قشم - اسفند 93
(ویرایش مجدد عکس)
قشم - اسفند 93
(ویرایش مجدد عکس)
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
ارسباران - استان آذربایجان شرقی
instagram: niazch
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
کنتراست عکس کمی بالا به نظر می آید.
واینکه چرا اثری از سایه ابرها روی زمین نیست؟دوستان عزیزم جناب محبی و جناب کشاورز ، یک دنیا ممنونم ازتون بابت انتقادات مفید و سازندهدقیقا من هم ابرها کمی برای آزار دهنده س. با عرض پوزش البته
میشه در این مورد توضیح بفرمائید ؟
در مورد کنتراست و اشباع رنگ کاملا موافقم و خودم هم بعد از ارسال عکس پشیمان شدم چون ادیتش اصلاً خوب نشده .
این عکس ترکیب اچ دی آر از سه شات با اختلاف 2EV هستش، ترکیب در ACR 9 انجام شده و همه عناصر مثل ابرها و ... همه در خود عکس موجود هستند و بعداً اضافه نشدن، در مورد اینکه چرا سایه ابرها روی زمین نیست تنها توضیحم این میتونه باشه که روشنایی زمین در این حد ادیت شده نبود و خیلی پایین تر بود، نمیدونم شاید زاویه تابش خورشید و یا ارتفاع و بزرگی ابرها به شکلی بوده که این زمین موجود در عکس زیر یک سایه خفیف خیلی بزرگ بوده، موقعیت خورشید از روی سایه درخت ها قابل تشخیص هست.
بعد از ترکیب سه تا فایل cr2 و خروجی dng فایل های cr2 رو حذف کردم ولی یک عکس کاملا مشابه و همزمان با ترکیب بندی نسبتا متفاوت وجود داره که تصویر هر سه اکسپوژر رو ضمیمه این پست میکنم. در این شکل و در فایل 0EV (عکس اول از سمت چپ) کاملا مشخص هست که روشنایی زمین خیلی کمتر بوده و میشه گفت خورشید پشت یک ابر بزرگ بوده.
instagram: niazch
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com