Printable View
منطقه آبگیر در فوکوس قرار دارد و طبیعتا تصویر منعکس شده در آب فوکوس نیست، به همین دلیل نقطه مشخصی برای نگاه کردن و تمرکز در تصویر نمیابم.
مشهــد، پارکــ ملــت :-)
http://mimopix.persiangig.com/3.jpg
سوژه یه رهگذرِ، امـکان مدیریتش و اینکه بگم کجا بایسته وجود نداشت، با این حال یه عکسم در حـالیکه طرف چپ کادرِ داشتم، ولی با توجه به تقارن کلی فضا ترجیح میدم وسط باشهنقل قول:
سلام جناب مطهری ثبت زیبایی داشتید
سوژتون اگه به سمت راست یا چپ تمایل داشت و کمی زاویه بازتری از نمای پارک هم داشتید ثبت قشنگتری می شد
شاد باشید و سربلند
ممنون ...
دانشگاه شهید بهشتی:)
شاید جالب باشه، اولین بارم بود میرفتم دانشگاه شهید بهشتی! دیدم داره برف میاد نمیدونم چی شد دوربینو برداشتم رفتم اونجا!
فایل پیوست 20727
سلام
فایل پیوست 20944
طبیعت زمستانی آهار
فایل پیوست 20975
آقای شهبازی عکست خیلی خوبه. ترکیب بندی که بسیار عالیه. رنگها هم بر خلاف بیشتر عکسهایی در فروم که در این ژانر میبینم طبیعی تر هست.
فقط غلظت رنگ در گوشه بالا سمت راست کمی چشم رو منحرف میکنه. کنتراست نسبتا پایین عکس رو خیلی میپسندم.
بهتون تبریک میگم.
خیلی خیلی ممنونم آقای ابراهیمی کاملاً درست فرمودید و در عکس اصلی مشکل رو برطرف کردمنقل قول:
آقای شهبازی عکست خیلی خوبه. ترکیب بندی که بسیار عالیه. رنگها هم بر خلاف بیشتر عکسهایی در فروم که در این ژانر میبینم طبیعی تر هست.
فقط غلظت رنگ در گوشه بالا سمت راست کمی چشم رو منحرف میکنه. کنتراست نسبتا پایین عکس رو خیلی میپسندم.
بهتون تبریک میگم.
از نوجه شما ممنونم
فایل پیوست 20989
روستای آهار ، زمستان 1390
فکر کنم سایزش اشتباست.در هر صورت عذر می خوام.
فایل پیوست 20990
آهار ، زمستان 1390
سلام
فایل پیوست 20991
سلام میری جان
فضای خالی پایین عکس را نمیپسندم .
به نظر بنده اگر یک پنجم کادر را از پایین کراپ کنید بهتر میشود .
+ مود سیاه و سپید را هم امتحان کنید
ممنون
سلام
فایل پیوست 21015
سلام
فایل پیوست 21034
سلام
آقا بهزاد (شایدم میلاد)
عکس بسیار خوبی گرفته اید.من کادر کمی واید تر را ترجیح میدادم که لبه های درخت به کادر خیلی نزدیک نشود.
در ادیت هم کمی شارپنس(یا کلاریتی) را بیش از حد نیاز افزایش داده اید که باعث شده است لبه ها تنه درخت و تپه تاثیر خود را نشان دهد.
همچنین در گوشه سمت چپ کادر یک شاخه سیاه وجود دارد که فکر میکنم اگر پاکش کنید بهتر باشد.
بهزاد .نقل قول:
سلام
آقا بهزاد (شایدم میلاد)
شما درست میفرمایید جناب مبین علی .نقل قول:
عکس بسیار خوبی گرفته اید.من کادر کمی واید تر را ترجیح میدادم که لبه های درخت به کادر خیلی نزدیک نشود.
قبلا هم درمورد شارپنس بیش از حد مشکل داشتم و دارم .نقل قول:
در ادیت هم کمی شارپنس(یا کلاریتی) را بیش از حد نیاز افزایش داده اید که باعث شده است لبه ها تنه درخت و تپه تاثیر خود را نشان دهد.
همچنین در گوشه سمت چپ کادر یک شاخه سیاه وجود دارد که فکر میکنم اگر پاکش کنید بهتر باشد.
