صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26
Like Tree170تشکر

موضوع: عکس شماره ۱۷

  1. #11
    كاربر ويژه farsad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 2006
    محل سکونت
    اینترنت
    نوشته ها
    2,131
    تشکر شده
    18493
    تشکر کرده
    7124

    پیش فرض

    این یکی از عکسهای واقعا به یاد ماندنی برای من است. نشان دادن انسان در بند. یکی از نکات قوت عکس هم این است که هنوز شخص در حال ریختن این قیرهاست که نشون دنده اینه که ما در حصارهایی و مشکلاتی که خودمین در اطرافمون ایجاد کردیم گرفتاریم. از لحاظ بصری واقعا عکس خوبیست. البته من نسخه ای با غلظت رنگ کمتر یا سیاه و سفید کنترل شده با لباس قرمز رو بیشتر میپسندم و البته از نظر من ایرادی نداشت که اون دو تا گوشه بالا رو هم خودشون با استامپ پر میکردن.
    nmroshan، ME، M.Mobin و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرساد غفاریان
    farsad.me
    فوتوبلاگ: TrappedLight.net

  2. #12
    كاربر ويژه
    تاریخ عضویت
    June 2006
    نوشته ها
    2,244
    تشکر شده
    8869
    تشکر کرده
    5959

    پیش فرض

    سلام

    با حذف گوشه‌ها مخالفم! عکس چیز دیگری می‌شود.

    خطوط و راهی که به قول دوستان هزار توست و انسان مدام در زندگی خود این هزارتویی را دامن می‌زند.
    گوشه‌های خالی نشان از فضای دیگری است که البته گذر از این هزارتویی و رسیدن به آن راحت نیست.
    .

  3. #13
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    March 2011
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    3
    تشکر شده
    601
    تشکر کرده
    55

    پیش فرض

    سلام به همه دوستان
    فکر می کنم همه به اندازه کافی در خصوص هندسه ،ترکیب و فریمینگ عکس توضیح دادن و اما من می خوام به مفهوم عکس بیشتر بپردازم نکته که قبل تر هم بهش اشاره شده اینه که عکس به خودکرده های انسان اشاره می کنه . به نظر من این عکس می تونه نمادی از زمین باشه زمینی که هر روز گوشه ای از اون رو تسخیر می کنیم و بعد شروع می کنیم مثل کرم ابریشم دور خودمون تنیدن ولی به جای خلق ابریشم مفید دور خودمون تار سیاه و آلوده ای می تنیم که در اون می چسبیم و پاهامون گیر می کنه اونقدر می تنیم تا به مرکز این پیله برسیم و اونوقت نوبت اینه که این پیله رو ترک کنیم و جایی همین نزدیکی ها پیله دیگر بتنیم و این ادامه داره ، قرنهاست که ادامه داره .... گاهی که اوضاعمون خوب نیست یه پیله کوچک و وقتی وضع و حالمون خوبه پیله های بزرگی می تنیم و حالا فقط در اون گوشه های بالا اندک فضایی برای تنیدن وجود داره و باید از خودمون بپرسیم حالا که ما معتاد تنیدنیم کجا باید تنیــــــــــــــــــــــ ـد ؟

    شاید این تصویر و همین توضیحات رو بشه برای ذهن و روحمان هم عینا گفت و اینکه آیا گوشه ای در ذهن و روحمون مونده که سیاهش نکرده باشیم ؟!

    ممنون از عکاس این عکس بخاطر برداشت خلاقانه اش.
    nmroshan، Amir Abdolpanah، mehran_sh_t و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nima Moghimi

  4. #14
    كاربر فعال Moty آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2011
    محل سکونت
    آمل
    نوشته ها
    787
    تشکر شده
    2494
    تشکر کرده
    3738

