سلام
انقدر جاذبه ها زیاده که مکیدونم از کجا بگم
مثلا در کوههای نجف آباد و خمینی شهر چشمه ها و منطق دیدنی زیادی وجود داره که هر کدوم برا خودش یه مسافرا یک روزه محسوب میشه.
سلام
انقدر جاذبه ها زیاده که مکیدونم از کجا بگم
مثلا در کوههای نجف آباد و خمینی شهر چشمه ها و منطق دیدنی زیادی وجود داره که هر کدوم برا خودش یه مسافرا یک روزه محسوب میشه.
[IMG]http://i29.*******.com/34pjuau.jpg[/IMG]
خلیج فارس
"دریایی که نانم داد و در کودکی همبازیم بود و در بزرگسالی همدم"
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
سركان یكی از شهرهای استان همدان است. این شهر در شهرستان تویسركان و در جنوب دامنههای رشته كوه الوند واقع شده است. مختصات جغرافیایی سركان ۴۸ درجه و ۲۷ دقیقه طول شرقی و ۳۴ درجه و ۳۶ دقیقه عرض شمالی است. ارتفاع متوسط آن از سطح دریا ۲۰۴۰ متر و مساحت شهر ۲٬۰۲۶ كیلومتر مربع است. جمعیت سركان تقریباً ثابت بوده (حدود ۵۴۰۰ نفر) و رشد نسبی بین سالهای ۷۵-۳۵ ، سه صدم درصد بوده است.
شهر سرکان به فاصله حدود ۶ کیلومتری شمال غربی تویسرکان در دامنه کوه های الوند ودر کنار رود خانه سرکان قرار دارد. شهر سرکان از شمال و شرق به کوهستان الوند و قله یخچال، از جنوب به شهرستان تویسرکان واز غرب به شهرستان اسدآباد و شهر فرسفج محدود می شود.
اگر بخوام آدرسی بدهم که بیشتر متوجه موقعیت سرکان بشید باید بگم اگر از همدان قله یخچال رو صعود کنید می تونید از سمت دیگرش سرازیر و به سرکان برسید. دقیقا مانند آهار که یک توچال با تهران فاصله دارد. اخیرا جاده ای هم از همدان به سرکان ساخته شده که بعد از گذر از گنجنامه و ادامه مسیر به سمت گردنه به دشت سرکان و روستاهای اطراف می رسد که ازون جاده هاست که عکاسها رو دیوونه می کنه! اما مسیر اصلی سرکان در واقع جاده همدان به ملایر است که قبل از ملایر در دوراهی جوکار از مسیر اصلی جدا شده و بعد از گذر از گردنه سرابی به تویسرکان و نهایتا به سرکان منتهی می شود. فاصله همدان تا سرکان 90 کیلومتر است.
وجه تسميه سركان
قبل از استيلاء اعراب نام بسياري از اماكن و شهرها و قصبات ايران به (( گان )) ختم مي شود . گان در لغت فرس باستان به معني جا و مكان آبادانست و پس از تسلط اعراب بر ايران و رواج زبان عرب چون زبان مذكور فاقد حرف (( گ)) مي باشد در واژه هاي زبان پارسي به جاي حرف (گ) حرف(ك) يا(ج) بكار برده شده در كتاب وجه تسميه شهرهاي ايران راجع به وجه تسميه سركان چنين آمده كه در زبان لري كه گويش غالب مردمان اين منطقه است كلمه ( سر ) به معني اشراف و بزرگان و مهتران است و سركان به معناي محلي كه بزرگان و مهتران و خوانين در آن سكونت دارند و با توجه به امتيازات طبيعي سركان شايد وجه تسميه مزبور صحيح باشد و سركان محل ييلاقي و سكونت اعيان و اشراف و بزرگان شهر رود آور بوده است.
شهر باستانی «رودآور» دارای سه قصبه « توی »، « سركان » و « شكان » بود. اين شهر پس از حمله مغول اهميت خود را از دست داد و مردم آن به قصبه « توی » روی آوردند و به تدريج آن جا را آباد كردند. قصبه شكان در اثر زلزله خراب شد، اما سركان هنوز پابرجاست و اكنون يكی از شهرهای شهرستان تويسركان است. تويسركان فعلی كه از تركيب دو كلمه « توی » و « سركان » ساخته شده است، همان قصبه « توی » قديمی است. از سوی ديگر وجود آرامگاه حضرت حیقوق نبی (ع ) ( در مركز آن شهر و نزديك « رود آور » سابق ) با توجه به زمان زندگی آن حضرت در حدود 700 سال قبل از ميلاد و كاوش های باستان شناسی اطراف بقعه، نشانگر قدمت و وجود آبادانی منطقه در آن عصر است. تويسركان در دوره های صفويه و قاجاريه نيز مورد توجه بوده است و از اين دو دوره آثاری در شهر به جا مانده كه می توان به بازار دوره قاجار اشاره کرد.
