نمای داخلی یکی از گنبدهای عمارت فین کاشان
نمای داخلی یکی از گنبدهای عمارت فین کاشان
سلام دوست من.
کادر بندی میتونست خیلی بهتر باشه. الان حس خفگی به آدم دست میده
منظورتون کدوم عکسه؟
برای اینکه آفتاپیک نباشه ... عکسی که گذاشتید گنبد نیست. بلکه تاق است و از نوع کاربندی محسوب میشه
سلام.
D700+ nikkor 14 f2.8
*فکر میکنم تا به حال خیلی از عزیزان به اصفهان سفر کرده اند و از زیبایی های معماری ایرانی-اسلامی آنجا لذت برده اند.اما موردی که هست فرهنگ استفاده از آثار تاریخیست.چه مردم چه مسئولین.در مورد مسئولین که متاسفانه جای گله فراوان است که سالهاست مرمت این آثار زمان برده و پیشرفتی که باید را نکرده و به همان صورت رها مانده است.داربستی که سالهاست بر ایوان عالی قاپو جا خوش کرده و بالابری که بی توجه زیر گنبد اصلی مسجد امام رها شده و موارد بیشماری از این دست...
مورد بعدی و اصلی خود ما مردم هستیم.به ندرت دیدم فردی از تاریخ و قدمت بناها سوال کند یا با دقت به صحبت های لیدرها و کسانی که اطلاعاتی دارند توجه کند.بداند که نباید به این آثار دست بزند!تکیه بدهد!صرفا یک دوری میزند چند عکس یادگاری می گیرد و تمام.اصفهان را هم دیدیم دیگر!و باید فرقی باشد بین یک اروپایی که هزینه میکند وقت می گزارد و با مطالعه نگاه میکند و فردا میشود صاحب نظر در مورد آثار ایران,و من نوعی که تمام این ارزش ها فقط چند ساعت فاصله دارند هیچ گاه ارزش واقعی انها را نخواهم فهمید.
امیدوارم بتوانم از کسانی باشم که روزی از بنایی عکاسی کردم فلسفه وجودی انرا درک کرده باشم.
(مدیر محترم اگر جای این صحبت ها در فروم نیست عذرخواهی میکنم و لطفا در صورت تایید عکس متن را حذف بفرمایید)
برج آزادی از هر زاویه ای یه رازی در دل خودش داره...
سلام و درود
قلعه تاریخی بردستان-استان بوشهر
CA عکس آزار دهنده است باید با ادیت حذفش کنید
مشابه عكس #355 :)
دقت كنيد تذهيبها اصلا متقارن نيستن
نظر به پست 359
سلام
1- هنگام عکاسی به نظرم به کادر بندی دقیق نشده اید کمی دقت کنید متوجه می شوید که مقداری کراپ از سمت چپ لازمه( لا اقل در هنگام ادیت این کار باید انجام می شد)
2- تو این عکس نمیتونم متوجه بشم که فوکوس رو کدوم قسمت یا قسمتها بوده تصور من اینه اگه میتونستید دیافراگم رو تا جایی که امکان داره ببندید بهتر بود چون عمق میدان بیشتری داشتید و تو وضوح عکستون هم کمک کننده بود
3- هنگام کار با فایل خام کمی بیشتر با رنگها - نور و سایه و اصلاح آنها - کنتراست - افزایش یا کاهش جزئیات - برجسته سازی بعضی از قسمتها کار کنید تا عکستون جلوه بهتری داشته باشه
و در نهایت جسارتا باید بگم به نظر من به عنوان یک عکس معماری کار چندان قوی ارائه نشده البته از تلاش شما نباید چشم پوشی کرد
موفق باشید
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.