صفحه 23 از 67 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 221 تا 230 , از مجموع 661
Like Tree2482تشکر

موضوع: ايران ما

كاربر فعال ARASH II آواتار ها
    تشکر کرده
    1259

پیش فرض پاسخ: شیراز

اينم يه عكس ماه ديگه
    من عاشق عكس گرفتن از ماه هستم. اينو يه نيم ساعت پيش گرفتم و يه مقدار هم از كراپ 100% بزرگترش كردم.
    سايزشو 1024 در 768 گذاشتم كه به درد بگراند هم بخره ، البته حجمش رو زير 100 كيلو كردم ، اگه با كيفيت بهتري ميخواييد تا بفرستم.

آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر همراه showan آواتار ها
    تشکر کرده
    302

عجب چیزی شده آرش ، فکر کنم اینم رو دست گرفته باشی .
    سعید نقشبندی

تشکر کرده
    1259

كنار ميدان معلم

نماي زير حافظيه.
    مسعود وقتي من خوابدم تا اين عكس رو بگيرم از من عكس گرفته ، (فكركنم گذاشته تو نوبت كه بذاره)

اينم معبد آنا هيتا در شهر بيشاپور كه حدود 100 كيلومتر با شيراز فاصله داره، كه در آينده عكسهاي زيادي از اونجا ميذارم
    واقعا كم و كسري از تخت جمشيد نداره ولي حيف كه 97% اين شهر از زير خاك بيرون نيومده . هر چند كه اگه بيرون اومده بود به سرنوشت تخت جمشيد دچار ميشد..........

روبه روي شهر بيشاپور در بالاي يه كوه غار شاهپور قرار داره كه داخل غار يه مجسمه 7 متري از شاهپور قرار داره (كه من هنوز بالا نرفتم و به غار نرسيدم ولي عكسهاي با تله گرفتم كه بعدا" ميذارم)
    ولي در پايين كوه يه سري كتيبه هاي جالبي هست كه فعلا يكيشو ببينيد تا بعقيش..........
    آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر جديد SANAZ1361 آواتار ها
    تشکر کرده
    0

به به چه عکسهای زیبایی آفرین بر شما ، این چند وقته که من نبودم اتفاقات جالبی افتاده آقای قدیری عزیز تنها تنها میرید شیراز دیگه؟ ولی خیلی عکسا عالی بودند تمام رو دیدم راستی آقای showan من توی عکسا ریشاتونو ندیدم خدای نکرده طوفان اومده؟؟ ولی عکسای جالبی بود
    ساناز وفایی
    Canon EOS 350D + lens 18 55
    Canon 17-85 IS

تشکر کرده
    302

نقل قول نوشته اصلی توسط SANAZ1361
    به به چه عکسهای زیبایی آفرین بر شما ، این چند وقته که من نبودم اتفاقات جالبی افتاده آقای قدیری عزیز تنها تنها میرید شیراز دیگه؟ ولی خیلی عکسا عالی بودند تمام رو دیدم راستی آقای showan من توی عکسا ریشاتونو ندیدم خدای نکرده طوفان اومده؟؟ ولی عکسای جالبی بود
    خانم وفایی شما هراز گاهی عادتتونه که یه چیزی بپرونید ، فکر کنم بچه های فروم دیگه با این برخوردها از سمت شما عادت کردند وصابونش سابقا به تن بنده هم خورده، ولی اگر میبینید من به همین مقدار اکتفا میکنم و برخورد بدتری باهاتون نمیکنم این ناشی از اینه که لااقل من برای شخصیت شما به عنوان یک خانم احترام قائل هستم ، احترامی که متاسفانه شما برای خودتون ایجاد نمیکنید و پایبندی من به موازین اخلاقی اجازه برخورد بیشتر را به من نمیده، لطفا احترام خودتون رو نگه دارید.
    سعید نقشبندی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

نقل قول نوشته اصلی توسط SANAZ1361
    خانم وفایی دوست محترم، لطف بفرمایید و نظراتتون در مورد عکس های دوستان رو با بیانی زیباتر بازگو بفرمایید و در نوشته هاتون دقت کنید به شخصی توهین نکنید. مباحث در ارتباط با عکس و عکاسی( نقد، سوال و جواب و یا نظر با الفاظ مناسب) باشه در غیر اینصورت متاسفانه به جز دامن زدن به حرفهای بیهوده و کل کل های بی محتوا سودی نخواهد داشت و صد البته در صورت تکرار این مساله پست شما از تاپیک حذف خواهد شد.
    با تشکر.
    ساناز نافذ
    ---------------