تویسرکان و مخصوصا سرکان بزرگترین تولیدکننده گردو در ایران می باشد. شهر سرکان در زیر درختان بزرگ گردو پنهان شده است.
باغات و استخرهای بسیار با صفا، پير كمر بسته، آرامگاه سید رضی آرتیمانی، آرامگاه حیقوق نبی و کوهستانهای پوشیده از چمن و گلهای زیبا و چشمه های فراوان، از دیدنیهای این شهر کوچک است.
من متولد تهران هستم اما اصلیتم به این شهر بر می گردد. من هیچ جای ایران رو اندازه اینجا دوست ندارم. نه به خاطر اینکه شهر آبااجدادیم باشد بلکه به علت زیبایی و بکر بودن اینجا و داشتن مناظری که به جرات می تونم بگم در ایران کم نظیره. این حرف رو از کسی که سفرها و برنامه های زیادی در سراسر کشور رفته بپذیرید.
حقیقتش رو بخواهید وقتی بچه بودم از اینجا بدم می آمد! مثل اکثر بچه های امروزی می گفتم اونجا دهاته و آدمهاش هم دهاتی! پدرم کلی خواهش و تمنا می کرد که سالی یکبار باهاش بریم ولایت خودشون. اما حالا مخصوصا الان که عکاسی می کنم وقتی می رسم اینجا دیگه شبانه روز در حال گشت و گذار و عکاسی هستم. شبهای سرکان هم خیلی پرستارست و دست کمی از شبهای کویر نداره.
متاسفانه علیرغم قول مسئولین مبنی بر تبدیل سرکان به قطب گردشگری استان همدان، هیچ کاری صورت نگرفته و با عرض شرمندگی باید بگم که اینجا حتی یک مسافرخونه هم نداره!!!
این درخت کهنسال درخت شاتوت است. بچه که بودم با لباس سفید می رفتم بالا و با لباس قرمز بر می گشتم! پدرم هم وقتی بچه بود با همین وضعیت بر می گشت خونه و شاید پدرش نیز.
اینجا هم استخر گلستان است. باغهای خاندان حمزه ای از این استخر سیراب می شوند. خاطرات خیلی زیادی در طی این سی سال از این استخر دارم.
این هم پاییز استخر گلستان. راستی من کلی عکس دارم از یک مکان در فصلهای مختلف. اگر موافق باشید یک تایپیک با این عنوان راه بندازیم.
اگر حجم صفحه زیاد شده خیلی ببخشید. خیلی سعی کردم که حجم عکسها کم بشه ولی دیگه چیزی ازشون نمی موند. عکسهای خیلی زیادی از سرکان دارم ولی فرصت و حوصله انتخاب نداشتم. انشاءا... عکسها و مطالب بیشتری در آینده ارسال خواهم کرد.
خيلي عالي بود پيام جان شايد بگم بدون اغراق هيچ جايي تو دنيا رو اندازه تويسركان دوست ندارم چون اونجا بزرگ شدم هر تابستونها هر عيدها . مادر من و خيلي از فاميلهاي مادري . تو اين شهر هستند رود آور . رو كه شنيدي دوستان اگر ميخواين بهترين ارديبهشت عمرتون رو عكاسي بكنيد به اين شهر بريد عكسهاي من همش نگاتيو هستش مگرنه من هم از اين شهر ميگذاشتم . بيشك سركان بهشتي ديگر در روي زمينه
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
چند تا نکته هم من بگم از نظر یک غیر بومی :
اگر جایی به سرسبزی و زیبایی شمال میخواهید اما از هوای شرجی شمال فراری هستید تویسرکان با آغوش باز شما را می پذیرد. هوایی لطیف و سکوتی عجیب کسوف سال 78 من را با تویسرکان آشنا کرد و گمان نکنم هر گز از یادم برود.
یک نکته جالب اینکه درختان میان بلوار ها و خیابان های این شهر هم درخت گردو است ! ( البته ظاهرا صاحب دارد و هر کسی حق استفاده ندارد)
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام
[IMG]http://www.*******.info/files/8vo7pe1y9qs8yh8mngxo.jpg[/IMG]
همدان - مقبره باباطاهر
53mm
f8
1/125s
iso100
قلعه حسن صباح - الموت
Kodak P850
[IMG]http://s3.*******.com/33pap7q.jpg[/IMG]
تورج فارسی
[IMG]http://i27.*******.com/efmm37.jpg[/IMG]
ايزو 200
1.250 ثانيه
مسجد جامع قزوين
تبریز
خانه ثقه الاسلام از مبارزان مشروطیت
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
[IMG]http://i26.*******.com/2lcwfux.jpg[/IMG]
اب انبار قزوين