..امروز بیشتر عکسهایی که دوستان میزارن مشکل ته رنگ دارن ,ی مانیتور من مشکل داره :confused:
..امروز بیشتر عکسهایی که دوستان میزارن مشکل ته رنگ دارن ,ی مانیتور من مشکل داره :confused:
سلام
لطفا در مورد این عکس نظر دهید.
آرامگاه فردوسی
هدفم اغراق در پرسپکتیو بوده است برای باشکوه تر جلوه دادن مقبره در تصویر ثبت شده.(هرچند به اندازه کافی باشکوه و زیبا هست !)
در هنگام عکاسی متوجه اخلاف نور سنجی مناطق مختلف صحنه شدم و چون سه پایه نداشتم از AEB و Drive High Speed استفاده کردم.در لایت روم فایل های RAW را ویرایش کرده خروجی TIFF گرفتم و با استفاده از PhotoMatix Pro تصویر HDR را ایجاد کردم.
این اولین تجربه HDR منتشر شده من در فروم است.لطفا از نظرات خود مرا محروم نفرمایید.
ممنون
سلام
جناب حسینیان گویا دقیقا روبروی بنا نبودید؟
قسمت بالای کادر که کج هست.سمت چپ پایینتر است که کاملا مشهوده.با نگاه به پایین تصویر هم این حس رو القا میکنه که مقداری سمت راست بنا ایستاده بودید.شاید هم انعکاس نور این خطای دید رو ایجاد میکنه.اگر وسط بنا بودید که ایراد از لنز و خطای دیده
سلام
من اين تاپيك رو خيلي دوست دارم و براي من هميشه آموزنده بوده و به تاريخ و جغرافي هم كمك ميكنه:biggrin:
متاسفانه پستهاي169-170-171 -172- 173-178- 179 ديده نميشه
لطفا دوستان براي آپلود از سايتهاي معتبر استفاده كنيد...
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
مسجد شیخ لطف الله
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
آفتاپیک
امکان ویرایش نبود.
جناب عبدل پناه شرمنده از این که نام شما را اشتباه نوشتم.
لطفا در مورد این عکس نظر دهید.
آرامگاه فردوسی
به عنوان یک اصل (که بدون اثبات می پذیریم) سعی کنید هرگز خطوط کادر را با خطوط معماری مماس نکنید. شاید عکش را کراپ کرده اید (امیدوارم اینطور باشد) اگر صفه را هم در کادر داشتید شکوه مقبره بیشتر نشان داده می شد.