فکر کنم تا حدود هم مربوط به ریسایز تصویر میشود .
اما شارنس بیش از حد رو قبول دارم .
درموردشاخه هم بعد از ارسال متوجه این موضوع شدم که دیگه دیرشده بود .
خیلی ممنون از توجهتون و اشکالاتی که بیان کردید .
با تشکر ازشما سعی دربهبود این موارد خواهم داشت .
جناب میری، درود
ممنون از به اشتراک گذاری این تصویر.
یه سوال از اون روز در ذهنم هست: طبیعیه که نور آبی از سمت آسمان به برف میتابه (موقعی که هنوز نور آفتاب روی برف نزده) و سفیدی برف رو تحت الشعاع قرار میده ... آیا باید در ویرایش، این تاثیر رو از بین برد و یا باید بصورت دست نخورده باقی اش گذاشت ؟
http://m1.imagemoon.us/images/04204IMMUntitled.jpg
سلام علی جان
البته شما خود واقفید که رنگ برف ، می بایست سپید فام باشد . ولی خوب در هنگام ویرایش بحث سلیقه مطرح بود و ترجیح دادم که صحنه شبیه چیزی باشد که با هم دیدیم.
تو مانیتور بنده عکس سمت چپ کمی ته رنگ آبی دارد و عکس سمت راست که توسط شما ویرایش شده است کمی ته رنگ صورتی دارد.
دراین خصوص مطالبی به ذهنم رسید که اگه اشتباهی دراون وجود داره از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن .نقل قول:
آیا باید در ویرایش، این تاثیر رو از بین برد و یا باید بصورت دست نخورده باقی اش گذاشت ؟
باتوجه به نوع سفیدیه برف، تک رنگ اضافی چه آبی و چه قرمز و چه رنگهای دیگه ، این رنگها باعث برجسته دیده شدن و عمق بهتر برروی برف رو داره.
از بین بردن این ته رنگ هم باعث میشه اثر برف برروی عکس شما به صورت تخت دیده بشه که زیاد جالب نیست .
دراینجا این ته رنگ اثر تونالیته رو بر روی برف داره ، چون رنگ مشکی خودش دراینجا نقش سایه رو داره و این تک رنگ هم نقش تنالیته رو برروی برف میتونه داشته باشه.
درقسمتی که این تک رنگ پررنگتر دیده میشه برجستگی برف هم بیشتر دیده میشه .
یا به طور کلی رنگ سیاه و سفید به تنهایی نمیتونه زیبایی برف رو به نمایش دربیاره به طوری که سیاهی بیش از حد باعث تیرگی برف و سفیدی بیش از هم هم باعث روشنی رنگ سفید برف میشه و کنتراست این دورنگ سیاه وسفید هم باعث اختلاف نقاط روشن و تیره و اوراکسپوز و اندراکسپوز میشه دراینجا تک رنگ میتونه کمک خوبی برای این دو رنگ باشه.
میزان تک رنگ بایدبه نحوی باشه که باعث نشه زیاد به چشم بیاد ولی از بین بردن اون هم باعث سفیدی کامل رنگ برف میشه که این هم زیاد جالب نیست .
دیده شدن تک رنگ برروی برف به صورتی که بیش از اندازه دیده نشه فکر کنم گزینه درست باشه .
