سلام
Printable View
سلام
6D - Canon 16-35 F/4
سلام و احترام و ادب
نقد و نظرفایل پیوست 77765 دوستان باعث خوشحالیست
سلام
این عکس هرچه باشد، به دسته بندی منظره هیچ ارتباطی نمیتواند داشته باشد! نه طبیعت بکر و زیبایی دارد، نه نقطه عطف و قابل اتکایی. نه پیش زمینه و نه آسمان و نه سوژه زمینی چندان جذاب است که بتواند به عنوان یک عکس منظره به حساب آید. به طور کلی عکس فاقد جذابیت بصری است. ارسال این عکس شاید در تاپیک اسنپ شات و یا عکس طنز مناسب تر بود. مشکلات فنی را که دوستان اشاره کردند.
فایل پیوست 77793
تهران، ارتفاعات دربند.
سلام
سلام
این دو عکس دارم ولی فیلتر از روی دوربین باز نشده . یعنی نچرخوندم سر فیلتر رو تا اثر پلاریزه خودشو داشته باشه
عکسها هم هیچ ادیتی نشده
و فقط دوربین روی نور روز تنظیم شده بود
فایل پیوست 77829
فایل پیوست 77830
عکس دیگه ای فعلا ندارم ایشالله اگر تونستم تستهای بیشتری میگیرم وحتی روی فیلم برداری میزارم که تاثیرش کاملا معلوم میشه.
با سلام
فایل پیوست 77834
سلام
فایل پیوست 77839
ویرایش جدید
سلام
چند روز پیش یه سر به گالری 500px م سر زدم و با مانیتور جدید متوجه شدم ویرایش این عکسم خوب نبوده و پتانسیل بالایی داره
خلاصه نشستم دوباره ویرایش کردم ، تو این ویرایش سعی کردم بصورت جداگانه روی اسمون و زمین کار کنم، و از فیلتر dehaze که
تو نسخه های جدید acr هست بهره بردم و ازفیلتر hdr پلاگین perfet photo suite استفاده کردم و کمی شارپ سازی و خروجی جدید
در مورد رنگ و لعاب سنگها خیلی کار خاصی نکردم با برخورد اب به سنگها خودشون با توجه به نور غروب رنگ و لعاب خوبی داشتن من کمی تقویتشون کردم
یه موردی هم که بهش پی بردم اینه که من با کانن عکس های منظره بهتری میگرفتم نمیدونم چرا نمیتونم با نیکون عکس منظره خوب دربیارم کلا با رنگش تو منطره نمیتونم کناربیام ولی برعکس تو ماکرو وضعیت برعکس اصا یه وضعیه:;) امیدوارم دوستان بحث برندی راه نندازن ،مشکل از منه
در نهایت ویرایش قبلی و جدید حالا چقد موفق بوده رو نمیدونم:فایل پیوست 77843فایل پیوست 77844
درود
فایل پیوست 77847
میخواستم پیام خصوصی بزارم اما امکان ضمیمه کردن عکس نداشت!!!
بهر حال،
چرا اینقدر سایهها را دست کم میگیرید؟
شاید اینطوری بهتر باشد، کمی
فایل پیوست 77854
نقد بفرمایید لطفا
فایل پیوست 77860
به نظر من کشتی عنصر اضافست نصف عکس رو گرفته جذابيتی هم نداره
درود
فایل پیوست 77874
بعد از مدتی کمکاری و دور بودن از سایت و عکاسی، (تنبلی!) میتوان گفت به نوعی جدی ترین حرکت عکاسی این چند وقت اخیرم است.
سلام
فایل پیوست 77912
فایل پیوست 77960
یه بعد از ظهر معمولی، لب جوی در حال نظاره گذر عمر...
آره آب و و هواش خوبه، ولی ما هم بیکاریم :::whistling:::
نمیخواستم این عکسو بزار اینجا، ولی جهت اف تاپیک نبودن خدمت دوستان...
فایل پیوست 77964
فایل پیوست 77978
تهران، ارتفاعات دربند
مازندارن...نور
فایل پیوست 77979
دریاچه چورت مازندران
فایل پیوست 77981
درود
فایل پیوست 77987
اعمال ته رنگ عمدی است.
قایق سر گشته در آب
خرد شد ; شکست