مسجد شاه اصفهان است؟دقت كنيد تذهيبها اصلا متقارن نيستن
مسجد شاه اصفهان است؟دقت كنيد تذهيبها اصلا متقارن نيستن
ممنونم بابت وقتي كه گذاشتین
در مورد كادربندى كاملا حق با شماست، منتها عكس در شرايط خيلي بدي گرفته شد، نزديك ظهر بود و همه داخل مسجد براي بازديد و... ميرفتن، و اين عكس رو خيلي سريع گرفتم، توي اديت هم بعدا دقت كردم كه اگر کراپ میشد بهتر ميشد، كه اصلاح كردم، منتها اين عكس از قبل منتشر شده بود.
اما در مورد اديت ميتونين كمي بيشتر توضيح بدين؟ رنگها مشکل خاصی دارن؟ یا ادیت مشکلی داره؟
عمق میدان خوبی بنظرم داره، و عكس همه جوانبش واضح هست، نميدونم چرا وقتی اپلود کردم چرا انقدر بی کیفیت شد شاید هم تقصیر من هست که تو ریسایز کردن خیلی دقیق عمل نکردم
بهر حال از وقتی که گذاشتین سپاسگذارم
درود
کاشیکاری ها در زمان مختلف و با دو سبک فنی مختلف صورت گرفته. معرق سمت چپ تصویر و هفت رنگ سمت راست. ساخت مسجد بیش از 20 سال به طول انجامیده و نهایتا با تدبیر یکی از پادشهان صفوی تکنیک معرق به دلیل زمانبر بودن کنار گذاشته می شود تا مسجد سریعتر به پایان برسد. این اختلاف زیاد دلیلش اینه. در رنگ بندی هم البته تفاوت هست بین اوایل صفویه و اواخرش. که در عکس هم مشهودهدقت كنيد تذهيبها اصلا متقارن نيستن
مسجد شاه اصفهان است؟
بله
کاشان خانه طباطبایی ها
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم...
سلام
با عرض معذرت
خطاب به مدیران عزیز این تایپیک
تصور میکنم کمی در تایید و یا عدم تایید عکسها در این تایپیک غفلتی ناخواسته انجام میگیرد چرا که به نظر بنده تعدادی از عکسها ( شاید بتوان گفت بیشتر آنها ) در قالب عکسهای معماری گنجانده نمیشوند
قبلا هم در این مورد صحبتهایی شد اما باز ظاهرا همان روال قبل در پیش گرفته شده است
لازم به عرض است که این نظر شخص بنده است و با تعاریف و مفاهیمی که از عکاسی معماری و اصول آن تا کنون دریافته ام همخوانی ندارد
با تشکر
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.