با سلام خدمت دوستان عزیز ، من تازه وارد هستم و یه سوال دارم،
۱، من دوربین نیکون ۵۰۰۰ دارم و به تازگی یه فلاش sb-۹۰۰ خریدم، میخواستم بدونم که چطور میتونم فلش رو به صورت بی سیم استفاده کنم، آیا میتونم از su-۴ استفاده کنم
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز ، من تازه وارد هستم و یه سوال دارم،
۱، من دوربین نیکون ۵۰۰۰ دارم و به تازگی یه فلاش sb-۹۰۰ خریدم، میخواستم بدونم که چطور میتونم فلش رو به صورت بی سیم استفاده کنم، آیا میتونم از su-۴ استفاده کنم
با تشکر
سلام
احتمالاً منظور شما از استفاده بیسیم از فلاش، همون off-camera یا استفاده از فلاش در مکانی غیر از روی دوربین هست.
اگر اینطور باشه چند روش وجود داره:
1- در مد su-4 فلاش بوسیله نور تریگ میشه. یعنی با هر نور دیگه ای که از نوع فلاش باشه فعال میشه. برای اینکار میتونید از فلاش خود دوربین استفاده کنید البته باید اونرو در حالت منوال ( غیر ttl ) قرار بدید و در حالت1/32 تا کمترین تاثیر رو در عکس داشته باشه.
2- استفاده از یک sb-900 or sb-800 یا کامندر su-800 روی دوربین به عنوان مستر یا کامندر و فلاش off-camera بعنوان remote. که راه حل اصولی و گران هست البته تی تی ال رو در این حالت در اختیار دارید.
3- استفاده از رادیو تریگر وایر لس.
تاپیکهای فلاش تریگر و استروبیست و فلاش دوم اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار شما قرار خواهند داد.
NIKON D5000+18-55 kit lens+Nikkor50mm F1.8 D+ BRAUN Flash(sca-340 M)+Unomat Tripod+Some Flash Accessoriesامین
مرسی امین جان از راهنمائی پس با su-4 میتونم این کارو انجام بدم چون نمیخواستم یه چیزی برم بخرم بعد کار نکنه
فلاش براي دوربينهاي نيكون
لطفا ً از ایجاد تاپیکهای اضافی و موازی بپرهیزید , ممنون.
SU-4 .....
با سلام بهترین راه استفاده از RF602 triggers است. مورد سوم که دوست عزیزمون آقای اشتری گفتند.
Wireless-Camera-Remote-Control-3-showa.jpg