نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
نیما جان، خیلی جالبه اما درمانیتور بنده دیوار کاملا پیداست و به راحتی دیده میشه! وقتی farshad.s گفتن تاریکه تعجب کردم شما که گفتین تعجب بسی بیشتر شد!... حالا ایراد از کنتراست زیاد مانیتور شما هست یا کنتراست پایین مانیتور من! (جالبه که نور صفحه نمایش بنده هم الان روی 50 درصده)
این قضیه خیلی تابحال برای من مشکل ایجاد کرده، کنتراست و غلظت رنگ متفاوت صفحه های نمایش، یکی از زردی بیش از حد یک پرتره میگه و یکی از زردی کمش! یکی از روشن بودن و یکی از تاریک بودنش! ای کاش صفحه نمایش معیاری وجود داشت.
ویرایش توسط Aier : Tuesday 17 January 2017 در ساعت 18:53
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود بر دوستان
بله در مانیتور من هم خطوطی عمودی در زمینه سیاهی پایین تصویر دیده میشه ولی از اونجایی که چنین دیواری در پایین این عکس نه تنها معنی نمیده بلکه اشکال هم محسوب میشه٬ در لحظه اول فکر کردم شاید اشکال در آپلود تصویر باشد.
در مورد معیاری هم که دوستمون اشاره کردن برای صفحه نمایش باید عرض کنم که وجود دارد و راه های زیادی برای تنظیم و مانیتور هست. استفاده از پترن های مختلف تصویری تا کالیبره کردن مانیتور...
من از سیستم مک استفاده میکنم و تا بحال مشکلی با رنگ و نور عکسها نداشتم.نه در سایت های وطنی و نه در گالری های خارجی.یا اگرهم بوده شاید من متوجه نشدم ولی در مجموع فکر میکنم چیزی که میبینم به استاندارد های موجود نزدیک باشد و این عکس جدای از مشکلات فراوانی که دارد مثل کادر بندی غلط و کج بودن برج و ... در پایین صفحه از نظر نور مشکل دارد.
متشکرم