پاسخ: عکاسی از حیات وحش Wild Life Photography
سلام
جناب هریسچی نام پرنده شما اگرت بزرگ است (حواصیل سفید بزرگ) می باشد.
جناب بردیا
اولین عکس شما فکر کنم سبز قبای هندی می باشد.اگه از زاویه ای دیگر از این پرنده عکس دارید در تاپیک بگذارید.پرنده دوم شما زاغی می باشد
پایدار باشید
یا حق
مرغ شهد خوار
D300-sigma 150-500@300mm-1/1000Sec-Iso 320-f/8
http://www.cubeupload.com/files/fd7600sanbird.jpg
سلام
اشکان جان متاسفانه نمیتونم عکسها رو ببینم !؟؟
سلام؛
-------------------------------
دوستان اگر ته رنگ يا رنگ غيرطبيعي در عكس ميبينند لطفا بگويند. ظاهرا هركاري براي كاليبره كردن دو تا مانيتورم كردم تاحالا افاقه نكرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
......
دوستان اگر ته رنگ يا رنگ غيرطبيعي در عكس ميبينند لطفا بگويند. ظاهرا هركاري براي كاليبره كردن دو تا مانيتورم كردم تاحالا افاقه نكرده.
سلام جناب واحدی پور
والله تا جایی که یادم میاد اونروز همه چیز در دریاچه نئور غیر طبیعی بود، گوشی خط نمیداد ، بعضی از ماهی ها خودشون رو خودکشی کرده بودند ! محیط بانها مشکوک میزدند ، ماشینها توی گل گیر می کردند :( ، زمین هم باتلاقی بود هم کویری و استپی. در کل دریاچه نئور در آن روز نفرین شده بود.
من ته رنگی در عکس نمی بینم . ولی هر کی رفیقشو بفرسته دنبال تراکتور و گروه امداد و فرشته نجات و خودش از پرنده ها عکس بگیره ، عکسش از این بهتر نمیشه :biggrin:
خارج از شوخی ، همین که زنده از اون دریاچه نفرین شده برگشتیم ، جای شکرش باقیه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
-------------------------------
سلام آقای واحدی پور
بنظرم که این عکس ته رنگ قهوه ای – نارنجی (رنگ جدید!) دارد. با اجازه شما به این صورت درآوردمش البته نمیدانم در مانیتور شما به چه شکل دیده شودولی گمان کنم این به واقعیت نزدیکتر است . خواهش میکنم بقیه دوستان هم نظرشان را بفرمایند تا اگر اشکالی بود منهم فکری به حال مانیتور خودم بکنم .
http://img17.imagehosting.gr/out.php/i924077_1.jpg
در این بحث اصلاح ته رنگ سه رویکرد داریم:
1- آنچه در واقعیت وجود دارد
2- آنچه که به سلیقه ما نزدیک است.
3- آنچه که استانداردهای رنگ RGB دیکته میکند.
در مورد اول: آنچه که در واقعیت وجود دارد؛ کاملا بستگی به رنگ نور آن لحظه دارد. یعنی ممکن است عکسی در غروب گرفته شده باشد و کاملا دارای ته رنگ باشد. اما واقعیت است. شاید اگر اصلاحش کنید، دیگر زیبا نباشد.
مورد دوم سلیقه است. گاهی شما دوست دارید رنگها را از آنچه که واقعیت به شما دیکته میکند و یا آنچه که نرمافزار میگوید، به نوعی دیگر تغییر دهید. مثلا رنگها را گرمتر از آنچه که بوده، تغییر دهید.
ومورد سوم: در نرمافزار به دقت می توان ته رنگ را از بین برد. اما اینکه این اصلاح همیشه باعث بهبود عکس شود، امری است که در دو بند قبل در موردش صحبت شد.
اما روش اصلاح ته رنگ ( که مقاله اش در سایت موجود است) بر اساس رنگ نقاط highlightو Shadow و midpointانجام میشود و دیگر اینجا سلیقه دخالت ندارد.
مثلا همین عکس با این روش به صورت زیر تبدیل میشود. اینکه این عکس بهتر شده یا نه، دیگر بستگی به سلیقه و دید کاربران در یک مانیتور سالم و کالیبره دارد.
http://nmroshan2.googlepages.com/IMG_6462_1copycopy.jpg
بنابراین برای اصلاح رنگ به این سه مورد باید توجه کرد.
حال اگر بخواهید بحث کالیبراسیون را با این موضوع قاطی کنید که دیگر محشر خواهد شد! یعنی نباید موقع اصلاح دیگر به فکر کالیبراسیون باشید. اگر مانیتور مشکلی دارد بهتر است اصلا رنگها را اصلاح نکنید.