سلام:
یک پیشنهاد: با دقت به اکثر پست های این تاپیک ( شاید عکس من هم در پست 512 از این قانون مستثنا نباشد ) بنظر میاد انسان از جنبه رنج و محنت مورد بررسی قرار گرفته البته این ایراد نیست بلکه صرفا اشاره به آنست تا ابعاد دیگر از " موضوع انسان " را هم مد نظر داشته باشیم
ممنون
سلام
عکس مربوط به خیام خوانی هست در بوشهر.
اینجا(+) و (+)و(+) هم نمونه های کار رو می تونین ببینین و بشنوید.هم چنین تا به گرما نرسیده و وقت هست سری به جنوب بزنین وبا دریا دیداری تازه کنین ،نی انبان و خیامش هم با ماخیام خوانی یکی از فرمهای موسیقی بزمی بوشهر است.این موسیقی در مجالس عروسی و شب نشینیها اجرا می شود.
رباعیات خیام با همراهی یک فلوت(گاهی هم نی جفتی بدون انبان) و یک ضرب و دست زدن اجرا میشود.در خیام خوانی تمامی افرادی که در مجلس حضور دارند,میتوانند به عنوان خواننده ظاهر شوند و اشعاری را که از رباعیات خیام حفظ هستند بخوانند.
تقریبا تمامی بوشهریها با شیوه خیام خوانی آشنایی دارند.
در بوشهر رباعیات خیام را در فواصل ماهور میخوانند و ریتم چهار ضربی دارد و در پایان هر رباعی خواننده معمولا این اشعار را میخواند و ریتم حالت اکسلراندو(تند شدن به تدریج)میگیرد و دست زنها ریتم خاص دست بوشهری را در سه خط ریتمیک مختلف با دست خود مینوازند.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
هر بار که این عکس یاسین را میبینم؛ باعث شادی و انبساط خاطرم میشود, آدمهای توی عکس خیلی راحت و بی تکلف به نظر میرسند, و تقریبا ً در هیچکدامشان تاثیر حضور عکاس دیده نمی شود و بی تفاوت به آن هستند, جدا ً خیلی دلم خواست که یکبار در چنین مجلسی حضور داشته باشم.
در ضمن عکاسی از رقص هم در نوع خود کار بسیار سختی است, حداقل خود من که ترجیح میدهم در این موارد بیننده باشم تا عکاس
و چه درهای زیبایی دارد این خانه ....
ممنون
تقريبا مطمئن بودم كه بوشهر نيست. چرا ؟ به خاطر پاركت كف اتاق. معمولا در شهرهاي ساحلي و جاهاي مرطوب كمتر ديده ام از پاركت استفاده كنند. البته عكس سياه و سفيد است، شايد از اين كفپوش هاي لاستيكي طرح پاركت باشد.
در هر صورت عكس زيبايي بود. آقايي كه مي رقصد مرا ياد جهانگير الماسي انداخت !
فرهاد حسيني
خوب برای اینکه تقریبا" هر زمانی که اینا جمع بشن همین برنامه دارن و براشون عادیست.اون جای خالی تو عکس هم برای شما و دیگرانی که اهل دلندخالی کرده بودیم
عکاسی از اینا هم به شرط نلرزیدن کمر و سر و دست کار سختی نیست
و اما فرهاد خان استدلال شما به روی چشم ما ولی گاهی آدم با سلیقه ای مثل اون رفیق ما که توی عکس هم هست پیدا میشه و این خونه جدید رو به سبک قدیم میزنه و کف اون هم از تکه های تخته به ابعاد 10 سانت با چسب به زمین می چسبونه و سنگ و رنگ و لعاب میزنه که میشه این! بوشهریه دیگه !تقريبا مطمئن بودم كه بوشهر نيست. چرا ؟ به خاطر پاركت كف اتاق. معمولا در شهرهاي ساحلي و جاهاي مرطوب كمتر ديده ام از پاركت استفاده كنند. البته عكس سياه و سفيد است، شايد از اين كفپوش هاي لاستيكي طرح پاركت باشد.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote