درود
بین سه راهی تاپیک های سیاه و سفید و عکاسی شهری و عکاسی معماری گیر کرده بودم!
هتل چمران شیراز
درود
بین سه راهی تاپیک های سیاه و سفید و عکاسی شهری و عکاسی معماری گیر کرده بودم!
هتل چمران شیراز
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
تشکر می کنم که یه عکس از همون محل عکس من منتشر کردین. باعث شد اشکال رنگای عکس خودمو متوجه بشم مخصوصا این که اصن آبی وجود نداره و همرو تبدیل کردم به فیروزه ای)
البته من به عنوان یه تازه کار خیلی از عکسام بعد از ویرایش راضی کننده از آب در نمیان(خصوصا از لحاظ رنگ) و باید بیشتر یاد بگیرم. سوالم اینه که اصلاح رنگ رو بعد از اصلاح نور تو همون ACR انجام میدین یا وقتی با فوتوشاپ باز شد تو محیط فوتوشاپ؟ بعد این که برای رنگای همچین عکسی از ماسک استفاده می کنین؟ مثلن برای کاشی ها و جاهای دیگه.
ادیت جدید:
ویرایش توسط pourya456 : Friday 27 January 2017 در ساعت 15:40 دلیل: افزودن عکس جدید
امان از این سرور که نمیشه عکس رو درست آپلود کرد...حداقلش این بود که نسبت طول به عرض رو جا به جا کنین تا عکس هایی که در حالت لندسکیپ گرفته میشن رو به درستی و با ابعاد بزرگ آپلود کرد
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام. ممنون از لطفتون.
من معمولا در ACR اصلاح رنگ زیادی انجام نمیدم و بیشتر روی کنترل نواحی تیره/نیمه روشن/روشن تمرکز می کنم مگر اینکه احساس کنم لازمه رنگ خاصی جلوه ی بیشتری داشته باشه که این کار رو هم با ماسک می کنم. عمده ی ویرایش رنگ رو بعدا در فتوشاپ انجام میدم و در بیشتر موارد هم از ماسک استفاده می کنم تا کنترل روی رنگ مورد نظرم داشته باشم. در این مورد تا جاییکه خاطرم هست از ماسکی برای این مورد استفاده نکردم.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM