درود
درود
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود جناب میری..
خوشبحالتون که به چنین مناظری دسترسی دارید.. ولیکن جسارتا یک.نکته !
چرا اینقدر اصرار به تاکید بر آسمان و ابرها دارید در حالی که بشخصه احساس میکنم فضای پایین تصویر پتانسیل خوبی داشته برای اینکه یه ذره سهم بیشتری بهش اختصاص داده بشه! بعنوان یک بیننده صرف دلم میخواد ادامه اون مسیر و جاده خاکی و بقیه کلبه ها رو ببینم و چون نمیبینم معذب میشم ! آیا استفاده از لنز وایدتر و یا ترکیب چندشات به انتقال بهتر و بیشتر زیبایی اون منظره به من بیننده کمک نمیکنه؟
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
سلام حامد خان
شرح موقعیت عکاسی:
بنده بر روی ارتفاع یک تپه در روستای فیلبند مازندران و حدود 2 متر جلوتر دره ای عمیق وجود دارد ، ابرها در دور دست دیده می شوند و پیش زمینه مناسبی برای گنجاندن در کادر وجود ندارد!
پس امکان استفاده از لنز واید وجود ندارد (لنز 14 میلیمتر همراه بنده بود) . فوکال لنز در اگزیف عکس مشخص است : 63mm بر روی لنز EF24-70mm f/2.8L II USM استفاده می شود تا بتوان سوژه نسبتا مناسبی را در کنار نزدیک ترین ابر در کادر تصویر جای داد. پایین همان جاده ای که فرمودید (حدود 1 سانتیمتر پایین تر از لبه کادر ) کلبه های روستایی مخروبه + یک سری ضایعات از اثاثه روستایی ! پس قاعدتا باید از آن ها چشم پوشی نمود.
این بود شرح ماجرا و دلیل قاب تصویر
برای اینکه بدانید اصراری بی دلیل برای سهم بندی کادرها ندارم ، دو عکس زیر را که قبلا در همین تاپیک پست نموده بودم و اتفاقا در همان محدوده ولی بر روی تپه های دیگر و در ساعاتی متفاوت به ثبت آن پرداختم ، دوباره به نمایش می گذارم :
ممنون از حسن توجه شما
3 شات
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
درود و خسته نباشید خدمت دوستان
داود معانی
از گردو خاکی که ماشینا بلند کرده بودن یجورایی استفاده کردم
با ایتکه چندین وقت از ارسال این عکس می گذرد، هر وقت ماهی را از آب بگیریم تازه است. بد نیست نظرم را که آن روزها مرتب به تعویق افتاد الان بنویسم.
در مورد استثتایی بودن عکس می توانم به تاثیری که عکس روی من گذاشت اشاره کنم. اثری که تا جایی که حافظه ناقصم یاری می دهد در عکسهای منظره ای که اخیرا دیده ام در خاطرم نیست! دیدن این عکس مو را بر تن آدم سیخ می کند. این مورد تاثیر گذاری و گیرایی عکس را نشان می دهد...
و اما به نکته ای ریز که یه نظرم در ویرایش یه آن دقت نشده است هم اشاره کنم: کمی لبه ابرهایی که در دوردست ها قرار گرفته اند بیش از حد واضح(clarity) و پر کنتراست به نظر می رسند. و با توجه به فاصله دورتر آنها نسبت به بیننده، اندکی تناقض در عمق عکس ایجاد می شود.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ویرایش توسط Ali_Nouri : Sunday 7 August 2016 در ساعت 11:48