تشکر کرده
    1259

اي بابا كي گفته مسعود خان تنها تنها رفته شيراز ، تازه شيراز هم كه ملت ولش نمي كردن ، فكر كنم تو پيشونيش نوشته متخصص دوربين ديجيتال ، هر جا ميرفتيم ميريختن دورش ازش توضيحات ميخواستن . خلاصه نذاشتن تنها باشه .
    ولي خدايش ياد يه بنده خدا رو خيلي كرديم و جاش رو خيلي خالي گذاشتيم .............

البته اشتباه نكنيد من ميخواستم عكس اون پير مرده رو بگيرم ، ولي نميدونم چرا توي فوكوس نيست.........
    ;)
    آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر جديد SANAZ1361 آواتار ها
    تشکر کرده
    0

جناب نقشبندی من قصد توهین به شما رو نداشتم فقط یه شوخی ساده بود ،نمیدونم چرا جوش آوردید؟شاید فکر کردید دارم شما را مسخره میکنم من در کل تیپهای هنری رو بسیار بسیار دوست دارم که این عکس کوچک شما هم منو یاد کسی میندازه به هر حال ما به نحوی با هم دوست هستیم و این هم یک شوخی دوستانه بود ولی در کل اگر باعث ناراحتی شما شدم بازهم معذرت میخوام امیدوارم که فراموشش کنید و این مسئله روی دوستی ما اثر نذاره
    در ضمن عکسهایی که گرفتید واقعا زیبا بود مخصوصا عکس پست 42 که دوتا پرنده رو توی آسمون آبشار گرفتید و عکس سوم پست 55 عجیب حال غریبی داره مخصوصا اون هاله زن سمت راست قبر که یه حس روحانی به عکستون داده انگار که روح همون پیرزنه که داره با حافظ دردودل میکنه ، واقعا که حرف نداشت
    ویرایش توسط SANAZ1361 : Monday 15 May 2006 در ساعت 01:09
    ساناز وفایی
    Canon EOS 350D + lens 18 55
    Canon 17-85 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط sanaz1361
    جناب نقشبندی من قصد توهین به شما رو نداشتم فقط یه شوخی ساده بود ،نمیدونم چرا جوش آوردید؟شاید فکر کردید دارم شما را مسخره میکنم من در کل تیپهای هنری رو بسیار بسیار دوست دارم که این عکس کوچک شما هم منو یاد کسی میندازه به هر حال ما به نحوی با هم دوست هستیم و این هم یک شوخی دوستانه بود ولی در کل اگر باعث ناراحتی شما شدم بازهم معذرت میخوام امیدوارم که فراموشش کنید و این مسئله روی دوستی ما اثر نذاره

جالب هست! خانم شما اصولا با همه مشکل دارید؟ شده تا حالا چیزی بنویسید که ادامه اون بحث نباشه یا اینکه خودش بحثی رو ایجاد نکنه؟

در ضمن اگر یاد کسی می افتید لازم نیست همه رو خبر کنید!

ببینیم میشه شما حرف بزنید و دعوا نشه!؟
    محمد امین فیروزآبادی
    Mohammad Amin Firuzabadi
    http://www.maf.ir
    آخرین بروز رسانی 1385/1/27
    http://www.irandeserts.com

تشکر کرده
    302

خانم وفایی من و سایر دوستان هم بیشتر خوشحال میشیم که از تجربیات هم در فضای فروم استفاده کنیم و از وقتمون نهایت استفاده رو ببریم ، به هر صورت قبول بفرمایید که این شوخی شما چندان مانوس به نظر نمیرسید!
    ولی ممنون هستم که این جریان را در همین حد ختم نمودید.
    البته اشتباه نكنيد من ميخواستم عكس اون پير مرده رو بگيرم ، ولي نميدونم چرا توي فوكوس نيست.........
    آرش عزیز منم هر چی فکر کردم نفهمیدم چرا دوربینت درست فوکوس نکرده ، فکر کنم تو 350 دی هوشمند رو خریده باشی چون میدونه رو چی فوکوس کنه........
    سعید نقشبندی

صفحه 23 از 67 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... آخرینآخرین