سلام
نه بر عکس هرچی تاريک تر باشه شما به نور کمتری احتياج داريد تا سوژه رو با محيط تطابق بديد
اما وقتی نور محيط زياد باشه شما يا بايد از قابليت سينک با سرعت بالا استفاده کنيد که قدرت فلش رو به 1/3 ماکزيمم ميرسونه
يا اينکه فيلتر ND استفاده کنيد
در هر 2 صورت اگر نور محيط زياد باشه فلش های معمولی جواب نميدهند و فلش های با قدرت بيشتر مورد نيازه.سافت باکستون هم هرچی بزرگتر باشه قدرت فلش کمتر ميشه
اگر نيازی نيست که زير نور شديد کار کنيد فلش های سری 5xx يانگنو همه جواب ميدن (در حالت کلی هم عکاسی زير نور شديد توصيه نميشه و بهتره کمی قبل غروب عکاسی کنيد )
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سپاس گذارم دوست عزیز
البته کار من هم بیشتر در همین زمان هست
منتها بحث من بخاطر هزینه هست ! میخوام بدونم انقدر هزینه کردن واسه فلاش چتری ( حدود 2500 واسه یه شاخه ) ایا معقولانست یا اینکه 2-3 تا فلاش اکسترنال !
ضمن اینکه قدرت و کارایی هر دو کمی متفاوت و اصلا هم درست نیست این حرف
ولی خوب هر کسی بسته با نوع کارش هزینه میکنه
فقط من چون با هیچ کدوم از این دو مدل کار نکردم خواستم از تجربیات دیگر دوستان واسه خریدم استفاده کنم
با این حال خودم فکر میکنم فلاش چتری خیلی بهتر هست اما هزینه خیلی بالایی داره
اما فلاش های اکسترنال هم نمیتونه بد باشه
شما بهتره ويدئو های
one light 1-2
از zack arias
رو ببينيد ، فلش ها رو با ماديفاير های مختلف استفاده ميکنه ، اونو ببينيد دستتون مياد يه تا چه حد ميتونيد روی فلش های هات شو حساب کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام به دوستان عزيزم
بتازگي يه YN-560 III خريدم و تجربه كار با فلش رو ندارم. چجوري ميتونم اين فلش رو بصورت off Camera با 60D استفاده كنم؟ چه تنظيماتي لازمه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام ، مبارک باشه :)
بدون استفاده از تجهیزات جانبی از طریق فلش خود بدنه میتونید فلش رو سینک کنید.
دکمه ی مجاور Zoom رو یکبار فشار بدید تا در حالت S1 قرار بگیرید.
قدرت مد نظرتون رو تعیین کنید و فلش سرخود دوربین رو فعال کنید. هنگام عکس گرفتن باید فلش نیز عمل کند.
اگر فلش سینک نمیشود فلش رو بچرخانید تا بخش جلویی آن سمت دوربین باشد.
راه های دیگری هم برای سینک کردن به صورت Off camera وجود داره از جمله استفاده از رادیو تریگر و سیم سنکرون.
فلاش ما هم دستمون رسید ، 560 مارک 3 ...
جنس بدنش از Sun pack که دارم خیلی بهتره ولی به پای کنونی که داشتم نمیرسه ...
229 ت تمام شد ، حدودا 25 روز هم طول کشید از چین بیاد ...
قدرت Sunpack بیشتره . مکانیزم روشن شدن یونگنو مسخرست !