ویرایش توسط Vahid : Tuesday 23 August 2011 در ساعت 22:30 دلیل: جابجایی عکس از قسمت پیوست به داخل پست
مسعود بیرامی
Jhowan photography
ویرایش توسط Vahid : Wednesday 24 August 2011 در ساعت 16:10
.
سلام...
با تشکر از همه دوستانی که در هفته گذشته در این تاپیک، عکس ارسال کردند. مشارکت دوستان بسیار خوب بود و امیدواریم هر هفته عکس های بهتر و بیشتری ارسال شود. جالب اینکه دو نفر از کاربران فروم اولین پست شان را در این تاپیک ارسال کردند ! :)
همانطور که اعلام شده بود،امشب آخرین فرصت ارسال عکس ها بود، پس این تاپیک قفل میشود.
جهت یاد آوری
عکس های منتخب
هر هفته دو عکس منتخب داریم.
- عکس منتخب کاربران : ملاک عکس منتخب از دید کاربران فعلا تعداد تشکر های ارسال شده برای یک عکس است.
- عکس منتخب داوران : داوران پس از پایان هفته یکی از عکس ها را به عنوان عکس منتخب داوران یا Editor's Choice اعلام خواهند کرد.
نتایج داوری عکس ها جمعه شب، 4 شهریور 1390 از طرف گروه داوران در همین تاپیک منتشر خواهد شد.
دوستانی هم که تا به حال فرصت نکرده اند عکس ها را ببینند، وقت دارند تا جمعه شب عکس های ارسالی کاربران گرامی را مرور کنند. (فعلا امکان بهتری از شمارش تشکر ها برای مشخص کردن عکس منخب کاربران نداریم )
شاد باشید.
روزها میگذرد، سالها میآید
در رهگذرِ این گذرِ نیک، یاد یک چیز به جا میماند
هفتههای من و تو
یک هفته گذشت، هفتروزِ متفاوت از پیش
سلام
ابتدا از طرف گروه داوران و مدیران تالار گفتگوی عکاسی از همۀ دوستانی که عکس فرستادند، تشکر میکنم؛ از دوستانی که این همراهی را تقبل کردند.
اولین هفته از تجربۀ شیرینِ موضوع مشترک با عنوان «کفش» گذشت، تجربهای که اگرچه بهدلیل نوپا بودن، همیاری زیادی میطلبد اما نتیجۀ نیکی به همراه دارد؛
و خوشبختانه برایند فکریِ جمعی و غالب بر این روند مثبت است.
امید میرود هفته و هفتههای پیش رو، محتوی و کیفیت عکسها از هر لحاظ سیر صعودی بیابد و آنچه به دید میرسد تصویری خلاق و درخور باشد.
داوری موضوع هفتۀ گذشته ـ موضوع کفش ـ سر موعد به پایان رسید که متأسفانه به دلیل مشکل سرور فروم، اعلام نتیجه به تعویق افتاد.
روی عکسها بحثهای کافی انجام و کارهای دوستان خوبم از دو منظر بررسی شد؛ یکی به عنوان عکس برتر هفته و دیگری برای انتخاب اثر شایستۀ تقدیر.
ضمن تشکر از همۀ دوستانم در دوسوی این فعالیتِ جمعی، افتخار دارم تا نظر نهایی جمع داوران و کاربران گرامی را اعلام کنم:
بهترین اثر از دید کاربران:سپاس
عکس جناب آقای محمد خلیلی
این عکس با اختلاف 1 تشکر بیشتر نسبت به عکس آقای صبحدل توسط کاربران گرامی انتخاب شده
_MG_5101-Edit-flat.jpg
............................... انـتـخـاب داوران ...............................
اثر شایـستۀ تقدیر:
عکس کاربر محترم Ahmad-d، برای نگاه تیزبینانه و ایدۀ اولیۀ خوب
A-D.jpg
عکس برتر این هفته:
عکس جناب آقای مسعود بیرامی (نام کاربری: 350)
برای ایدۀ اولیه، جستجو و نگاه خوب/متفاوت به موضوع، رعایت مسائل فنی و پردازش مناسب
350.jpg
ویرایش توسط Vahid : Saturday 27 August 2011 در ساعت 10:47
.