با سلام خدمت آقای شهبازی عزیز
متشکل از 17 شات با فوکوسهای مختلف تا به این عمق و شارپنس برسم
از چه نرم افزاری برای یکپارچه کردن شاتهاتون استفاده کردین(این 17 شات رو چطوری به هم چسبوندین)
تا به این تصویر زیبا رسیدین
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام خدمت آقای شهبازی عزیز
متشکل از 17 شات با فوکوسهای مختلف تا به این عمق و شارپنس برسم
از چه نرم افزاری برای یکپارچه کردن شاتهاتون استفاده کردین(این 17 شات رو چطوری به هم چسبوندین)
ممنون میشم راهنمایی کنید
شهرام خانی
سلاماز چه نرم افزاری برای یکپارچه کردن شاتهاتون استفاده کردین(این 17 شات رو چطوری به هم چسبوندین)
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستش نمیدونم اینجا باید پاسخ بدم یا خیر میخواستم پیام خصوصی بفرستم اما احساس کردم اگر اینجا بنویسم بهتره
برنامه های مختلفی برای تلفیق فوکوس ها وجود داره که علاقه خاصی به برنامه combine ZM دارم و از این برنامه استفاده میکنم برنامه halicon هم هست که این کارو میکنه اما ZM یه چیز دیگس
به راحتی سه پایه و دوربین رو روی سوژه تنظیم میکنید و در فوکوس های مختلف از سوژه عکس میگیرید حالا براحتی این عکسارو وارد برنامه میکنید و گزینه Do Stack را انتخاب میکنید چند دقیقه پروسسی روی عکسها انجام میشه و تمام
نکته: در دوربین های نیمه حرفه یا همون لایک به همین سه پایه های معمولی هم میشه این کارو کرد اما با بیشتر لنزهایی که روی DSLR ها نصب میشن حتماً باید هد سه پایه ماکرو داشت تا برای فوکوس کردن خود دوربین عقب و جلو بره
در خدمتتون هستم
بابت توضيحات مفيدتون ممنونمcombine ZM
لينكي از اين نرم افزار داريد؟
محسن جان تا جایی که میدونم این نرم افزار فقط روی xp کار میکنه
این رو امتحان کنی هم بدنیست
Helicon Focus downloads: extended depth of field, focus stacking
این هم یکسری توضیحات درباره نرم افزار
Helicon Soft - image editing, focus stacking, camera remote control
یک نمونه که همین الان درست کردم
ویرایش توسط lamagra : Sunday 8 January 2012 در ساعت 12:35
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اینجا توضیح دادم
عکسهای ماکرو Macro Photography
عقیل احمدی
این برنامه هم همون کارو انجام میده و نامش هالیکون هست اما رایگان نیست باید دنبال سریال نامبر بگردیدمحسن جان تا جایی که میدونم این نرمافزار فقط روی xp کار میکنه
این رو امتحان کنی هم بدنیست
Helicon Focus downloads: extended depth of field, focus stacking
این هم یکسری توضیحات درباره نرم افزار
Helicon Soft - image editing, focus stacking, camera remote control
اما برنامه Combine ZM کاملاً رایگانه من دو نسخه از این برنامه دارم نسخه 32 بیتی برای اکس پی و نسخه 64 بیتی که من روی ویستا با اون کار میکنم روی سون هم امتحان نکردم
اما احتمال 90 درصد جواب میده هردوی نسخه 60 و 32 بیتی رو براتون آپلود کردن و در یک فایل زیپ با حجم کمتر از 4 مگابایت برای دانلود حاظر هستن
http://up5.iranblog.com/images/ow60y74s8okvfi3ws0ou.zip
من الان روی سون نصب کردم ولی نمی تونم فایل باز کنم...قلق خاصی داره؟
عقیل احمدی
ادامه بحث در این تاپیکمن الان روی سون نصب کردم ولی نمی تونم فایل باز کنم...قلق خاصی داره؟
http://forum.akkasee.com/f104/t16613.html#post256988
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali