کلا ً یک فاز عقبم, پاییز تموم شده ....
کلا ً یک فاز عقبم, پاییز تموم شده ....
من که دو فاز عقب ترم چی؟
پارک جنگلی عباس آباد بهشهر
جناب شیخ الاسلامی در عکس ارسالی شما رنگ آبی بسیار تندی وجود داره که در قسمت زمین و اگر اشتباه نکنم کوه بین درختان بسیار نمود پیدا کرده که فکر می کنم مربوط به ادیت باشه.طوریکه انگار این قسمت های عکس جداست.البته کنتراست رنگهای زرد و نارنجی و سبز هم بسیار بالاست که اون هم اگر اشتباه نکنم به خاطر دستکاری و پر رنگ کردن بیش از حد رنگها است که رنگها رو از حالت طبیعی خودش خارج کرده و به سمت فسفری بودن برده.
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
البته موردی که در بعضی از عکسها به خصوص عکسهای پاییزی وجود داره دستکاری کردن بیش از حد نور و رنگ هااست.اول از همه این رو هم بگم که خدایی نکرده قصد جسارت به هیچ یک از بزرگواران رو ندارم.اما موردی که در ادیت باید رعایت بشه این هست که در مورد تغییرات رنگ و نور و کنتراست باید به صورتی عمل کرد که عکس رو از حالت طبیعی خودش خارج نکنه و طوری نباشه که عکس تبدیل بشه به یک کار صرفا پر رنگ و لعاب.این مورد رو بارها و بارها دیدم که در بعضی مواقع بر می گرده به مسلط نبودن فرد به انجام این تنظیمات و حتی در بسیاری موارد، زیادی وارد بودن به مثلا فتوشاپ!
البته من هم خودم همیشه روی این موضوع درگیری دارم ،چون به هر حال وجود کنتراست و ترکیب رنگهای زیاد در عکس زیباست اما خب اگر از حد طبیعی خودش خارج بشه کاملا نتیجه عکس خواهد داد.
پ ن: این مورد رو به این دلیل مطرح کردم که بارها در این تایپیک به این موضوع برخوردم.و حتی گاه از طرف دوستان حرفه ای تر هم بوده.
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام و درود
"غلظت رنگ" با توجه به تذكر دوستان فقط و فقط سليقه است :cool:
سلام
گيلان - اسالم
پاييز رفت و من هنوز گرفتار پاييزم......
سلام
با محدودیت حجم، خیلی باید از کیفیت و شارپنس عکس کم کرد تا بالای 200k نره، چون عکسهای پاییزی فی نفسه دارای اشباع رنگ و دیتیل زیادی هستند.