ضمن اینکه عکس تراز نیست، به نظرم چندان سنخیتی نیز با این تاپیک ندارد.
Printable View
فایل پیوست 76441
Nikon D5500 l S: 1/40 sec l F: 5.6 l iso: 100 l 35mm Focal length: 82mm
فایل پیوست 77880
ایده کار:
جناب آقای مجيد صفري سخاوت
فایل پیوست 78046
"سرها همه یکی ست، آنچه درون آنهاست متفاوت است ! "
فایل پیوست 79825
باران !
خسته نشدی از نباریدن ؟!
اصفهان - زاینده رود - دی 1395
فایل پیوست 80259
خاطرات سوخته
من هم نظری دارم، راستش چند بار توضیحات رو خوندم تا تونستم از خود عکس چیزی بفهمم.
بنظرم اگر قرار بود عکس رو بسوزونید بهتر بود صورت رو بسوزونید و چشم ها رو نگه دارید، راستش در نگاه اول پیدا کردن المانی قوی در عکس خیلی سخته
درضمن بنظرم بهتر میبود با روشنایی مناطق مختلف عکس، یکسان برخورد نشه. من بودم حتما از وینیت و داج و برن استفاده میکردم.
من الله توفیق
عکس مفهومی باید در نگاه اول اون مفهومی که مد نظر عکاس بوده رو به ببیننده منتقل کنه....حالا نگاه اول نشد نگاه دوم...نگاه سوم... نگاه چهارم هم قبوله ! ولی در مورد عکس شما بنده الان نیم ساعتی هست که بهش خیره شدم و هنوز نفهمیدم مفهومش چیه ! البته جسارت نشه بنده هم سواد زیادی در عکاسی ندارم
و صرفا از دید یک بیننده صرف نظرم رو گفتم ..اگه توضیحی در موردش بفرمایید خیلی ممنون میشم
سلام
وقتی این دوتا پنجره رو دیدم
یاد این شعر اردلان سرافراز افتادم..........
توی یک دیوار گلی
دوتا پنجره اسیرن
دوتا خسته دوتا تنها
یکیشون تو یکیشون من
نمی تونیم که بجنبیم
زیر سنگینی دیوار
همه ی عشق من و تو
قصه هست قصه ی دیوار....
پرواز
نمیدونم اما ممکنه این عکس رو با ارفاق در دسته سورئال پذیرفت یا نه ؟!
نمیدونم چرا هیچ کس در این تاپیک فعالیت نمیکنه !؟ کسی علاقمند نیست ؟ درسته که سطح کارها شاید خیلی پایینتر از حد انتظار باشه اما صحبت کردن و نقد کردن ( علمی و نه سلیقه ای ) حتما باعث پیشرفت میشه . من وقتی پشت صحنه کارهای خارجی رو میبینم که چقدر تلاش میکنند برای یک ثبت زیبا وقت و هزینه صرف میکنن دیگه نسبت به عکسهای خودم حس خوبی ندارم و توقع هم ندارم از نظر دیگران قابل قبول باشند اما باز هم اینجا پست میکنم به امید پیشرفت !
اما این عکس : در مورد انتقال مفهوم چیزی که در ذهنم بود نمیدونم چقدر موفق بودم !؟