    پیش فرض

    سلام به همه دوستان
    من میخوام یکم این عکس رو به خودمون یعنی شخصیت انسان نزدیک کنم
    همه میدونیم انسان ها همه دارای چند بعد شخصیتی ،روانی و ... و انسان تک بعدی عملا وجود نداره ، هرچه ما در زنگی به جلو میریم مانند این عکس لایه ای از بعدی به شخصیتمون اضافه میشه بعضی ادمها انقدر سریع این لایه8 هارو دور خودشون درست میکنن در اصطلاح میگیم این دسته از ادمها شخصیت پیچیده ای دارند و به همین راحتی نیشه بهشون نزدیک شد تو بعضی هام این لایه های رفتاری کند تر شکل میگیره در واقع شخصیت انسان مثل یه پیاز میمونه که هرچی بزرگتر میشه لایه ها بیشتر و شناخت اصل فرد برای دیگران مشکل و حتی خود فرد هم تو خودش گم میشه و بعد از یه مدت میبینه خودشم با خودش غریبه است من این مطلب و خیلی ساده بیان کردم تا به این عکس بپردازم
    تو این عکس این فرد گویا اگاهانه داره دور خودشو لایه لایه درست میکنه(این تیپ ادمها که اگاهانه سعی در فریب و نشان ندادن خود واقعی شون به دیگران دارند در جامعه زیادند)
    و هرچی به جلو میره این لایه ها زیادتر میشه ولی وقتی به خودش میاد دیگه خودشم خودشو نخواهد شناخت و در این لایه ها گرفتار شده و مجبوره هی نقش بازی کنه
    گردابی که بعضی از ما ادمها برای بازی با ادمهای دیگه برای خودمون درست میکنم ولی ناغافل از اینکه اولین بازی خورنده اون خودمونیم ....
    من هم با دوست عزیزمون که گفتند عکس سیاه سفید بود بهتر میشد موافقم اون جوری فضای ابزورد کار بهتر نمایان میشد (نظر شخصی)
    با احترام فراوان مرتضی صادقیان
    http://instagram.com/Morteza__sadeghian
    http://instagram.com/man.sa_photography

  5. #15
    كاربر همراه mehran_sh_t آواتار ها
    تاریخ عضویت
    December 2010
    نوشته ها
    132
    تشکر شده
    638
    تشکر کرده
    481

    پیش فرض

    اولین چیزی که با مشاهده عکس به چشمم اومد حضور انسان درون عکس بود، سپس دایره های اطرافش و بعد دایره های با مرکز جلوی سمت چپ عکس. به نظرم عکس داره یه جور محدود کردن آدم ها توسط خودشون رو نشون می ده. این که برای زندگی شون حد می زارن و خودشون خودشون رو محدود می کنن و در بعضی مواقع (با توجه به عکس که فقط یک انسان رو می بینیم و به نظر میاد تمام این دایره ها کار اون باشه) برای زندگی دیگران نیز حد و مرز می زارن. یعنی انسان هایی هم که برای خودشون حد و مرز ندارن با جبر جامعه ای که توش هستن محدود میشن. و این موجب جدایی آدم ها از هم میشه (دایره ها از هم جدا هستند).
    و شاید در مرتبه ای بالاتر بشه گفت که موجب نابودی انسانها داره میشه، همونطور که در بقیه مرکز های دایره انسانی مشاهده نمی شه
    nmroshan، Reza Safaei، nimbo و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Mehran Sheikholeslami

    طراحی وبسایت : Mehran-SH.IR
    گالری

  6. #16
    Moderator nmroshan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    February 2004
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    5,263
    تشکر شده
    38313
    تشکر کرده
    11580

    پیش فرض

    عکس دارای ویژگی‌های متعددی است که ارزش فکر کردن و صحبت کردن دارد.
    یکی از این ویژگی‌ها، ایده و اجرا بوده است. ارزش ایده را نباید دست کم گرفت. بسیاری از آثار ماندگار هنری، دارای ایده‌های قوی بودند. ایده بخودی خود الهام نمی شود. مقدماتی دارد و شرایطی. برای رسیدن به ایده‌های خوب، تلاش لازم است.
    ساختار عکس دارای انسجام خوبی است. بسیاری از عناصری که در یک عکس می‌تواند باعث قوت کامپوزیسیون و جلب توجه گردد، در عکس وجود دارد. از طرح‌های جذاب خطوط بگیرید تا جایگذاری خوب نقطه قوی عکس. قرارگیری نقطه اصلی و انسانی عکس و رنگ آن، یکی دیگر از ویژگی‌های عکس است. نقطه قوت عکس، حضور انسان است. بدون این عنصر، عکس دیگر این عکس نبود.

    زاویه عکس را نیز ببینید. زاویه دید از بالا به پایین است و همزمان، پرسپکتیو نیز در عکس گنجانده شده است. یک عکس تخت از بالا به پایین نیست. کلا عکس های بالا به پایین ذهن را به سمت مفاهیم ماورایی سوق می دهد و جنبه فلسفی را تقویت می‌کند. اما در این عکس علاوه بر این اثر، پرسپکتیو نیز وجود دارد و عنصر انسانی را کوچک و حقیر کرده است.
    این کوچکی عنصر انسانی را اضافه کنید بر تنهایی‌اش و محاط شدنش با خطوط. خطوطی که خود رسم کرده است. خطوطی که نشانه گیجی و پیچیدگی است.
    حالا که همه این ویژگیها را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم، می‌شود فهمید چرا عکس چنین مفاهیمی در اذهان دوستان ایجاد کرده است و چرا چنین نکاتی را از عکس برداشت کرده اند.

    ----

    عکس، کاری از آقای reza212 است. ایشان نیز اخیرا به جمع ما پیوسته اند. ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، منتظر آثار خوب دیگرشان نیز هستیم.

    ------

    گمان می‌گنم دیگر موقع آنست که نقدها ساختار بهتری داشته باشند. تبیین مفاهیم استخراجی عکس، یکی از عناصر نقد است و هنگامی می‌تواند ارزش‌مند باشد که بر پایه تحلیل صحیح و منطقی استوار باشد. برای هر نتیجه‌ای، باید دلیلی منطقی داشته باشید تا نقد ارزش‌مند گردد.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

  7. #17
    كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2008
    نوشته ها
    1,462
    تشکر شده
    6609
    تشکر کرده
    1982

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan نمایش پست ها
    یکی از این ویژگی‌ها، ایده و اجرا بوده است.
    ...
    تبیین مفاهیم استخراجی عکس، یکی از عناصر نقد است و هنگامی می‌تواند ارزش‌مند باشد که بر پایه تحلیل صحیح و منطقی استوار باشد. برای هر نتیجه‌ای، باید دلیلی منطقی داشته باشید تا نقد ارزش‌مند گردد.
    با سلام
    قبل از پست جناب دکتر علاقه ای به نظر دادن نداشتم اما ....
    یک نگاه کمی منطقیتر به خطوط موجود در عکس و حجم مایع بکار رفته نشان میدهد برای ایجاد آن چند بشکه مایع استفاده شده است. فکر میکنم یک کارگاه ستختمانی باشد و کارگری که در حال کار است. پس بحث داشتن ایده، خلاقیت و ... منتفی است. مگر بخواهید بگویید که چند نفر به عکاس کمک کردند و این چند بشکه مایع را حمل کردن و .... که بند کلا حرفمو پس میگیرم .
    در مورد کادر تصویر هم حدث میزنم با خالی بودن قسمتهای دیگر به سختی میشد کادر دیگری انتخاب کرد. احتمالا این عکس از ساختمان کنار این محوطه گرفته شده است. و آقای کارگر برحسب اتفاق بعد از تکمیل این حلقه ها در نطقه طلایی قرار گرفتن.
    حالا این دوست عکاسمون احتمالا بعد از دیدن عکس خودش از خودشون پرسیدن "خوب حالا این یعنی چی؟ " بعد هم گفتن خوب مهم نیست با عنوان مفهومی منتشر میکنم دوستان زحمت معنی کردن رو میکشن.
    خلاقیت و منحصر بفردی، نمادهایی از گرفتاریها و یا سردرگمیهای بزرگ و کوچک انسان، نمایشگر زندگی پر پیچ و خم کارگر، نشاندهنده نوعی آرامش و تعادل در ذهن فرد یا زندگی او و ...... اما این کارگر فقط کار روزمره را انجام میدهد
    ممکن است بعضی از دوستان بگوییند ما عکس را نقد میکنیم و گرفتن این عکس با برنامه ریزی و هدف امکان دارد و .... اما گاهی در نگاه واقع بینانه و منطقی اینگونه مفاهیم متصور نمیشود.

