کیاوش عزیزاقاي مهران موافق نيستم ، من با قسمتهاي بولدشده موافق نيستم. فكرميكنم ازانجاكه اين ذهنيت شماست درباره زن امروزي ، ازاين عكس هم چنين نتيجه گرفته ايد. گرچه اگرواقعا اين عكس همين منظورراداشته باشد ،كه بعيدميدانم ، درانصورت ،پس من كل اين عكس راازنظرمعني قبول نخواهم داشت.چراكه به نظرم باقيماندن سايه اي اززن امروزي فقط شعارهست. زن ديروز چه داشته بيشتر؟ جز اينكه درخانه به سابيدن و شستن وپختن و زبان بستن و... اكتفاميكردهاست، به چه ميباليده ست؟ اينهاالبته ارتباطي با نقدعكس ندارد. اما بانقدشما ،چرا. ارتباط دارد.
ازانجاكه معتقدم زن امروزي ، پله هاي زيادي جلوتررفته از ديروز( ديروزكجا زن انديشمندو معلم وپزشك وعكاس و... بود؟!) ، اين عكس فاقداين معني ست كه شما فرموديد. ممنون وببخشيد.
چیزی که من گفتم، چیزی بود که در عکس دیدم (اینکه پیش زمینه ذهنی من توش تاثیر داشته بدون شک درسته)
من در تصویر زنی ندیدم، جز چکمه و چترش (به شخصه چکمه رو جزء ظواهر جذاب زن می دونم!) و فقط سایه اش رو دیدم، پس زن نیست و سایه اش هست، حالا من یکم آب و تابش دادم که زیاد شه!
شما می تونید از روی عکس بگید چیزی که من میبینم اشتباهه و معنی دیگری داره (به فلان دلیل و ...) اینکه شما یک عکس رو از لحاظ معنی قبول دارید یا نه، اگر هم جزئی از نقد عکس باشه، بعد از نقد میاد (اگر دقت کنید من هم در هیچ جا از نوشته ام نگفتم که موافق و یا مخالف این فکرم، البته در ادامه میگم) شما هم می تونید برداشتتون از عکس و یا نظرتون درباره این که عکاس چرا این عکس رو گرفته (چی میبینید) بگید، اینکه نظرش درسته یا نه واسه بعدشه
اینکه در مورد ذهنیت من گفتید، نادرست نبوده، ولی درست هم نبود، مساله ایه که مدتیه درگیر اونم. بقیه حرفاتونم در مقایسه با زن دیروز و امروز به دو دلیل در اینجا ادامه نمیدم، یکی اینکه خودم هنوز اعتقاد ثابتی ندارم که بخوام ازش دفاع کنم، دوم اینکه خارج از بحث نقد عکس میشه. اگر مایل به متعاقد کردن من هستید ( ) در جای دیگه بحث می کنیم
** با اون ببخشید آخرتون مشکل دارم ;) اینطوری منم معذب می کنید!