بنای تاریخی سه گنبد(مربوط به دوره سلجوگی) - ارومیه
بنای تاریخی سه گنبد(مربوط به دوره سلجوگی) - ارومیه
سلام برديا جان
در مورد عكس ارسالي چند نكته (شخصي) به نظرم ميرسد:
دوست داشتم كادر بسته تر باشد تا :
-جزئيات بيشتري از اين مشخص شود. به نظر من استفاده از كادرهاي باز و به تصوير كشيدن كليت كار براي آثاري كه جاذبه بصري چنداني ندارند (از لحاظ معماري و ...) ضرورتي ندارد و مي توان با استفاده از كادرهاي بسته تر تمركز را بر روي جزئيات قرار داد.
-ساختمانهاي پشت اين اثر كمتر نمايان ميشوند. به نظر من وجود المانهاي زايد در پشت اين اثر علاوه بر اين كه تمركز بيننده را از بين ميبرد، باعث ميشود هدف اصلي عكاس (در اينجا معرفي يك بناي تاريخي) را تحت شعاع قرار ميدهد.
كاش ميشد در زمان بهتري از روز عكاسي ميكرديد.
نمي دانم آيا با نزديك تر شدن به بنا، قدري كم كردن ارتفاع دوربين و همچنين كمي چرخش آن به سمت بالا (با توجه به استفاده از كادر عمودي) نتيجه بصري بهتري حاصل ميشد يا خير؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
اگر ممکنه دوربین و لنزی رو هم که استفاده کردین تو هر مورد بفرمایین.
دوستان شیرازی محبت کنن نام این مسجد را .
![]()
وحید بیگدلی
کاشان
خانه بروجردی
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام.
تبریز
مسجد کبود.
وحید بیگدلی
سلام.امروز 1 ارديبهشت 89
وحيد جان اين سايه تيره سمت راست تصوير چيه؟
خودت عمدي گذاشتي يا؟؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام
دنبال تاپیکی با عنوان "روستاهای ایران" یا نام مشابه دیگری میگشتم که اینجا را دیدم.
تاپیکهای گوناگونی در بخشهای مختلف ایجاد شده که بیشتر به معرفی جاذبههای موردی (مثل فلان آبشار و پل و...) مربوط است و جنبه راهنمایی برای چگونه رفتن و ... دارند.
برای موضوعات ریزتر مثل باغهای ایرانی تاپیک هست، اما برای "روستاها و شهرها"ی ایران خیر (یا هست و تو نتایج جستجو پیدا نشد؟)
اگر عنوان تاپیک به "عكسهای شهرها و روستاهای ایران" تغییر کند، به گمانم بهتر باشد و لطفاً عکسهایی که خود ثبت کردید بگذارید .... ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی پیشتر این عکس را در تاپیک دیگری گذاشته بودم که ویرایش چندان مطلوبی نداشت. امیدوارم بهتر شده باشد!
ویرایش توسط Vahid : Tuesday 27 April 2010 در ساعت 00:14 دلیل: تصحیح نگارش
.