waterfall stream
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سپاس فراوان دوست عزیز ،
رنگ ها در مانیتور بنده ، دارای غلظت رنگ مناسبی میباشند و اغراق آمیز به نظر نمیرسند
سپاسگزارم دوست من ، محبت دارید .مثل همیشه شاهد کادربندی بی نقص ، ویرایش عالی و تصویری دلنواز از آقا سعید باریکانی هستیم.
نتونستم به یک لایک اکتفا کنم و لازم دونستم ازتون بابت تصاویری که به اشتراک میزارید یه تشکر ویژه کنم...
سلام. تصویر بسیار زیبا و از دید من بی نقصی ثبت کردید آقای باریکانی عزیز. همیشه از دیدن عکسهای شما لذت میبرم
تنها یک سوال دارم.اینکه در قسمت بالای عکس حوالی ابتدای آبشار، ته رنگ آبی وجود داره و کنتراست نسبت به جاهای دیگر عکس کمتره. این مسئله به چه دلیل ایجاد شده و آیا عدم اصلاح این ناحیه منظور خاصی را دنبال میکنه؟
سپاس
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
سلام دوست عزیز ، مرسی بابت توجه شما ، اما به مورد اشتباهی اشاره فرمودید ، چون از خط جریان آبشار نمیشود به عنوان خط تراز استفاده نمود ، به دلیل اینکه ، آبشار بر روی صخره ایی زاویه دار جریان دارد ،
اگر دقت نمایید ، خط های تراز زیادتری در تصویر میبینید ،
سپاس
سپاس فراوان دوست عزیز ، محبت دارید ،سلام. تصویر بسیار زیبا و از دید من بی نقصی ثبت کردید آقای باریکانی عزیز. همیشه از دیدن عکسهای شما لذت میبرم
تنها یک سوال دارم.اینکه در قسمت بالای عکس حوالی ابتدای آبشار، ته رنگ آبی وجود داره و کنتراست نسبت به جاهای دیگر عکس کمتره. این مسئله به چه دلیل ایجاد شده و آیا عدم اصلاح این ناحیه منظور خاصی را دنبال میکنه؟
سپاس
در مورد ، نکته ایی که اشاره فرمودید ، به دلیل ایجاد تمرکز بیشتر بر آبشار ، و محدوده ی آن ، Brightness آن نقاط ، به مقدار جزیی افزایش داده ام ، که قطعا ، کنتراست کمی کاهش می یابد چون نقاط Shadow ، هم روشن تر میکردند ،
در مورد ته رنگ آبی ، باز هم در مانیتور بنده ، چندان مشخص نیست ، اگر هم هست ، دلیل خاصی نداشته است ، خیر
( اصولا ادیت عکس با لب تاپ ، کار حرفه ایی حساب نمیگردد ، حال اینکه دیسپلی آن نیز IPS نباشد ، و با هر تغییر زاویه ی سر ، و دیسپلی ، رنگها و کنتراست ها و ... تغییر کند ، و الی آخر ... ، به همین دلیل قطعا نقص در کار فراوان است ، :) )
پی نوشت :
نکات بیاری از بازخوردها و مواردی که دوستان اشاره فرمودند آموختم ، یکی از ویژگی ها ابراز نظر و نقد عکسها ، همین هست ، امیدوارم این روند ادامه پیدا کند ،
ممنونم