بردیا عزیز
وقتی چنین سوژه خوب و چنان پس زمینهای دارید...
بیشتر نزدیک شوید. آنقدر نزدیک که در نگاه اول به عکس، سوژه انسانی تان یک Emotional Impact ایجاد کند.
بردیا عزیز
وقتی چنین سوژه خوب و چنان پس زمینهای دارید...
بیشتر نزدیک شوید. آنقدر نزدیک که در نگاه اول به عکس، سوژه انسانی تان یک Emotional Impact ایجاد کند.
سلام
سیامک زرگریان
5D_85 1.8_700D_40 2.8
درود
بردیا جان یک موضوعی را لازم است بگویم امیدوارم به دلیل نگیرید. شما لازم است در عکسهایی که تصمیم دارید انتخاب کنید برای گذاشتن در سایت کمی سخت گیرانه تر عمل کنید. اصلا به فسلفه گذاشتن عکس باید توجه کرد. یعنی عکسی باید گذاشته شود که اصول اولیه عکاسی در آن لحاظ شده باشد. دراری المانهایی باشد و با توجه به مطالعه ای هم که در مقالات سایت داشته اید، تشخیص بدهید که عیب و ایرادی هم ندارند. انوقت در تاپیک نظر دهید عکسی بگذاریم تا از ایرادات پنهان مانده از دید خودمان آگاه شویم و به بالا رفتن سطح عکاسی مان منجر شود.
یا فرضا در تاپیکهای این چنینی با توجه به مضمون تاپیک عکس ایده الی گرفته باشید و خواهان این باشید تا دیگر دوستان هم بببیند و موجبات خلق ایده های جدید را فراهم بیاورد.فکر میکنم بهتر است از کمیت عکسهای ارسالی خود کم کنید و بیشتر بر نقاط فنی و مفهومی آنها متمرکز شوید. امیدوارم که متوجه منظور من شده باشید و خدای نکرده از من به دل نگیرید.
البته اینجا تاپیک نظر دهید نیست. اما بگذارید مواردی را که من در عکس آخر شما دیدم به عرض برسانم:
1- فکر میکنم برای عکس با موضوع انسان لزوما نباید از لنز واید خصوصا در این فاصله کانونی و با این دیستروشن استفاده کنید.
2- قرا است عکس با موضوع انسان باشد ، ببینیده با دیدن این عکس به چیزی که توجه این چوپان را به خودش جلب کرده منحرف میکند.
3- اما مهم ترین اشکال اینست که جذابیتی در نمایی که در پیش رویمان داریم وجود ندارد ( خاک و خل و ساختمانهای نیمه کاره کج و کوله )
تنها نکته مثبتی که در آن موجود است رعایت کردن قانون یک سوم ها در کادر بندی است تقریبا
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 2 January 2010 در ساعت 19:59
عراق ( اقلیم کردستان) - حلبچه