پلنگ ایرانی ، پارک ملی تندوره ، خراسان رضوی -ثبت با دوربین تله ای Bushnell -تابستان 93
و البته تلاش زیادی کردم تا از این پلنگ به صورت مستقیم عکس برداری کنم به طوری که هر روز قبل از طلوع و غروب آفتاب مجبور به پیاده روی یک مسیر 1 ساعته بودم تا از محل اقامت به این آبشخور برسم و در گوشه ای استتار کنم تا شاید پلنگی بیایید .این پروسه 6 روز تکرار شد اما متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد. .هر روز علاوه بر حمل 3 پایه و دوربین یک لپ تاپ با خودم رو می بردم تا کادر دوربین و نتایج را چک کنم. را ه بازگشت بعد از غروب آفتاب به محل اقامت به دلیل تاریک شدن هوا کمی ترسناک بود و با وجود اینکه می دانستم پلنگ ها به هیچ وجه به انسان نزدیک نخواهند شد بعضی شب ها واقعا می ترسیدم و دوست داشتم مستقیم به تهران بر گردم .اما در نهایت در 6 روز از 4 پلنگ مختلف با دوربین تله ای فیلم و عکس تهیه کردم .چند ماه بعد انجمن یوزپلنگ ایرانی پروژه زنده گیری پلنگ ها و مجهز کردن آن ها به ردیاب ماهواره ای را در پارک تندوره آغاز کرد . به طور اتفاقی این پلنگ هم در تله زنده گیری افتاد . نام این پلنگ را بردیا گذاشتند .بیش از 90 کیلو وزن و بیش از 10 سال سن دارد(تشخیص سن از روی طول دندان هاست) . تجربه ای بود که خواستم با دوستان به اشتراک بگذارم و بابت پرحرفی عذرخواهی می کنم.
درود ...
مجید بهزاد
https://www.instagram.com/mbehzadpix
سلام
چك چك دشتي
مكان عكاسي: سواحل خليج فارس، ناي بند
Nikon D7000 + Lens 135-400 Sigma
ISO 100 + F 7.1 + Focal Length 400 + Exp 1/250
cano 1200d , lens canon 55-250
بله ممنون از نظرتون . این زست فرار را خیلی دوست داشتم عکس از حالات مختلف سر و چشمام هم داشتم ولی و.... صحنه فرار از ما زیباست
هدهد (شانه بسر)
درود
این هم تصویر دیگری از هدهد(شانه بسر)
دم جنبانک ابلق .
البته کراپ سنگینی داره عکس .
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM