سلام.
تبریز. بازار فرش مظفریه:
Canon EOS 6D
Tokina 11-16
این کدام قسمت است؟ خود تیمچه مظفریه است؟ ظاهراً که خودشه اما چقدر با این فاصله کانونی متفاوت دیده میشه خیلی کشیده شده چشمم عادت نداره!!! اون کولر خیلی تو ذوق میزنه. و کی رفتید که اینقدر خلوت بوده؟ راستی عکاسی تو بازار تبریز از نظر قانون مجوز میخواد و بازار تبریز منطقه امنیتی محسوب میشه! دو بار منو اونجا بازداشت کرده بودن
سلام.
بله رضا جان داخل خود تیمچه است. حتمن خودت دیدی که 2 طرف تیمچه درب ورودی و خروجی بود که الان یکی از دربها رو بستن. ما هم از فرصت استفاده کرده چسپیده بودیم به همون درب بسته. بابت کادر هم شرمنده اولین باری بود که رو 6D لنز 16-11 میبستم.
زمانش همین دیروز بعد از ظهر بود. خلوت خلوت. جالب اینه که یکی از کسبه محترم که مغازه اش طبقه دوم بود به اصرار میخواست از پنجره مغازه اش رو به بیرون عکاسی کنیم. میگفت بهترین زاویه داخل همینجاست.
الان نزدیک 2 سالی میشه که من هر وقت جایی برای عکاسی نداشته باشم دوربینو برمیدارم و تو بازار میچرخم. ندیدم کسی گیر بده. (عکاس خارجی زیاد میبینم تو بازار)
فقط یه سری جاها هستن که خوت بهتر از من میدونی. طرف حال داشته باشه خوشحال باشه کاری باهات نداره. در غیر این صورت باید بری یه روز دیگه بیای.
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
اولین عکاسی معماریم ...!
البته اگه بشه اسمشو گذاشت !
با گوشی گرفتم . !
سلام دوستان ؛
مسجد جامع شهرستان ورامین
البته باید ببخشید اگر اشکالاتی داره ، خب من اصلاً عکاسی معماری نمیکنم.
ولی خب بعضی وقت ها جبر زمونه ( اصرار دوستان !! ) و البته هم پا شدن با بقیه مجبورت میکنه ژانرهای دیگه رو هم تست بکنی.
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
سلام خانه شربت اوغلی
تبریز
داود معانی