آقا مبارکه ، انشا ... عکسهای خوبی با این دوربین بگیری
درمورد سفرتون خواستم ببینم از شمالغرب منظورتون کجاهاست ؟ اگه آذربایجان و تبریز هم تو برنامتون باشه من چند تا جای عالی رو بهتون معرفی کنم.
آقا مبارکه ، انشا ... عکسهای خوبی با این دوربین بگیری
درمورد سفرتون خواستم ببینم از شمالغرب منظورتون کجاهاست ؟ اگه آذربایجان و تبریز هم تو برنامتون باشه من چند تا جای عالی رو بهتون معرفی کنم.
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
سلام
ممنون از تبریک.
بله تبریز - کرمانشاه- همدان -شهر کرد و.....
کلا من 1 هفته رو میتونم اون سمت باشم و در رفتن به جاهای مختلف هم محدودیتی ندارم.
ممنون میشم جاهای دیدنی رو معرفی کنین.
تشکر.
اینا كه به غیر از تبریز هیچ كدوم شمال غرب نیستند !
جمع مسافرت از تبریز به همدان و به كرمانشاه و به شهر كرد می شه 618+189+772 = 1529 كیلومتر ( تازه مبدا رو تبریز گرفتم) اگه مسافرتتون زمینی و یك هفته ایه كه خیلی خسته كننده خواهد بود.
دیدنی های همدان :
غار علی صدر
گنج نامه و عباس آباد
تپه های هگمتانه
آرامگاه بوعلی سینا ( و عارف قزوینی)
آرامگاه باباطاهر عریان
آرامگاه استر و مردخای ( زیارتگاه كلیمیان)
برج قربان
شیر سنگی
لالجین ( مركز سفال و سرامیك ایران)
و ....
فرهاد حسيني
سلام
فقط همینو بهت بگم كه تو گیلان و آذربایجان شرقی،تو هر میدانی یه تندیس دست هست كه یه جام رو گرفته و به خاطر فراوانی و موجود بودنش در نقاط مناسب موضوع جالبی هست.
من هم با آقا فرهاد موافقم ، یک هفته برای این شهرهایی که نوشتین خیلی کمه.
اگه اومدین تبریز حتما یه برنامه دو سه روزه برای قلعه بابک ، جنگلهای ارسباران و نوار مرزی شوروی سابق ( کناره های رود ارس ) بزارین. توی خود تبریز هم شاهگلی ، مقبره الشعرا و مسجد کبود توصیه میشه، یه برنامه نیم روزه هم برای دیدن و شنا کردن توی دریاچه ارومیه که شورترین دریاچه جهان بعد از بحرالمیت هست فراموش نکنین. اگه از راه شمال و اردبیل بیاین آبهای گرم سبلان که مرکزش سرعین خیلی مفیده.
توی آذربایجانغربی هم غار سهولان به شدت توصیه میشه.
سعی میکنم عکسهایکه خودم از این جاها گرفتم به پست اضافه کنم.
ویرایش توسط Ali Shadi : Wednesday 5 September 2007 در ساعت 01:04
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
اینم چندتا از عکسهایی که من از این محل ها دارم:
شاهگلی ( ائل گلی) :
مسجد کبود :
قلعه بابک : ( نقاطی که روی لبه بالایی دیواره دیده میشن افرادی هستن که اونجا نشستن اینو گفتم تا مقیاس مشخص باشه)
یه منظره از مسیر قلعه بابک :
کلیسای سنت استپانوس (کناره ارس) :
مرز ایران آذربایجان ( کناره ارس - مسیر کلیسا) :
ادامه عکسهای صفحه قبل :
دریاچه ارومیه :
کریستال نمک روی سنگ (دریاچه ارومیه) :
خانه های سنگی دهکده تاریخی کندوان :
دامنه های سهند :
سلام، این تاپیک قدیمی رو بیاریم بالا :)
خانه کُرد (عمارت آصف) سنندج
17mm
f10
1/60s
iso100
۱۷-۵۵
سلطانیه - زنجان
[IMG]http://i30.*******.com/33x7s42.jpg[/IMG]
چهار سال منتظر چنین ثبتی بودم. پس از باران، رنگ آجرهای بنا، خیلی جذاب میشه.
قلعه رودخان / فومن / گیلان
[IMG]http://*******.info/files/wyr5xm9inl0cl5erigqs.jpg[/IMG]
(SONY H2)
امیدوارم موفق بوده باشم.