خوب بریم سر عکس....
باغ عفیف آباد
حافظیه
سعدیه
باغ ارم
خوب بریم سر عکس....
باغ عفیف آباد
حافظیه
سعدیه
باغ ارم
سعید نقشبندی
تخت جمشید
بازم....
یکی از میدونهای شیراز
باز
سعید نقشبندی
بازم شب حافظیه ، واقعا که چه شب باصفایی داره...
اینم شکار من از 2 شکارچی..
سعید نقشبندی
سپند عزیز همینکه همراهی میکنی کلی ارزش دارهنوشته اصلی توسط sepand
سعید نقشبندی
آرش خان مراقب باش زمین شیب تندی داره...
این هم آبشار مارگون از دور.....
این هم آرش با لنز تله 400-13...
مسعود قدیری
این هم خود ابشار مارگون....البته آبشار خیلی بلند تر از این هست که به نظر میرسه.چون عکس رو با لنز 20-10 و از سطح حدودا 10 سانتی زمین گرفتم.....
موقعیت کادربندی دقیق تر و بهتری وجود نداشت.چون در جند ثانیه دوربین به آبکش تبدیل میشد.در این عکس فاصله من با آبشار کمتر از 30 متره.....من در یک دست و لابه لای دو انگشتم دستمال گرفته بودم و بعد از هر عکسی که مینداختم لنز رو تمیز میکردم....زمانی هم که از سمت چپ آبشار به سمت راست آن رفتیم و به دوربین نگاه کردیم متوجه شدیم که آب از دوربین میچکد...مقدار آب اینقدر زیاد بود که بین فیلتر و لنز من آب روفته بود....البته فیلتر در جایش محکم بود آب از بین شیشه و رینگ وارد شده بود که مجبور شدم فیلتر رو از روی دوربین باز کنم.....
در این عکس هم ما در ارتفاع چند هزار پایی هستیم .در جایی که بالارفتن به قدری مشکل بود که هر وقت یادش میفتم .......
این هم تفریح روز آخر ما...
مسعود قدیری
اینم از بزرگترین آبشار ایران
سعید نقشبندی
با سلام
واسه اينكه از قافله عقب نمونم اول يه عكس از آسمون آبشار مارگون بذارم. واقعا آدم اونجا به قدرت خدا پي ميبره.
در ضمن اين رنگها رنگين كمان نيستن. آخه باروني اون روز در كار نبود ( در مورد اندازه عكس هم بگم 63 kb بيشتر نيست.قدرت ACDsee)
اينم از ورودي شيراز (نزديك دروازه قرآن)
اينم اون ميدان اطلسي
اينم يه عكس ديگه از باغ عفيف آباد
آرش زمانی5DII A7RII ✗
تبریک میگم به شما. من که واقعا لذت بردم از دیدن این عکسها.
آریو مینوسپهر
ممنون از توجهت دوست عزیزنوشته اصلی توسط a80300d
سعید نقشبندی