SuperAngel
دلم نیومد زیاد ادیتش کنم...
200 میلیمتر،نیکون 200-55
SuperAngel
دلم نیومد زیاد ادیتش کنم...
200 میلیمتر،نیکون 200-55
سلام
200-55 سیگما
فوکال 200
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
Canon EFs 55-250@250 mm
سلام
70-200 فوکال 200
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
Canon 7D-Canon400f2.8+TC1.4@560mm-F 4-1/2500 SEC-ISO 400
خدا یارتون
یا حق
اسدالله مداح
سلام
قبل از هر چیز عذر خواهی می کنم بابت اینکه پرتره خوبی به نمایش نگذاشتم (منظورم پست قبلی است)
بیشتر هدف از ارسال این عکس بهانه ای برای صحبتی جزئی و غیر کارشناسانه در خصوص این لنز بود.شما صحبتهای اینجانب را بعنوان یک عکاس معمولی بخوانید.
قبل از هر چیز اعلام کنم که من هنوز این لنز را نخریدم و هنوز خیانتی صورت نگرفته.(به جون خودم)چون روی قیمت کنار نیامدیم.
اما اگر کنار بیایم در خریدش شک نخواهم کرد.(عقیده دارم هر بدنه یا لنزی که کارم را راه بیاندازد و از آن لذت ببرم در خریدش شک نمی کنم و به اسم وبرند آن کاری نخواهم داشت خواه نیکون باشد یا کانن یا پنتاکس)
اما مدت کوتاهی که این لنز دستم بود وانرا تست می کردم و بیشتر این تستها در خصوص حیات وحش صورت می گرفت مواردی را که دستگیرم شد بیان می کنم..
این لنز را من با دو بدنه 40دی و 7دی کانن تست کردم.در این مدت کوتاهی که من لنز را تست کردم به عینه دیدم که این لنز می تواند بغیر از حیات وحش ،دریچه ای به ژانر عکاسی ورزشی برویم باز کند.که یکی از علاقه مندی های من بود.و یکی از دلایلی که این لنز بیشتر در دل من جا باز کرده بود همین امر بود.من با 400 میلیمتر و روی دست فقط توانستم چند شاتی پرتره با 40دی کانن بگیرم که چون عجله داشتم پرتره ها مناسبب از اب در نیامد وپرتره ها را مناسب این تاپیک نمی دیدم (گرچه عکس پست قبلی هم مناسب نبود)
عکس ها پرتره را همه روی دست گرفتم که همه عکس ها فوکوس دقیق و بسیار شارپ بودندسرعت فکوس این لنز فوق العاده است این لنز بسیار شارپ می باشد بحدی که من بااینکه لنز های بسیار شارپ دیده بودم من را به تعجب وا داشت علت اینکه عکس پرتره را 400 با تله کانورتور 1.4 را هم گذاشتم همین بودکه ببینید با 1.4 هم این لنز غوغایی است.با اینکه با TC1.4 بسیار شارپ است اما TC1.4 اندکی هم روی سرعت فوکوس تاپیر گذار خواهد بود که شما احساس خواهید کردامادر کار عکاسی شما حتی شات های پروازی پرندگان دستتان را در حنا نمی گذارد.
البته در بعضی عکس ها مقدار خیلی جزئی CAدیده میشداز جمله همین عکس .اگر به اطراف لبه موها دور سر نگاه کنید متوجه خواهید شد و یا عکس هایی از پرندگان که در شرایط بدی از نور و هواگرفته شده بود.کلا تستهای عکاسی از پرندگان در شرایط بد نوری و هوا بود
این لنز باوجود سنگینی بسیار، اما بسیار جذاب و کار با ان لذت بخش است.فکر کنم اگر کسی این لنز را برای مسابقات ورزشی با خود همراه ببرد سیر عکاسی نخواهد شد چرا که واقعا لنزی است با لرزه گیر بسیار تاپیر گذار و ایجاد کننده بوکه بسیار زیبا و اگر شرایط بک مناسب باشد بک را برای شما باغلوا خواهد کرد.
خرید این لنز سبب خواهد شد که هم ژانر عکاسی حیات وحش و هم عکاسی ورزشی را با هم داشته باشید
از معایبی که به این لنز می گیرند وزن آن است.(حدودد3.700KG)مدت 3 ساعتی که من این را حمل می کردم احساس خستگی نکردم شاید خروجی این لنز به من انرژی مضاعف می داد (خدا می داند)هشتادو پنج درصد شات هایم روی دست بود وپانزده درصد ان روی مونوپاد بود(هشتادو پنج درصدش رو ، آبادانیش حساب کنید)
خلاصه اینکه عامو این لنز رو دست بگیرید عکاس می شید(شوخی بود عامو جدی نگیرید)
خدا یارتون
یا حق
اسدالله مداح
با سلام
فرمودید وزن لنز 3.700 کیلوگرم بود. یا بعبارت دیگر بایستی لنزی که دست شما بوده ورژن II این لنز باشه. درسته؟ در اینصورت حتی با ×2 نیز باید فوق العاده خواهد بود
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
با اجازه اسد جانCamera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 7D
Lens: EF400mm f/2.8L IS USM +1.4x
Image Date: 2011-02-03 11:55:47 -0800
Focal Length: 560.0mm
Focus Distance: 13.10m
Aperture: f/4.0
Exposure Time: 0.0004 s (1/2500)
ISO equiv: 400
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure: shutter priority (semi-auto)
White Balance: Auto
Flash Fired: No (enforced)
Orientation: Normal
Color Space: sRGB
GPS Coordinate: undefined, undefined
ظاهرا که نبوده است.اسد جان زیادی پهلوان هستند و به دستشان سبک آمده.البته تفاوت قیمت 3500 دلاری این دو لنز بیشتر از تفاوت وزنشان به چشم خواهد آمد.
در تایید فرمایش عامو اسد و با اجازه دوستانکد:http://www.adorama.com/CA400282U.html?utm_term=Other&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Other&utm_source=rflAID041619
ظاهرا این لنز در بازترین دیافراگم نیز شارپنسش بسیار عالیست.کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=327&Camera=453&Sample=0&FLI=0&API=0&LensComp=249&CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0