دارکوب
مکان : جمشیدیه کلکچال
مشخصات عکس :Nikon D200 - Nikon 70-300 VR @ 300mm - F 5.6 - S 1/250 - ISO 100 [IMG]http://i28.*******.com/3483f2a.jpg[/IMG]
دارکوب
مکان : جمشیدیه کلکچال
مشخصات عکس :Nikon D200 - Nikon 70-300 VR @ 300mm - F 5.6 - S 1/250 - ISO 100 [IMG]http://i28.*******.com/3483f2a.jpg[/IMG]
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
ببر سفيد
Av Mode, F/3.5, Sh Speed 1/200 sec, FL 52mm
اقا عكس این جناب ببر را در ایران گرفتید یا بیرون از ایران؟کد:ببر سفيد
تصحيح
ویرایش توسط KingArash : Monday 28 January 2008 در ساعت 01:12
والله تا جایی كه اطلاع دارم ببر سفید در ایران وجود ندارد...
ببر سفید یا ببر بنگال در هنو و جنوب شرق اسیا وجود دارد.یكی دو بار هم در كشمیر و مرز های پاكستان دیده شده ( تایید نشده است ) اما دیگه اینطرف تر نیامده اند.این موجود یكی از گران ترین حیوانات جهان است.شاید یكی از نایاب ترین و نادر ترین موجودات جهان...
دوست عزیز این عكس رو گجا گرفتید؟خیلی مایل شدم از نزدیك این موجود را زیارت كنم ( اگر در ایران باشد ) در زندگی انسان فقط ممكن است یك بار اتفاق بیافتد...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
علیرضا خان تقصیر ندارد .با این همه ادیتی که امروزه باب شده خیلی طبیعی میشه ببر پرتقالی رنگ رو به ببر زال تغییر هویت داد
ببخشید بابت آف تاپیک
درسته کاوه جان و البته ببر سیبری هم رنگهای روشنتری نسبت به ببر بنگال دارد. ببر سیبری هم از ان موجوداتی است که متاسفانه نزدیک به نابودی است و تعداد بسیار اندکی از ان باقی مانده و در حالی که زمانی در چین و روسیه به تعداد زیادی وجود داشته امروزه تنها تعداد کمی از ان در روسیه باقی مانده. والبته من هم به علت کم نظیر بودن این حیوان کنجکاو شدم بدانم دوستمان این عکس را در کجا گرفته اند.کد:والله تا جایی كه اطلاع دارم ببر سفید در ایران وجود ندارد... ببر سفید یا ببر بنگال در هنو و جنوب شرق اسیا وجود دارد.یكی دو بار هم در كشمیر و مرز های پاكستان دیده شده ( تایید نشده است ) اما دیگه اینطرف تر نیامده اند.این موجود یكی از گران ترین حیوانات جهان است.شاید یكی از نایاب ترین و نادر ترین موجودات جهان... دوست عزیز این عكس رو گجا گرفتید؟خیلی مایل شدم از نزدیك این موجود را زیارت كنم ( اگر در ایران باشد ) در زندگی انسان فقط ممكن است یك بار اتفاق بیافتد...
اقا سیرک ایران و ایتالیا که نیست؟؟
راستی یادم نبود فکر کنم اگر با فیلتر اینفرا رد از ببر پرتقالی عکس بگیرید همین رنگی میشه.کد:علیرضا خان تقصیر ندارد .با این همه ادیتی که امروزه باب شده خیلی طبیعی میشه ببر پرتقالی رنگ رو به ببر زال تغییر هویت داد ببخشید بابت آف تاپیک
با پست پروسس هم که میشه گربه خانگی را تبدیل به ببر بنگال کرد.:confused:
البته كاملا درست است...
به نظرم چشم های این ببر آبی باشد.اگر آبی باشد كه قطعا ببر بنگال است...
اتفاقا همین چند شب پیش شبكه BBC یك برنامه در مورد ببر های سیبری گذاشته بود.آخ كه چقدر دلم درد گرفت وقتی لاشه یكی از آنها را كه با كامیون تصادف كرده بود را برای تاكسیدرمی به آزمایشگاه می بردند.
رضا جان این سیرك منحوس كه تشریف نبردی احیانا!خدا بانیان اش را به راه راست هدایت كند ( شاید بهتر باشد نابود كند ) حیوانات بیچاره
اما خیلی جذاب شده این قضیه ببر بنگال...بد جور منتظرم دوست عزیزمان King Arash یك توضیحی بدهند...
كاش ما هم ببر مازندران داشتیم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نقل از ویکیپدیا:
ببر ایرانی یا ببر مازندران با نام علمی(Panthera tigris virgata) که در جنگلهای مازندران می زیسته نژادی است از ببر ٬ که به نام ببر ایرانی شهرت داشته و امروزه منقرض گردیده است. آخرین ببر در مازندران که افراد محلی به آن شیر سرخ میگفتند در سال ۱۳۳۸ ه ش در جنگل گلستان ٬ در منطقه گرگان ٬ به دست یک شکارچی محلی شکار شد. از ببر مازندران تنها یک نقاشی رنگی و چند عکس و چند پوست بجا مانده است[نیاز به ذکر منبع]. عکسها و پوستها نشان میدهند که رنگ ببر مازندران از ببر بنگال روشنتر ٬ و تا
اندازهای نارنجی مایل به قرمز و نوارهای عرضی آن باریکتر و منظمتر و به تعداد بیشتر بوده است. موهای بدن ببر مازندران بلندتر و پرپشت تر از ببر بنگال و کوتاه تر از ببر سیبری و جثه آن بزرگتر از ببر بنگال و کوچکتر از ببر سیبری بوده است. ببر مازندران مارال ٬ گراز ٬ شوکا ٬خرگوش ٬پرندگان ٬ خزندگان گربه وحشی و هنگام گرسنگی کمبود غذا ٬ گاو و گاومیش اهلی شکار میکرد. شکار بی رویه ٬ خشک کردن نیزارها و مردابها برای کشاورزی ٬ باغداری و خانه سازی ٬ از میان رفتن جنگلهای جلگه ای سبب نابودی نسل ببر در ایران شده است.
این هم روایتی از اخرین ببر مازندران که در سال 1338 به دست شکارچیان نه چندان محترمی که در عکس میبینید کشته شد.