درود
سوای مسئله ی نمایشهای متفاوت در مانیتورهای متفاوت (که خود، مسئله ی بغرنجی است) در ویرایشی که روی عکس زمستانی جواد عزیز انجام دادم، تمامی نواحی برفی دارای اعداد مشابه ای در هر کدام از کانالهای R, G و B شده اند، یعنی کاملاً بدون ته رنگ ( در اصل خاکستری های محض )
اختلاف بین شدت خاکستری های مختلف، در مونیتور من، هنوز کنتراست های برف را می نمایاند و Texture برف حفظ شده است. بطور قطع اگر بر روی این برف بدون ته-رنگ، در PS یک لایه ی مثلاً قرمز با Opacity حدود 5% ایجاد کنیم، به برف مان ته رنگ صورتی بسیار کمی داده ایم؛ در عین اینکه همان Texture نیز حفظ میشود ( در حقیقت، حفظ Texture بخاطر وجود کنتراست، از بین نرفته و مستقل از رنگ لایه ی بوحود آورنده ی ته-رنگ است و تصویر Flat نخواهد شد، مگر آنرا عمداً و بشدت OverExpose یا UE کنیم )
اینکه جواد عزیز، رنگی مانند 210,210,210 را روی مانیتورش بصورت ته رنگ صورتی میبیند، یک بحث است و اینکه آیا باید ته رنگها را در برف، به صورت R=G=B در بیاوریم، مقوله ی دیگریست. تا بدینجای کار به تقریباً میتوان استنباط کرد که مانیتور ایشان کالیبره نیست. مسئله ی بعدی (که ته رنگ را نگهداریم و یا بصورت R=G=B خنثی اش کنیم) را فکر کنم باید از دکتر روشن استعلام کنیم ... :think: اگر باید ته-رنگ را نگهش داریم، دلیلش چیست ؟ (و برعکس)
در محلی که عکس مورد بحث را جناب میری میگرفتند (هنوز آفتاب کامل بر نیامده بود)، پیرامون همین مسئله گفتگو میکردیم که اگر نورهای بازتابیده از برف به درون لنز، از دو منبع نوری با کلوینهای مختلف باشد، تکلیف چیست. متصور شوید حالتی را که نیمی از سطح برفی ما، در سایه است و نیمی از آن زیر نور آفتاب. طبعاً برفی که در سایه است، نور آبی آسمان را و برفی که در زیر نور آفتاب است، نور هر دو را انعکاس میدهد. (حالتی که پدید آمدنش، بسیار محتمل تر از نیامدنش است)
در اون محیط برفی، هم کارت خاکستری و هم ColorChecker همراهم بود، ولی آنجا فکر چنین ابهاماتی به ذهنم خطور نکرد ... انشالله دفعه بعدی ;-)
پی نویس: [+]
با استفاده از یکی از عکسهائی که در همان محیط برفی گرفته شده، برای نواحی برفی در ویرایش زیر، یکسانسازی کانالهای RGB انجام شده است تا برفی بدون ته رنگ داشته باشیم. (با حفظ تونالیته ی رنگ آسمان)
سوای بحث فنی (که حتماً پیگیرش خواهم بود) علاقمندم بندانم که بنظر شما کدامیک، حس ملموس تر و خوشایند تری دارد ؟ برف با ته رنگ، یا برف بدون ته رنگ (نظر سنجی سلیقه ای)
http://m1.imagemoon.us/images/04214IMMSnow_Compare.jpg
سوال اصلی اینه که کی گفته برف ۱۰۰ درصد سفیده؟ کسی کالیبراتور گذاشته روش؟
و به فرض اینکه برف را سفید بدانیم؟ چرا باید در سایه و آفتاب و بازتاب نورهای مختلف همان رنگ را حفظ کند.
نکته دیگه همونطور که همیشه برای خودم دغدغه اس اون چیزی هست که چشم میبینه و قرار هست ثبت بشه(رنگها رو میگم)
اگر قرار باشه رنگ طلایی طلوع خورشید رو از روی برفها حذف کنیم دیگه چه چیز زیبایی باقی میمونه! (بهتره بگیم چقدر از زیبایی صحنه باقی میمونه؟)
سلیقه هم که دیگه نیازی به بحث نداره به نظر من...
با سلام
در صورت عدم تائید توسط مدیران عزیز حذف گردد با تشکر
فایل پیوست 21091
رنگ برف سفید است و این ماهیت برف است ولی بسیار به ندرت و در شرایطی خاص در طبیعت اتفاق می افتد که رنگ برف را سفید کامل ببینیم(هر چند که در مورد سفید کامل بودنش هم بین علما شک وجود دارد ;-) )
حتی (خیلی) کم از محیط تاثیر میگیره از آسمان آبی ,از نور خورشید بازتابهای دیگر
به عبارت دیگر برف را معمولا با ته رنگ می بینیم که البته طبیعی است و در اصل ته رنگ نیست زمانی میتون نام ته رنگ بر آن نهاد که متناسب با حال و هوای کادرمان نباشد. اگر در منظره ای از غروب برف ته رنگ آبی داشت باید مطمعن بود که یک جای کار اشکال دارد و در یک هوای صاف با آسمانی آبی انعکاس رنگ آبی از طرف برف و وجود ته رنگ آبی در برف کاملا طبیعی خواهد بود....
