده به نظر خودم بد بود
بازم ممنون از عکسهاتون و خوشحال میشم که ادامه پیدا کنه.
سعید نقشبندی
سعید عزیز سلام حق با شماست بقیه دوستان کم لطف شدننوشته اصلی توسط showan
ازاینکه در مورد عکسها نظر میدی به شخصه ممنونم وسعی میکنم ایراداتی رو که گفتی برطرف کنم
ظاهرا اعضاء عادی جسارت بیشتری برای به نمایش گذاشتن عکساشون به خرج میدن تا اعضاء فعال !(البته روی سخنم با شما نیست)
به هر حال ممنون
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
.................................................. .....
nazaretooono dar morede axs hayii ke goozashtam lotf konin
صادق طاهری
سلام
به به عضو فعال تاپیک ماکرو گرافی جناب نقشبندی هم برگشتند دوباره : منتظر عکس های ماکروی زیبای شما +با اوون لنز ماکروتون هستیما :rolleyes:
در مورد عکس خودم حق با شماست نویز زیادی داره ولی به جوون خودم من کراپش نکردم ماهیه زیادی بزرگ بوود
در مورد عکس جناب شکری هم من وقت نکردم بزرگشو ببینم ولی تا اوون جا که من دیدم از پروانه و عکس آخری خوشم اوومد ولی فکرکنم پروانه جا برای کار بیشتری داشت مثلا میوومد پایین تر
راستی این هم همون عکس که فکر کنم بهتر شده
ویرایش توسط EHSAN2 : Saturday 2 September 2006 در ساعت 20:13
سلام
در ادامه فیش گرافی :biggrin: