درود بر همگی
هادی جان عکس اخیرت بسیار زیباست.کنترل نور و رنگها ،کادر،المانهای حاضر در قاب از نقات قوت است و پیشرفت را در ارسالهای شما میتوان بوضوح دید.لذت بردیم.
درود بر همگی
هادی جان عکس اخیرت بسیار زیباست.کنترل نور و رنگها ،کادر،المانهای حاضر در قاب از نقات قوت است و پیشرفت را در ارسالهای شما میتوان بوضوح دید.لذت بردیم.
سلام
کوروش جان عکست بسیار زیباست.ضمن تشکر میخواستم بدونم چرا متفرقه؟!این عکس بنظرم یه طبیعت یا منظره قشنگه.شاید بخاطر بسته بودن کادره؟یاد ارتفاعات فیلبند ، اشکورات یا ابر افتادم.سپاس
دوست عزیز .
از لطف شما بسیار سپاسگذارم .
راست اش به نظرم یک کمی بسته تر از یک عکس لنداسکیپ اومد ، برای همین اینجا فرستادم .
متاسفانه اگر کادر رو کمی بازتر می کردم ، یک صخره خاکی از زیر می اومد توی کادر که چیز جالبی نداشت . از بالا هم همینطور کوه ها بلند بودند و ادامه داشتند و آسمان داخل کادر نمی آمد .
متاسفانه این چند عکس اخیرم شارپنس اش موقع آپلود خیلی کم میشه در حالیکه قبلن اینطور نبود . از روی شارپنس امضام هم مشخصه . فکر میکنم باید وقتی سایز عکس رو کم می کنم ، یک مرحله دیگر افزایش شارپنس داشته باشم .
به هر حال از لطف شما سپاسگذارم.
در ضمن اینجا بلندیهای جاده سه هزاره .
Camera Model: Canon EOS 1100D - Lens: EF50mm f/1.8 II - Focal Length: 50mm
Aperture: f/1.8 - Exposure Time: 0.0003 s (1/4000) - ISO equiv: 100
پی نوشت : در تاپیک عکس هفته مورد تایید واقع نشد . خوشحال می شوم دوستان نقاط ضعف رو گوشزد بفرمایند
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده