سلام
منم مدت زیادیه این مدل رو دارم
خطایی ندیدم نسبت به قیمت واقعا خوبه.
فقط مشکلی که من دیدم درب محل باطری هاست
این زائده های قفل و نگهدارنده درب خیلی ضعیفه
ماله من شکسته.
درب یک کجا گیرم میاد دوستان کسی سراغ داره؟
درود بر دوستان. من تقریبا تجربه استفاده از چند مدل فلش اسپیدلایت کنون رو دارم. هم 400 و هم 580 و از یانگنو این مدل را به دلیل قابلیت های زیادی که داره و تقریبا solid copy اسپیدلایت 600 کنون هست، انتخاب کردم. ازش دو عدد به همراه ترنسمیتر e3 یانگنو دارم. و اما عملکرد: از نظر عملکرد می تونم بگ هیچ تفاوتی با کنون نداره. سینک شدن راحت و تنظیمات فراوانی برای کاستمایز شدن داره که خیلیهاش استفاده نمی شه. شخصا احساس می کنم در بعضی از موقعیت ها وایت بالنس دچار خطا هست با این فلش ها و سرعت ریفرش هم عالیه. از نظر ساخت طبیعتا به لحاظ قیمت شکنی که یانگنو در برابر کنون کرده با ارائه این مدل، انتظار همون بدنه کنون رو نباید داشت. علی الخصوص باز و بستن در محفظه باتری که من شخصا با ترس و لرز انجامش می دم چون فکر می کنم همین الانه که بشکنه! و اهرم کیپ کردن فلش پس از بستن رو دوربین هم نسبت به مدل کنونی، شل تر هست. در کنون با بستن این اهرم، فلش واقعا می چسبه به هات شو و لقی نداره. جالبه در کامنت های B&H هم مشخصا به این دو تا ایراد اشاره هایی شده. البته این ها ایرادات خیلی حادی نیستند که باعث بشن صرف نظر کنیم از خرید این مدل یانگنو. ترنسمیتر هم واقعا عالیه. من از 100 نمره 85 رو می دم به این فلش. امیدوارم مفید بوده باشه براتون
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
سلام دوستان من کجا میتونم فلش 568ex نیکون رو تهیه کنم و قیمتش حدودا چنده؟
سلام
دو سال پیش دو مدل فلاش یانگنو 568ex II یکی از دوستان از آمریکا برام آورد.
یکی شون همون هفته اول ایراد تخلیه کامل داشت از بدشانسیای من بود البته.
دومی حدود دو سال مرتب ازش کار کشیدم تا اینکه ماه گذشته اونم به همین درد مبتلا شد و رو هر قدرتی فلاش بصورت کامل تخلیه میشد.
تقریبا همه جا فلاشارو بردم متاسفانه کسی بلد نبود تعمیر کنه پیش آقای قاسمی هم بردم که گفتن قطعه شو ندارن.
خودم دست به کار شدم گشتن تو فرومای خارجی و یوتیوب چند ده نفری همین مشکل و داشتن یه بنده خدایی تعمیرش کرده بود
یکی از ترانزیستورارو تعویض کرده بود ازش خواستم که اطلاعاتشو بهم بده و با بدبختی نمونه ترانزیستور رو تو ایران پیدا کردم خودمم تعویضش کردم خدا و شکر با 9 هزار تومان جفت فلاشام عین روز اول دارن کار میکنن.
سلام دوست عزیز اگر مایل هستید همین جا اسم قطعه و ترانزیستور ذا بگویید تا اگر کسی به مشکل خورد مشکل اش حل بشه اصولا تشکیل چنین فروم هایی همیاری و همکاری دوستان با هم دیگه است بنده تمام علم عکاسی ام را از همین فروم اموختم و اگر چیزی یادبگیرم در اختیار همه دوستان قرار خواهم داد البته شما صاحب اختیار هستید و این فقط یک پیشنهاده.
درود.
قصد بنده از طرح این تجربه صرفا همین موضوعه که شما اشاره کردین.
تو اولین فرصت اطلاعات و عکسای لازم رو اپلود میکنم