فایل پیوست 21105
تهران - پارک ملت - مجسمه کمال الملک
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...xfjzkw7ybu.jpg
هیچ ادعایی نیست.
همین الان ساعت سه شب و رشت و برف
http://pic.iran-forum.ir/images/ajnzyfnnyrmd8xsuqp5.jpg
کلی هم اعصاب خوردی واسه اینکه باتری دوربینم تموم شدو من موندم کلی عکس نگرفته..آماتور بودنم:|
*** محدودیت حجم عکس (300 کیلو بایت) را رعایت بفرمایید (حجم عکس فعلی 625 کیلو بایت !!)
با سپاس از به اشتراک گذاشتن این عکس زیبا، جسارتاً به نظر من اگر کادر را کمی پایین تر می بستید و یا از لنز وایدتر استفاده می کردید تا سهم کوه ها در کادر بیشتر شود، زیبائی عکس بیشتر می شد.
با ارادت و احترام
آقای کرمی جسارت بنده رو ببخشید
ولی به سادگی قابل اصلاح بود
نظر شخصی بنده این طوریه
فایل پیوست 21358
[QUOTE=AliAk;260130]آقای کرمی جسارت بنده رو ببخشید
ولی به سادگی قابل اصلاح بود
نظر شخصی بنده این طوریه
البته و ممنون.
ولی سلیقه بنده اینطوریه که علاوه بر به اشتراک گذاری نظرات ، بعد آموزشی هم مد نظر باشه و همچنین طبیعت عکس تا حدی حفظ بشه.
گفتم سلیقه که مشخص باشه قانون نیست.
ضمنا روشنایی تصویر اصلاح شده بنظرم زیاد میاد.
جناب غفاریان
با سلام و احترام
میشه لطف کنید و بفرمائید این عکس زیبا را چه طور و در چه ساعتی و با چه شرایطی گرفته اید و چه ویرایشی انجام داده اید که برف به این زیبائی ثبت شده؟ وجسارتاً چرا از ایزو 400 استفاده شده ؟
با سپاس
سلام
ممنون. یک جوری تعریف میکنین که خودم هم باورم میشه عکس خوب شده! :think:; من حتی انتظار کتک کاری هم داشتم!
FinePix X100
Focal Length: 23 mm
Aperture: f/8
Exposure: 1/2000 sec
ISO Speed: 400
حدود ۱۰ صبح بود و هنوز خورشید مایل بود و خیلی بالا نیومده بود.
در محیط برفی به شدت کنتراست عکس ها پایین هست و نمیشه به عکسی حتی شبیه به این رسید.
میتونید ۵۰ درصد نقش ادیت رو در تنطیم نور، رنگ و کنتراست کنونی عکس در نظر بگیرید.
در دوربین ایکس صد گزینه ای برای افزایش داینامیک رنج وجود داره که حداقل ایزو رو به ۲۰۰ یا ۴۰۰ محدود میکنه.
سلام
من در اکثر مناظری که عکاسی میکنم بعد از تنظیم دیافراگم و سرعت حدودی مورد نظرم دوربین رو روی حالت برکتینگ میذارم و سه تا عکس با نوردهی های مختلف میگیرم و هنگام ویرایش اگر عکس جای کار به صورت اچ دی آر رو داشته باشه اچ دی آر میسازم وگرنه یکی از عکس ها رو انتخاب میکنم و ادیتش میکنم.
آقای چگینی در مورد نوع ویرایش هم سئوال کردند.
این عکس رو از شاتی که کمترین میزان نوردهی رو داشت انتخاب کردم. یک اسکرین شات از عکس اصلی و تنظیمات اعمال شده در فوتوشاپ گرفتم:
فایل پیوست 21408
البته از نظر خودم این میزان نوردهی و ویرایش مناسب نشون دادن یک منظره برفی واقعی نیست. و من هدفم ایجاد یک عکس با کادر و ویراش متفاوت از یک منظره برفی بود.