سلام وحيد عزيز :
قطعا معيار هايي كه اشاره كردي معيار هاي پر كار برد تري هستند ولي براي من تو اين وضعيت (دزديده شدن دوربين و اولويت خريد دوربين و لنز به خريدن فلاش اكسترنال) اين حالت استروبوسکوبیک(اين فكر كنم اسميه كه تو فلاش اكسترنال داره(؟) چون توي دي 80 كه اسمش ريپيتينگ فلاش بود) يكي از معيار هام هست ... با اين كه تا حالا slr فقط نيكون (d70s و d80 ) داشتم ولي الان به خاطر بدنه خوب 40d كنون به اون متمايل شده بودم و اگر كنون اين گزينه رو داشت اون رو مي خريدم
شايد هم بشينم و محاسبه كنم ببينم اگر تا دو ماه آينده پول خريد فلاش اكسترنال رو مي تونم جور كنم الان همون 40d رو بخرم ( فقط بدنه اش رو).
در واقع مي تونيد انتخاب كنيد كه به سوژتون در هنگام باز بودن پرده شاتر چند بار فلاش بخورهمنظور از ريپيتينگ فلاش هم گزينه ايست كه تو زير منوي فلاش تو دوربين هاي نيكون وجود داره و شما مي تونيد تعيين كنيد كه هنگام گرفتن يك فريم فلاش برون خيز دوربين چند بار تخليه بشه، مثلا مي شه جوري تنظيم كرد كه اگر شاتر 2 ثانيه باشه 2 يا 4 يا دفعات بيشتري تخليه بشه و هر چقدر تعداد دفعات بيشتر باشه قدرت فلاش كم تر خواهد بود.
البته خوب طبق گفته وحيد تو دي 60 چنين گزينه اي نيست.
با سلام
به طور مثال Canon 5D و Canon 5D Mark II که جزو بدنه های Full Frame هستند فلاش داخلی ندارند.
فلاش داخلی دوربین Canon EOS 40D قابلیت Stroboscopic ندارد.
قابلیت های فلاش داخلی Canon EOS 40D
در برند Canon فکر میکنم هیچ بدنه ای این قابلیت را نداشته باشد.کد:• Auto pop-up E-TTL II auto flash • FOV coverage up to 17 mm (27 mm equiv.) • Guide number approx 13 m / 43 ft (ISO 100) • Cycle time approx. 3 sec • Flash compensation +/-2.0 EV in 0.3 or 0.5 EV increments • X-Sync: 1/250 sec
من فلاش 580EX II دارم که دارای حالت Stroboscopicهست ولی تا به حال دوبار از آن استفاده کرده ام ( یک بار ، روز اول بود برای تست !)
پی نوشت
دلیل شما برای استفاده از عبارت "فلاش برون خیز" را متوجه نشدم !!!
اگر این ترجمه "Pop-Up Flash" هست که ترجمه ای کلمه به کلمه هست و برای کلمه Flash هم باید فکری بکنید ( نظر بنده "تابش آنی" یا "درخشش لحظه ای" است !)
استفاده از اصطلاحات فنی از زبان انگلیسی در زبان فارسی در یک فروم تخصصی اشکالی ندارد (حداقل برای جستجوی مطلب در فروم مفید است ) و به نظرم اینگونه ترجمه به معنای پاس داشتن زبان پارسی نیست.
موفق باشید.
خوب من از وقتي كه يادم هست(زمان دوربين هاي كنون eos فيلمي فكر كنم) به اين فلاشي كه بيرون مي جهيد فلاش برون خيز مي گفتن و مي نوشتن تو مجله ها(عكس ،عكسنامه و اون موقع مجله تخصصي عكاسي ديگه اي كه نبود؟) و احساس مي كنم تركيب فلاش برون خيز تركيب قابل درك تري از فلاش داخلي هست ولي خب مي تونستم از Pop-Up Flash هم استفاده كنم و اگر استفاده نكردم شايد چون از همون اول برون خيز بكار مي بردم و گرنه كسي كه برند ديجيتال نيكون رو بعد از 3 سال ول مي كنه و به كنون تمايل پيدا مي كنه رو چه به تعصب و اين حرف ها....؟دلیل شما برای استفاده از عبارت "فلاش برون خیز" را متوجه نشدم !!!
اگر این ترجمه "Pop-Up Flash" هست که ترجمه ای کلمه به کلمه هست و برای کلمه Flash هم باید فکری بکنید ( نظر بنده "تابش آنی" یا "درخشش لحظه ای" است !)
محمد جان
حتما ميدوني بدنه هاي canon امكانات فلاش وايرلس nikon رو هم ندارن...و 40D هم از اين قائده مستثني نيست.
البته اگه اشتباه نكنم اخيرا تو 7D مثل اينكه يه كارايي كرده..
راستي دو روز پيش كه ناصر خسرو بودم يه 40D ديدم با 85 - 17 ميداد 1200 !
ضمنا از اين كلمه برون خيز يه جورايي خوشم اومد...هميشه دنبال يك كلمه فارسي خوب براي اين كلمه pop up ( كه احتمالا تو انگليسي بسادگي از روي صداي بيرون پريدن فلاش يعني " پاپ " ساخته شده ) ميگشتم.:biggrin:
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Tuesday 27 October 2009 در ساعت 09:22
سلام
من چون از قديم الايام كه دوربين هاي فيلمي مختلف داشتم و اون موقع ها فلاش POP UP مد نبود و دوربين ها نداشتند عادت به استفاده از فلاش اكسترنال داشتم و حتا اواخر دوران فيلمي كه از EOS استفاده مي كردم و فلاش پاپ آپ داشت هم به خاطر قدرت كمش بازم از فلاش قوي تر يونومات خودم استفاده مي كردم و قيد TTL رو هم زده بودم و از طرفي چون 90% عكس هام رو در منزل و با فلاش مي گيرم همون روز اولي كه ديجيتال خريدم يك فلاش 580 هم خريدم و براي همين هيچ گاه اين مشكل آذرخش هاي پياپي فلاش هاي سر خود كنن كه همه رو عصبي كرده رو احساس نكردم بنابر اين در اين زمينه كمكي بهتون نمي تونم بكنم ولي اگر امروز مي خواستم دوربين بخرم ( با توجه به همون موضوع بالا كه بيشتر عكس هام رو با فلاش مي گيرم) احتمالا مي رفتم سمت نيكن .
به شما هم توصيه مي كنم اگر فلاش عنصر مهمي تو عكاسي تونه تغيير برند ندين.
فرهاد حسيني
بيشتر عكس هام رو با فلاش مي گيرمممنون فرهاد عزيزاگر فلاش عنصر مهمي تو عكاسي تونه
و سوالم اينه كه اگر امروز مي خواستي دوربين بخري احتمالا مي رفتي سمت نيكون به خاطر سيستم فلاش pop up نيكون يا به خاطر فلاش هاي اكسترنال نيكون؟
فرهاد حسيني
سلام سیستم CLS نیکون تا چند متر برد داره و فلاش را درگیر میکنه؟
آیا در هوای آفتابی CLS میتونه به فلاشی که حدود 6متر یا 10 متر آن طرفتر هست دستور شلیک بده یا نه؟