تیره و تار
تیره و تار
امیر نادری
درود
Nikon
وحید شاهوند
حذف شد!
امیدوارم خیال آقای "جواد ابراهیمی" و افرادی که از ایشون تشکر کردن، راحت بشه!
با بعضی از این حرکت های دوستان، یاد روزی می افتم که در دانشگاه کسی بالای بلندی میرفت و فریاد میزد اسلام عزیزمان به خطر افتاد ! وقتی همه به دورش جمع میشدند، صفحه ای از ماهنامه ای را نشان میداد و به عکسی که در آن چاپ شده بود اشاره میکرد........
بعضی ها راه بالا رفتن خودشان را ، به زیر کشیدن دیگران میدانند!
ویرایش توسط saeed2vfx : Thursday 26 January 2012 در ساعت 16:50
از مسئولین سایت عکاسی عاجزانه استدعا دارم که فکری برای حفظشان سایت عکاسی بکنند.
به خدا حیفه که سایتی با این تعداد کاربر و با این سابقه درخشان و این همه مطلب آموزشی مفید و چه و چه و چه، بشه محلی برای به اشتراک گذاشتن عکسهای که تنها کارکردش توهین به شعور مخاطبانشه.
باور کنید این رویه غلطی که هر کسی هر عکسی که دم دستش رسید رو توی سایت به نمایش بگذاره فقط از اعتبار سایت کم میکنه و نه کمکی به پست کننده عکس میکنه، نه به کاربران و نه به اعتبار سایت.
ج.ابراهیمی
سلام دوست عزیز تا اونجاکه من متوجه شدم عکس در یک اتاق گرفته شده که پشت عکس یک پنجره و یک پرده سفید شفاف هست ؟ درسته ؟ اگر به این صورت هست و دید اتاق به سمت بیرون باشه، شاید وجود چراغهای عقب یک ماشین در فضای بیرون باشه که به این صورت افتاده چون اگر دقت کنید یک انعکاس خیلی ضعیف هم در پایین قسمت قرمز پیدا هست ، شاید هم چراغهای تبلیغاتی مغازه ها. شاید عم انعکاس نور قرمز دوربین و یا فلشتون هست.
شاد باشید
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من