سلام دوست عزیز
خدمت شما عرض کنم که حدود دو ماه پیش ، شبی اهل خونه بهانه گرفتند که حوصله مان به سر رفته و فردا باید یک جایی برویم. اولین جایی که به ذهن ام خطور کرد ، دشت لار بود. سرتون را درد نیارم ، صبح زود بار و بندیل رو برای یک سفر نیم روزه بستیم . وقتی به محل رسیدم چون سراسر آسمان را ابر فرا گرفته بود خیلی خوشحال شدم . (آخه دیر رسیده بودیم و ساعت طلایی عکاسی از کف رفته بود.)
سال قبل با علی بیاتی عزیز برای عکاسی به این محل آمده بودیم و در آنجا از شخصی شنیدم که گودال عظیمی بر اثر برخورد شهاب سنگ به وجود آمده و مستعد تصویربرداری است. به یاد این موضوع به سراغ این سوژه رفتم و مشغول عکاسی شدم تا اینکه در پس زمینه گودال با این صحنه شگفت انگیز مواجه شدم !
بله همان طور که ملاحظه می شود ، شرایط نوری در بالای قله مناسب نبود و به جز نور و سفیدی ، چیز دیگری مشاهده نمی شد.
لنزی که بر روی بدنه داشتم 17-40 بود . روی 40 میلیمتر و با هدف لایه لایه نشان دادن این تصویر و هدایت چشم به سمت قله، کادر بالا را بستم تا در زمان ویرایش کراپ لازم را انجام دهم.
سه پایه را به همراه نداشتم و نمی خواستم که روی دست به صورت براکتینگ اقدام به عکس گرفتن کنم. لذا برای دستیابی به جزئیات آسمان و عمق میدان کافی ، اپرچر را 14 و ایزو را 100 قرار دادم ، سرعت شاتر نیز 125 انتخاب شد.
تصویر نهایی نیز در مرحله ویرایش و به لطف داینامیک رنج بسیار عالی 5D Mark III در مناطق هایلایت به دست آمد.
در پایان از بهانه گیری خانواده ، لایه های تنظیمی Curves ،Levels،Hue/Saturation و پلاگین های Nik و Noiseware که بنده را در راه رسیدن به این عکس یاری نمودند شدیدن تشکر می شود.