ببخشید رضا جان به جای شما پاسخ میدم...
دوست عزیز....
دید شما با دید افراد دیگر متفاوت است....
در اون شرایط اگه سرباز رضا خلیلی رو در حال عكاسی می دید چی كار می كرد؟
حتما با كمال میل به رضا خلیلی می گفت بفرمایید جلوتر و كارد بهتری انتخاب كنید كه اگر رفتید توی فرومی و عكس رو آپلود كردید افرادی مثل بنده(بهنام) به شما گیر ندن كه كادرش بده یا اگه اینجوری نبود بهتر می شد..... نه؟؟؟
عزیزم ...
اگه کادرش بده پس چرا عکس انداخته ؟ به این میگن هنر عکاسی ( یعنی در بدترین شرایط کادربندی و ... عکس بگیری ) ؟؟؟
به نظر من یه عکاسی از هیچ چیزی نباید بترسه چون وظیفه اش اجازه ترسیدن بهش نمیده چون باید حقایق و ثبت کنه نه اینکه ازش بترسه . مطمئنا توی ایران هیچکس به اینجور چیزا گیر نمیده ، چون من خیلی از این نوع عکسها انداختم و کسی بهم گیر نداده ...
نظر شما دقیقا برعكس نظر عكاسان این فروم است.مطمئنا توی ایران هیچکس به اینجور چیزا گیر نمیده ، چون من خیلی از این نوع عکسها انداختم و کسی بهم گیر نداده ...
و اگر از اینجور عكسها زیاد می گیرید به شما واقعا تبریك می گم....
موفق باشید.
اینم یه عكس تا این پست آف تاپیك نباشه....
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
سلام
آقای میر حبیبی شما چرا اینطوری عکس گرفتید (در پست 51) نه کادرش خوبه چون پائین کادر جالب نیست و عکس به قولی کجه و فکوس به جای سوژه روی جلوی ماشین و برف پاکنه و لکه های روی شیشه چشمو اذیت می کنه قسمت راست بالا هم یک شی تیره زائد وجود داره ( البته به نظر من )
من اعتماد به نفس شمارو تحسین می کنم
اگه توضیح بدین ممنون میشم
مهیار سیاسی
دوست عزیز...به نظر من یه عکاسی از هیچ چیزی نباید بترسه چون وظیفه اش اجازه ترسیدن بهش نمیده چون باید حقایق و ثبت کنه نه اینکه ازش بترسه . مطمئنا توی ایران هیچکس به اینجور چیزا گیر نمیده ، چون من خیلی از این نوع عکسها انداختم و کسی بهم گیر نداده ...
این وظیفه کجا نوشته شده؟
اصولا ترس چیز بدی نیست... وگرنه نیمی از ملت ما برای وظایف نا نوشته و هوسهای نا گفته جان خودشون و دیگران رو فدا کرده بودند!
البته شجاعت عکاس خبری برای ثبت حقایق میتونه باعث بشه تبدیل به عکاس خبری درخشانی بشه... البته گاهی این درخشندگی رو زیر خاک بدست میاره...
دوست عزیز
توی ایران به چه جور چیزا گیر میدن؟
عکسهاتون رو با ما قسمت کنید تا ما هم استفاده کنیم.