85-17 @17
f 18
1/60sec
iso 200
85-17 @17
f 18
1/60sec
iso 200
فرهاد حسيني
سوکی عزیز،
اگر عکس رو در جهت خلاف ساعتگرد 90 درجه بچرخونیم،دو تا شاخه و سنگ روی عکس افتاده اند. که اگر نباشند "گل برف" می بینیم که درنهایت سادگی زیباست.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
10.5mm
[IMG]http://i32.*******.com/2rp9x6q.jpg[/IMG]
امير سوكي عزيز :
عكساي شما هميشه يه حس ترحم و يا دلسوزي رو در من بوجود مياره و بنظرم وجود سنگ اين احساس رو تشديد ميكنه .وبه نوعي استقامت و بي تفاوتي سنگ رو درمقابل ضعيف و شكننده بودن شاخه در برابر سرما نشون ميده .
عكاسباشي عزيز :
كاش ميگفتيد اين عكس زيبا رو از كجاي سرزمين مادري من گرفتيد ؟(حق بديد چون شش ماهه كه اونجا رو نديدم )
رضا خليلي عزيز :
مثل هميشه عاليه
پ ن:
بنده فقط احساس خودم رو نسبت به اين عكسها گفتم و هرگز خودم رو در حدي نميدونم كه عكس رو از نظر فني و يا موضوعي تحليل كرده و يا در حضور اساتيد حاضر در فروم به خودم اجازه چنين جسارتي رو بدم كه كارهاشون رو نقد بكنم .
از مديريت محترم معذرت ميخوام نميدانم چرا عكس مرا قيچي كردند مثل اينكه سوء تفاهم شده اين عكسي كه من گذاشتم جمعه همين هفته از روي بلنديهاي پيست اسكي سپيدان شيراز به طرف شهرستان سپيذان عكسبرداري شده البته با كمي دقت متوجه خواهيد شد كه با عكس آقاي كاوان تفاوت دارد .
کلبه زمستانی!
f6.3
1/50s
iso200
70mm
اينم بخشي از كلبه اي با صفا در روستاي كمهر . لطفا بزرگواران واساتيد محترم به عكس من تازه كار نظر بدن .
لطفا نظر