Nikon D3100 kit 18-55
Canon Ixus 210
ISo 80
f2/8
1/60s
من دیروز هم این عکس رو فرستاده بودم.. میخواستم ببینم چرا این عکس پاک شده و تو این تاپیک نبود
خوب شاید دلیلش این باشه که این گل خیلی زشته . بیشتر شبیه یه جونور دریده شده است تا یه گل .
بهنام
از زشت ترین گل دنیا هم میشه عکس خوب گرفت. ایراد این عکس پیش از اینکه به چیز دیگری فکر کنیم کادر بندی نامناسب است. کادر را خیلی به سوژه چسبانده اید ضمن اینکه در نگاه اول به سختی میشه فهمید که این گل باشه. پس دومیش انتخاب زاویه نامناسب است.
سپاس از راهنماییتون.... البته به خاطر فصل سرماست که این گل اینجوری شده چون این عکس مال چند روز پیشه که ته تهران بارون اومد...آماتوریه دیگه....الان که معایب کارو فهمیدم دلیل پاک کردنش برام فانع کننده بود...
سلام دوست عزیز
لازم نبود دوباره پستتان را ارسال کنید. میتوانستید مطابق روال جاری از تاپیک های زیر استفاده کنید.
http://forum.akkasee.com/f122.html
علی قربان زاده
NIKON D3100
Lens 18-105
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون میشم از نظراتتون جهت بهود بهرمندم کنید ...
canon 60d/15 85/nissin866mk2
1/125 .. f5 .. iso100
ویرایش توسط iman mehr : Tuesday 17 January 2012 در ساعت 02:56
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
ببخشید شما دیدید که من این گل را عکاسی میکردم؟ ازقضای روزگار این عکس در آن شرایطی که من عکاسی میکردم بسیار به این شبیه بود.در یک روز گرم تابستان زیر آفتاب گرم و بعد از یک آبیاری مزرعه این گل چنان به وجد آمده بود که من لحظه ها فقط نگاهش میکردم.
کدام جزئیات از بین رفته؟
و البته ببخشید میشه بگید این چه گلی است و در کجا می روید؟
فقط یک سوال دارم. دوست دارم کسی که این عکس را حذف کرده عکسهای خودش را ببینم. اگر لطف کند و آدرسش را به من بدهد شاکر خواهم بود.