    آف تاپیکا عرض میکنم، اینجارو دارن اسفالت میکنن؟ :biggrin:
    nmroshan و nimbo تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

  8. #18
    Moderator nmroshan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    February 2004
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    5,263
    تشکر شده
    38313
    تشکر کرده
    11580

    پیش فرض

    جناب دانش‌پایه
    فکر کنم سوء تفاهم هایی پیش آمده است.
    ۱- ایده و اجرا الزاما مربوط به کار عکاس نمی‌شود. من عکس را می بینم. و بر اساس آن نظر می‌دهم. ایده و اجرا در این عکس همان قدر می‌تواند باشد که عکاس بقول شما این صحنه را دیده و منتظر ایستاده تا عکس را در زمان مناسب بگیرد. همین حد کافی است. نیازی نیست که خودش همه کارها را انجام دهد تا به او امتیاز ایده و اجرا بدهیم. بسیاری از عکسهای مشهور در لحظه گرفته شده اند. اما این لحظه‌ها چرا به سراغ هر کسی نمی آیند؟

    ۲- وظیفه منتقد، نقد عکس است. نیازی نیست که هنرمند تمام مفاهیم و تحلیلهای منتقدین را در هنگام عکاسی در ذهن داشته باشد و عکاسی کند. ارزش عکس به ذهنیت یا مفاهیم ذهنی هنرمند نیست. خود عکس، ارزش خود را تعیین می‌کند. ارزشگذاری آثار هنری دارای معیارهای مشخصی است.

    ۳- نقد و تحلیل عکس ربطی به ذهنیت و یا نیت عناصر موجود در عکس نیز ندارد. عکس کاهنهای معبد شینتو متعلق به ورنر بیشوف را ببینید. دو کاهن در حال گذر هستند. بدون این که ما بدانیم چه فکری در سر دارند. بعد بروید نقدها را بخوانید. عکسهای کارگران معدن سالگادو را ببینید. بعد نقدها را بخوانید.
    در این عکس هم اصلا اهمیتی ندارد که آن فرد مشغول کار روزانه است و یا مشغول تفکر در منشاء جهان یا فلسفه مدرن. ما عکس را نقد می‌کنیم. و در این نقد کار یا تفکر آن فرد جایی ندارد.


    ۴- ممنونم که نظرتان را می‌گویید. بسیاری ممکن است همین نظرات را داشته باشند و نگویند. گفتن همیشه بهتر است. دری گشوده می‌شود به بحثهای بیشتر. می‌آموزیم و لذت می‌بریم.
    m.daneshpayeh، M.Rahimizadeh، mehran_sh_t و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

  9. #19
    كاربر همراه
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    208
    تشکر شده
    479
    تشکر کرده
    752

    پیش فرض

    سلام
    خوب من هم کنجکاو هستم بدانم دقیقن این چیست.
    راستش فکر نکنم این تنها یک کار عمرانی باشد (شاید) دلیل هم آن دایره ها و بیضی هایی هست که به طور تقریبا منظمی رسم شدند.که اگر دلیل خاصی برای آن نباشد فکر نکنم کارگری حوصله چنین کاری را داشته باشد. خوب همه ما کارگران آسفالت کار را دیده ایم که چگونه کار می کنند!
    و سوال اینکه چرا از اطراف به داخل حرکت کرده؟

    برای اینکه زیاد آف نشه، من رنگی بودن عکس را به سیاه و سفید بودن ترجیح می دهم . لباس قرمز شخص هم نکته مثبتیست برای برجسته کردن نقش مرد درون تصویر.

    پیروز باشید
    Reza Safaei تشکر می‌کند.
    بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.

  10. #20
    كاربر بسیار فعال Amir Abdolpanah آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,889
    تشکر شده
    20281
    تشکر کرده
    10736

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    خلاقیت و منحصر بفردی، نمادهایی از گرفتاریها و یا سردرگمیهای بزرگ و کوچک انسان، نمایشگر زندگی پر پیچ و خم کارگر، نشاندهنده نوعی آرامش و تعادل در ذهن فرد یا زندگی او و ...... اما این کارگر فقط کار روزمره را انجام میدهد
    ممکن است بعضی از دوستان بگوییند ما عکس را نقد میکنیم و گرفتن این عکس با برنامه ریزی و هدف امکان دارد و .... اما گاهی در نگاه واقع بینانه و منطقی اینگونه مفاهیم متصور نمیشود.
    به نظر من یکی از ویژگی های هنر، مصداق داشتن این مصرع در مورد آن است:

    هر کسی از ظن خود شد یار من

    شاید دقت در این مفهوم، مشکل شما را با این نوع نگاه در نقد برطرف سازد.
    m.daneshpayeh و Miri تشکر می‌کنند.
    مهمتر از عکاس خوب بودن، انسان شریف بودن است.


صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •